Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA V - Egy kaszkadőr elszólta magát?

2011.03.07 15:47  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Jostiq

Egy Declan Mulvey nevű úriember, aki kaszkadőrként tevékenykedik és többek között különböző játékok motion capture felvételeiben is hasznosítja nem mindennapi munkáját, nemrég közzétett egy rövidített önéletrajzot (inkább referencialapot) saját magáról.

A listában megemlíti több TV-s illetve videójáték "szereplését", ahol egyebek mellett a Grand Theft Auto V név is feltűnik. A CVG internetes lap munkatársai megkérdezték Mulvey-t, aki válaszában elmondta, hogy elírásról van szó ugyanis Grand Theft Auto IV-et akart eredetileg írni. Ezt követően javította is a listát, továbbá kiszedte belőle a Max Payne 3 és L.A. Noire címeket.

A GTA IV és az Episodes from Liberty City stáblistáit átnyálazva azonban kiderül, hogy azokban említés sem esik Declan Mulvey nevéről...

MolGabi

Offline
2011. 03. 07. 21:54
Na persze ... Úgy látszik, hogy hamarosan kezdetét veszi a körömrágós időszak az új rész miatt ! Kezdik húzni az emberek agyát Rockstarék !
Aki kicsit is jártas ezekben a dolgokban: a GTA 4-et mikor jelentették be ? Illetve ugyanezt csinálja a kiadó mindig ?
Ahogy olvastam itt az oldalon, a San Andreas kiadása után szinte azonnal nekilálttak a IV-nek ( 2005-től számolva 3 év után jelent meg a játék ), vagyis az ötös fejezet elvileg félig már készen kéne, hogy legyen legalább nem ?
Amennyiben hülyeségeket írtam, bocs minden hozzáértőtől !
Hannibal

Offline
2011. 03. 08. 15:42
Nem írtál hülyeséget. am full tuti hogy nem lesz annyi idő az V-nél mint a IV-nél mert ugye utóbbinál sokat kelett fejleszteni mert ugye minden új lett benne grafika fizika stb....
Gege

Offline
2011. 03. 08. 15:54
MolGabi: A GTA IV-et 2006-ban jelentették be, asszem talán az E3-on.

Egyébként arra ne alapozzatok, hogy két GTA között mennyi az eltelt idő, mert ugye most a Rockstarnak beindult a szekere: RDR, L.A.Noire, Max Payne 3, meg volt a két epizód a GTA IV-hez.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak