Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - A németek már előrendelhetik?

Tavaly augusztusban egy érdekes hír kelthette fel a Grand Theft Auto játékosok fejét. Egy svéd webáruház, a Webhallen.com előrendelhetővé tette a sorozat már nagyon várt ötödik fő epizódját PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformra. Most egy sokkal nevesebb cég tette kínálatába a játékot, mégpedig a német GameStop.

Pontosan 69.99€ összeg ellenében - ami valljuk be nem egy kis összeg, mintegy 18 700Ft - már itt is előrendelhető a GTA5 PlayStation 3 atomgépezetekre és Xbox 360 konzolokra. Ez viszont még nem minden. Bár borítókép és egyéb, sokat eláruló leírás nincs mellékelve a termék adatlapján, egy pontos megjelenési dátum fel lett tüntetve. Ez 2012. január 15.

Persze aki jobban utánanéz a dolgoknak, az mindjárt észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ez a dátum vasárnapra esik, vagyis semmiképp sem egy pontos megjelenési dátum, csak egy tervezett, legkésőbbi időpont lehet, ráadásul a GTA epizódok keddi napon szoktak megjelenni. Továbbá az is érdekes, hogy a PS3 változatnál nincs értékelés feltüntetve, de az X360 verziónál ott az USK18, de mondjuk ez nem egy egetrengető hiba.

A leírásban egy régebbi interjúról írnak pár mondatot. Dan Houser nyilatkozta a Times-nak, hogy már dolgoznak a játékon, melynek története több, mint 1000 oldalas lesz, vagyis semmi újat nem árulnak el. Kérdés, hogy önszántukból-e vagy felsőbb utasításra?

Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy bátorkodtak mindkét verziót egy megjelenési dátummal reklámozni, mert bár a közös megjelenés a Grand Theft Auto IV esetében jót tett a Microsoft-nak, arról nem esett még szó, hogy ismét együtt jöjjenek ki a konzolos verziók, hiszen a GTA többnyire PlayStation exkluzívként kerül a boltokba, és a további portok csak később érkeznek.

Egyre forróbb a helyzet. Február óta egyre sűrűbben szállingóznak az egyre komolyabb információk, ami valószínűleg egy E3 konferencián való hivatalos bejelentéshez vezet majd, de talán már az sem lenne meglepetés, ha még a júniusi rendezvény előtt kapnánk valamiféle szóbeli megerősítést a fejlesztőktől.

Kapcsolódó linkek: GameStop.de - GTA5 PS3, GameStop.de - GTA5 X360

2011.04.15 16:27  ▪ Forrás: Videogaming24/7  ▪ Írta: Visali

StanDoFF
Offline
2011. 04. 15. 17:28
Ebből akkora lehúzás lesz! Aztán majd még az idiótáknak fog feljebb állni.
Az kicsit kemény hogy a R* még be sem jelentette, de már elő lehet rendelni. xD

Hannibal
Offline
2011. 04. 15. 21:25
Ennek nincs semmi realitás alapja annyi, hogy reklámozni akarják magukat. Az is biztos, hogy nem 18.000Ft lesz (max egy collector editor lesz ennyi) meg, hogy májusnál hamarabb nem jelenik meg( Ha egyáltalán 2012-ben jelenik meg xD)

Bence (Visali)
Offline
2011. 04. 15. 22:17
Hannibal: Azért a GameStop nem egy kispályás webáruház. Az amerikai GameStopnál például egyedi GTA Chinatown Wars-ot lehetett venni amihez exkluzív csalások jártak.

Gaby86
Offline
2011. 04. 16. 12:17
Hát nem tudom mennyire hihető ez a megjelenés. GameStop-nál pl. a Max Payne 3-at is elő lehet rendelni,
2011.10.15. dátummal.

StanDoFF
Offline
2011. 04. 16. 16:47
A másik meg az, hogy egy játékot ha hivatalosan előrendelheted, akkor nem úgy teszik ki, hogy GTA5, hanem akkor kiírják az eredeti nevét!

Shotgun
Offline
2011. 04. 18. 12:43
18ezer forint még reális, ha konzoljátékokról beszélünk. De amúgy bevett szokásuk, hogy megjelenés előtt előrendelhetővé teszik a játékot, egy várható megjelenési dátummal. Igazából lényegtelen, hogy mikor jelenik meg a játék, mert aki itt előrendel, az csak azért teszi, hogy minél hamarabb a kezei között tudhassa a saját kis lemezét, így mások orra alá dörgölheti, hogy ő milyen hamar hozzájutott.

Gaby86
Offline
2011. 04. 26. 11:15
Időközben törölték már a játékot a GameStop kínálatból.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink