Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III: 10 Year Anniversary Edition Android frissítés

Újabb frissítés érkezett a Grand Theft Auto III mobilos verziójához, azon belül is az Androidra portolt változathoz. Az 1.3-as számú update több technikai újítást takar.

Két új eszköz, az Asus Transformer Prime és a Medion LifeTab is garantáltan támogatva van mostantól, illetve az alábbi javítások vannak:

  • Immersion Haptic Vibration Feedback hozzáadva — (bővebben itt - CBool)
  • Új megjelenítési beállítások személyre szabása
  • Mostantól fel lehet installálni a játékot SD kártyára
  • Továbbfejlesztett irányítás Xperia Play-en és a támogatott gamepad-eken, valamint teljes támogatás a GameStop Wireless Game Controller-nek
  • További technikai javítások

Frissíteni az Android Marketen belül lehet. Egy iOS update is hamarosan érkezik majd, amiről a későbbiekben tudunk meg többet. Ha gondotok van a mobil verzióval, nézzétek meg az ezzel kapcsolatos cikkünket.

UPDATE: Az egyik kommentelő egy esetleges  Windows Phone verzió felől érdeklődött, amire a Rockstar azt a választ adta, hogy tudatják velünk, ha további készülékekkel kapcsolatos terveik lesznek. A Rockstar kommunikációja megfontolt, de egyre kiszámíthatóbb. Már pedig ez egy burkolt bejelentésnek tűnik, hiszen nemhogy megcáfolták volna, de reménykedésre adtak okot, azt pedig nem szoktak alaptalanul.

2012.01.25 23:41  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

CBool
Offline
2012. 01. 26. 08:13
Immersion Haptic Vibration Feedback: http://androidhungary.com...ersive-sdk-val/

ATi0021
Offline
2012. 01. 26. 13:24
Szerintem Windows Phone-ra nem különösebben érni megcsinálni. Elég jelentéktelen a mobil részesedése. Amúgy meglepő, hogy ilyen sűrűn frissítik az Androidos verziót. Még a PC-s se kapott ennyi javítást.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink