Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A legutóbbi, válogatott videókat tartalmazó hírünk után úgy gondoltuk, biztosan örülnétek még egy összeállításnak. Ennek apróbójából ismét összeválogattunk néhány figyelemre méltó videót, melyeket ebben a hírben publikálunk. Ahogy az előző hírben, most is csak egy videót láthattok a főoldalon, a többihez kattintsatok a folytatásra lent.

Az első videót a GTA4.TV csapata készítette, akik egy multiplayer játék során próbáltak ki mindenféle hülyeséget. A videó igen poénosra sikeredett, és akár a nagyfelbontású változatot is letölthetitek a videó alatti linkre kattintva.


Nagy felbontású verzió letöltése

2008.05.29 18:55 ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 13

Most, hogy így felmerült a hat ujjal rendelkező Lola artwork-je, a Kotaku szerkesztői újabb hibás képet találtak. Ezúttal a méltán híres Grand Theft Auto San Andreas-szal kapcsolatos az észrevétel, ugyanis az egyik artworkön, mely a játék borítóján is helyet kapott, Rider-nek szintén hat (vagy több) ujja van. Először is tekintsétek meg az alábbi képet:

A képen jól látható, hogy Ryder barátunknak legalább 6 ujjal kell rendelkeznie, hacsaknem a hüvelykujja deformálódott el, valamilyen születési rendellenességnek köszönhetően :). A négy fő ujjal tartja a Tec-9-es markolatát, egy ötödik ujjal húzza a ravaszt, és feltételezhetően kell lennie egy hatodik ujjának, az ellentartás végett. Az ötödik ujja nem lehet hüvelykujj, mivel úgy lehetetlen lenne lőni.

Ezek a hibák nem most fordulnak elő először, hiszen ha visszaemlékeztek a Grand Theft Auto IV borítójának hivatalos bemutatására, az ott található egyik autó rendszáma tükrözve volt, és Niko feje a középső visszapillantó tükör és a szélvédő közé "préselődött be". Az utóbbi hibákról természetesen a Rockstar is tudomást szerzett, és még idejében javították őket.

2008.05.28 18:21  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Ben Dover Elolvasom 19

Gondolom mindenki emlékszik még Lolára (akit az egyik ház falára is felfestettek). Nos, a jól ismert képen érdekes dolgot fedeztek fel a kotaku.com szerkesztői, miszerint a prostitált igencsak furcsán tartja a nyalókát. Ez vagy azért lehet érdekes, mert Lola valamilyen földöntúli képességgel rendelkezik, vagy azért mert a Rockstar művészei (akarva, vagy akaratlanul) elszúrtak valamit. nem is szaporítom tovább a szót, a kép úgy is többet mond.

2008.05.28 16:59  ▪ Forrás: Otherworld  ▪ Írta: Rider Elolvasom 20

Az elmúlt pár napban igen érdekes információkat tudhattunk meg a közelgő multiplayer módosítások javításaival és extra lehetőségeivel kapcsolatban, melynek köszönhetően ma igen örvendetes hírrel szolgálhatunk nektek. Miután a San Andreas Multiplayer nevű többjátékos kiegészítő fejlesztésével a készítők leálltak, ezért kicsit körülnéztünk a Multi Theft Auto: San Andreas Deathmatch névre keresztelt hálózati játékot biztosító program háza táján és a következő hírekre derült fény...

Az MTA Team folyamatos nyüstölésének köszönhetően - mert a rajongók egy pillanatra sem hagyták őket nyugodni, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy következő (Developer Preview 3) DM verziójukat egy igen masszív publikus bétateszt keretében fogják megdolgoztatni. Állításuk szerint egy teljesen nyitott, egész San Andreas államára kiterjedő játékmód lesz elérhető a bétateszt alatt, mely az
"fmjdm" nevet kapta. A legfőbb indok emellett a gamemode mellett az, hogy a DP2 verzióban legtöbbször az ilyen források hozták ki a multi legnagyobb hibáit, így egy sok emberből álló teljesen nyílt teszt eredményeivel nagyon sok hibát javíthatnak a módosítás hivatalos kiadásáig.

Pontos dátum egyelőre nincs. Aki szeretne részt venni a teszten, az mindenféleképp jelentkezzen itt, majd később megkapja a játékhoz való utasításokat egy elektronikus levél keretében.

2008.05.27 16:01  ▪ Forrás: MTA San Andreas  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 10

Az interneten keresgélve igen érdekes és egyben őrült dolgokra akadhat az ember... pláne akkor, ha egy Grand Theft Auto résszel kapcsolatos dolgok után kutat. Ennek köszönhetően mostani hírünk kicsit érdekes lehet azon látogatóink számára, akik rendelkeznek egy nyomtatóval, türelemmel és megfelelő mértékű kézügyességgel.

Hogy miért is van szükség ezekre a tulajdonságokra? Nos, a dolog igen egyszerű. Egy igen jópofa kis oldalra bukkantam - pontosabban inkább egy blogra, melynek kreatív szerkesztője arra adta fejét, hogy készítsen egy teljes, papír- vagy kartonlapokból összedobható makettalapot. A dolog már olyan szempontból dicséretes, hogy tubbypaws - a blog tulajdonosa, teljes mértékben a Grand Theft Auto IV iránt érzett tiszteletből készítette a kis szépséget.

GTA GTA

2008.05.26 23:39  ▪ Forrás: Tubbypaws blogja  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 10

Nagy a hallgatás a Rockstar Games és a Take-Two háza táján, ezt bizonyos szinten „megtörve” szeretnénk nektek egy igen érdekes, „hazai” hírt leközölni. Történt ugyanis, hogy Magyarország egyik legismertebb informatikai webportálja, a Hardwired publikált egy igen felcsigázó hírt, mely egy nagyszabású PC-s bejelentésről szól…

A Hardwired szerkesztője Birdy ugyanis azt állítja, hogy az Amerikában is honos PC Gamer magazin, egy sejtelmes június végi PC bejelentést indikál. A dolog legnagyobb érdekessége az, hogy egy garantáltan nagyszabású játékról van szó… a kérdés már csak az, miről?

Sokan találgatnak világszerte, de eddig csak annyi került napfényre a bejelentéssel kapcsolatban, hogy nem a Diablo 3 lesz ez a játék. Tehát itt az idő, hogy elkezdődjön a találgatások ideje… vajon a Grand Theft Auto IV PC változatának megjelenési dátuma bújik meg a sorok között?

2008.05.25 22:06  ▪ Forrás: Hardwired  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 42
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink