Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az EMI különleges lehetőséget lát a Grand Theft Auto-ban

A világ negyedik legnagyobb lemezkiadója, az EMI Group (ejtsd: í-em-áj) különleges esélynek tartja a Grand Theft Auto címeket, hiszen jónéhány "rejtett kincset" láthatnak viszont a sorozat részeiben. A cégnek a Grand Theft Auto V-tel is tervei vannak.

Az EMI zenei részlegének alelnöke, Rod Kotler az MCV-nek a következőket nyilatkozta:

"Az évek során a Grand Theft Auto sorozat különleges lehetőséget adott az EMI Zenei Kiadónak, hogy olyan rejtett kincseket lássunk viszont a játékban, amelyek egyébként nem kerülnének be a videójátékok világába. Továbbra is örömmel működünk együtt a Rockstar Games-szel, hogy ennek a fantasztikus sorozatnak a jövőbeni részeiben is közreműködhessenek a zeneszerzőink."

Jelenleg egyetlen számról tudjuk, hogy szerepel az új GTA-ban, ez pedig a The Small Faces "Ogden's Nut Gone Flake" című száma. (Nemrég egyébként a Small Faces-t jelölték a Rock and Roll Hall of Fame-ben, amihez a Rockstar külön gratulált.) Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a GTA V is hozni fogja a sorozat híres zenei színvonalát.

Kapcsolódó cikk:

2012.01.23 14:18  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink