Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Episodes from Liberty City Xbox LIVE Social Club multiplayer event ma!

A sűrűn megrendezett Red Dead Redemption multiplayer események és letölthető tartalom megjelenések közé a Rockstar Games az aktuális Social Club Multiplayer Event naptára végére beszúrt egy újabb GTA Episodes from Liberty City online mérkőzést, melybe ezúttal az Xbox LIVE rendszeren játszókat vonja be.

A már ismert módon lehet csatlakozni. Lépj be a Party Mode-ba a The Lost and Damned epizódban a mobiltelefon segítségével. Hívd be egy barátodat, hiszen Team Deathmatch módban játszhatunk fejlesztőkkel. Mikor kész a legkevesebb kétfős csapatod (veled együtt) vedd elő újra a telefont és ott Multiplayer menü Ranked Match menüpontja alatt válaszd ki a Team Deathmatch módot. Később természetesen a The Ballad of Gay Tony epizódban is játszanak majd a fejlesztők. Az esemény ma este 22:00-kor kezdődik és holnap hajnali 1:00-ig tart. A meccsek nyomonkövethetőek a Social Club erre kialakított szekciójában.

A fejlesztők gamertag-jei, melyek közül egyet fel kell venned a barátaid listájára a következők:

  • GwRockstar3
  • GwRockstar4
  • GwRockstar5
  • GwRockstar6

Mivel ez a legutóbb kiadott naptár utolsó rendezvénye várható a napokban a lista frissítése, mely decemberig tartalmazza majd az eseményeket. Mivel november 10-től már Magyarországon is lesz Xbox LIVE - és természetesen Games for Windows LIVE -, ami a legtöbb látogatónkat érinti reméljük, hogy lesznek még Grand Theft Auto epizódokat érintő meccsek az Xbox 360 konzolokra és a személyi számítógépekre írt verziókkal játszók számára.

2010.09.30 14:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink