Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.08.07 20:19  |  Írta: Shotgun

A játék hivatalos bejelentése után, a Rockstar Games webmesterei annak rendje és módja szerint frissítették a játék hivatalos weboldalát is, melynek során felkerült egy "Games for Windows Live" logo, a GTA IV platformlistájára. A dolog valamelyest jól érint minket, ugyanis ez kisebb mértékű warez letöltést indikál, valamint lehetséges az is, hogy a PC játékosok akár az Xbox360 tulajdonosokkal is összemérhetik erejüket, egy kis Liberty City-ben való randalírozás közben...

Gondolják néhányan ezt így, viszont eddig mindenki elfelejtette azt, hogy a fejlesztőcsapat egy kissé átdolgozott multiplayer rendszert produkál a PC-sek számára. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez milyen mértékben akadályozhatja a két platform játékosai közt kialakulóban lévő versengést, de azért illik figyelembe venni, hogy a fentebb említett "cross-platform" lehetőség nem teljesen biztos még.

Amint hivatalos információkat kapunk ezzel kapcsolatban, azonnal értesítünk titeket!

2008.08.07 19:38  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

A Grand Theft Auto sorozat megjelenése óta, nem csak a mindent elsöprő játékmenet csal mosolyt amúgy komoly arcunkra, hanem az azt érő támadások is. Volt már részünk a GTA által inspirált rablások, gyilkosságok és huligán mozgalmakról érkező információk feldolgozásában, de ezúttal még az eddigieknél is nagyobb baromságról van szó…

Úgy látszik, hogy az Amerikai Egyesült Államokban kultuszát élő „Blame The Game” (okold a játékot) életérzés már-már világméreteket ölt, ebből kifolyólag pedig a svédekhez is eljutott. A Kotaku jelentése szerint ugyanis egy meglehetősen kemény agysorvadásban szenvedő svéd úriember a játékot okolja azért, mert az ország északi részén található Lulean-ban általa felügyelt park növényállományát folyamatosan „terrorizálják”.

Ok és okozat alapon ismételten hülye indokot kaptunk, ugyanis a parkfelügyelő a következő mondattal próbálja alátámasztani állítását:

„Az egész oka nem lehet más, mint a Grand Theft Auto, ahol egy egész várost rombolhatnak le az emberek”

Nos igen... már izgatottan várjuk a következő ilyen hírt, ugyanis a mai hülyeségdózist ez megadta.

2008.08.07 18:26  |  Írta: Ben Dover

A nagy bejelentés, miszerint még idén érkezik PC-re a Grand Theft Auto IV, bizonyára sokak számára jó hírként szolgált. Mivel a hivatalos oldalra kikerült a "Games for Windows Live" logó, ezért úgy gondoltam, ez alapján készítek egy előzetes box art-ot a Grand Theft Auto IV, személyi számítógépre készülő verziójához:

GTA
Kattints ide a teljes méret megtekintéséhez!

A játék PC verziójának nagy valószínűséggel ilyen lesz a borítója, kisebb eltérésekre azonban lehet számítani (kivéve, ha a Rockstar egy egészen új box art-ot csinál). Az azonban szembetűnő, hogy a játék Xbox 360, illetve PC-s verzióján is elérhető (lesz) a Live szolgáltatás, mely arra enged következtetést adni, hogy az Xbox-szal rendelkező játékosok akár a PC-sek ellen is játszhatnak majd multiplayer módban. Ez persze csak spekuláció...

Mindenesetre maradjatok továbbra is velünk, hiszen a napokban számíthattok még több információra, akár a Chinatown Wars-ról is, valamint a cikkek terén is megpróbálunk némi aktivitást mutatni [az egyéb új tartalmakról nem is beszélve].

2008.08.06 17:53  |  Írta: Shotgun és Ben Dover  |  Forrás: Kotaku

Már napok óta keringtek hamis információk és találgatások egy esetleges PC verzió megjelenésével kapcsolatban, viszont végre megtört a jég. A Kotaku.com szerkesztőségének köszönhetően kiderült, hogy a kiadó még 2008-ban kiadja a játékot személyi számítógépekre is…

Sokan őrjönghettek most fellélegezve, és a hír igaz. Sam Houser állítása szerint a Rockstar North csapatát állították rá a játék portolására és gyönyörűen fest ezen verziója is. A megjelenési dátum jelenleg november 18. Észak Amerikában, és 21. Európában. A következő idézet a Take-Two sajtóközleményéből lett lefordítva:

New York, NY – 2008. Augusztus 6. – A Rockstar Games és a Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), büszkén jelenti be, hogy a Grand Theft Auto IV Észak-Amerikában november 18-án és Európában november 21-én érkezik PC-re.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk a Grand Theft Auto IV PC verzióját," mondta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója. "Az egész csapat azon dolgozik, hogy egy nagyszerű játékélményt varázsoljon a személyi számítógépekre is. A játék gyönyörűen néz ki PC-n és alig várjuk, hogy az emberek is kipróbálhassák."

A játékot a sorozat készítői, a Rockstar North fejleszti és a nagyon részletes valamint életszerű Liberty City-ben játszódik, mely számos felfedeznivalót nyújt a játékosoknak. Gazdag, magával ragadó játékélmény, a Liberty City különböző egyéniségeit kihangsúlyozó eredeti zenei betét, valamint egy új, kibővített multiplayer mód, csak PC-re.

A későbbiekben több információt is kaptok a PC verzióval kapcsolatban, mely az eddig Xbox 360 exkluzívnak hitt letölthető tartalmakat is megkapja. A Take-Two által közölt sajtóközleményt ide kattintva tekinthetitek meg!

2008.08.06 10:33  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: UGO

Lassan egy hónapja, hogy bejelentették a Nindento DS-re készülő Grand Theft Auto Chinatown Wars-t, de még nem igazán gyarapodtunk a játékot illető információval. A UGO.com weboldal azonban állítása szerint megtudott néhány dolgot a játékról, egy olvasójuk által.

Az állítólagos információk a Chinatown Wars több játékelemével is kapcsolatosak, mint a Multiplayer, küldetések, illetve a város. A UGO szerint a játék fő célja az lesz, hogy a "játékos végül elnyerje az egész alvilág feletti irányítást. A főszereplő továbbá egy fiatal bandatag lesz, akinek a bandán belül komoly harcokat kell vívnia, hogy megkapja a vezető szerepet".

A multiplayer során 4 féle játékmódot lehet kipróbálni, köztük egy kooperatív, illetve egy versenyzős játékmódot is, mely 7 különböző pályát tartalmaz és bármilyen járművel lehetőségünk van versenyezni. A több, mint 70 fő küldetés mintegy 20 órányi összesített játékidővel kecsegtet, ha a minijátékokat nem is adjuk hozzá. Állítólag egy olyan lehetőség is be lesz építve a játékba, hogy bármely, általunk korábban teljesített küldetést újra megcsinálhatunk.

Ez mind szép és jó, de kérdés, hogy valódiak-e a UGO információi. Mindenesetre a hírt levették a UGO.com-ról (valószínűleg a Rockstar Games kérésére). Reméljük, hogy a közeljövőben hivatalos információ, esetleg kép is napvilágot lát.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak