Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elindult a Rockstar Warehouse Summer Sale, de úgy tűnik nélkülünk!

A Rockstar Newswire, a Social Club és a hivatalos Support oldal után a fejlesztők saját webáruháza, a Rockstar Warehouse is megújult, ráadásul egyben elindult a Summer Sale is, ám úgy tűnik, valamiért mi kimaradunk a nyári vásárból – legalábbis egyelőre.

Magyarországról böngészve ugyanis néhány digitális PC játék és Shark Card kivételével semmi sem jelenik meg a kínálatban, néha akadozik is az oldal, és sokszor arról árulkodnak az URL-ek, hogy valamiért az ausztrál változatra lokalizálja nálunk az oldalt az új rendszer.

Nem látjuk, sem a GTA, sem a Red Dead Redemption, sem a Rockstar rajongói tárgyakat, pedig legtöbbjükre 30% kedvezmény lenne érvényben, nem látjuk a konzolos játékokat, pedig elméletben rengeteg cuccot szerezhetnénk most be olcsóbban, a Red Dead Redemption 2 bármely változatát akár 33 százalékkal olcsóbban rendelhetnénk meg.

Nagyon-nagyon bízunk benne, hogy ez csak egy átmeneti technikai hiba, hiszen korábban semmi gond nem volt a Magyarországra történő szállítással, ráadásul épp azzal reklámozza a Rockstar a megújulást, hogy több országból is lehetségessé vált a rendelés. A HOCC nagyszerű csapatának segítségével próbáljuk megfejteni, hogy mi a helyzet más országokban. Az Egyesült Államokban például minden rendben van, a menüben megjelenik az összes gyűjtemény, Németországban hiányzik egy-két darab, Írországban viszont – ahol a hivatalos viszonteladó székhelye is van – minden elérhető.

 
A Rockstar Warehouse mobilos menüje - USA A Rockstar Warehouse mobilos menüje - Magyarország

Mindenesetre felvettük a kapcsolatot a Rockstar Games-szel, és nagyon reméljük, hogy kapunk valami hivatalos választ arról, mi is történik. 

Annál is inkább, mert egyúttal arra is rákérdeztünk, hogy...

  • Miért tűnt el a PS3-as GTA Vice City Stories a magyar – és úgy tűnik komplett európai – PlayStation Store-ból?
  • És miért nem érhető el a Midnight Club: Los Angeles sem az Xbox Games Store-ban, hiszen nemrég visszafelé kompatibilitással már Xbox One-on is játszható lett?
2019.08.10 16:31  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali)

dani.szentgali
Offline
2019. 08. 21. 16:59
Az igen! Valami komoly galiba lehet Rockstaréknál. Reméljük, mihamarabb megkapjátok a választ, illetve hogy mielőbb kijavítják ezeket a hibákat, és hogy nem szándékosan maradunk ki a nyári akciókból, bár a furcsaságok/hibák egyetlen pozitívuma talán az lehet, hogy arról árulkodhatnak, hogy nem szándékosan zárnak ki minket a jóból, hanem csak valami gebasz van a rendszerben.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink