Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA V - Game Informer VIII. rész - Érdemes kockáztatni

Mint a legnagyobb szerkezeti változás abban, ahogy a Rockstar a játékait tervezi a Grand Theft Auto III óta, megvalósítani ezt a váltogatós megoldást nem egyszerű. Azonnal átbújni egy másik játékos bőrére megterhelő a játék motorja számára, ezért a Rockstar folyamatosan optimalizálja a teljesítményt. Ezáltal olyan részeket találtak a nagyobb küldetésekben, amelyek során a váltás sokkal filmszerűbb és látványosabb lehet, kihasználva az új technikákat megtanultak sokkal precízebb lövöldözős élményt kreálni a Max Payne 3-ban. A rugalmas narratíváva összekapcsolása azzal, amit a több főhős lehetősége kínál, a Rockstar úgy gondolja, leteszi az alapjait az eddigi leginnovatívabb játékának.

“Mindannyian úgy érezzük, hogy ez a legösszefüggőbb játékunk, mert a karakterek annyira összefonódnak” - mondja Houser - “Ha előrehaladsz Michael sztorijával, akkor ugyanúgy előrehaladsz Trevor sztorijával is, csak más útvonalon, és a találkozási pontok nagyon izgalmasak. Úgy gondolom, ezt a munkát csinálni mindenképp kihívás, tapasztalatok és ismeretek nélkül, de a maximumot adjuk, és előrukkolunk valamivel, amiről úgy gondoljuk, hogy egy sokkal tartalmasabb élményt nyújt, amit nem hagyhattunk ki, miközben mindig szükséged van a vezető karakterre.”

Egy olyan sorozatnak, mint a Grand Theft Auto, minden változás rizikóval jár. A rajongók, aki arra számítottak, hogy a GTA IV egy nagyobb verziójával, San Andreas-ban sokkal többet fognak kapni. Az idő majd eldönti, hogy a Rockstar felkarolja-e ezt a három főszereplős struktúrát, de az alapján, amit láttunk, képes a sorozatot - és az összes nyílt világú játékot - új magaslatokba emelni. Változtatni nem könnyű, de ha a Rockstar a kreatívitásával ezt meglépi, akkor a Take-Two és a GTA rajongók jutalma valóban nagy lesz.

Módosítva: 2012. 11. 09. 22:12 ▪ Szerző: Visali
GTA V
GTA V
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Egyéb
Előzetesek
Média
Fórum témák
Linkek