Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Take-Two levédette a 'Rockstar Films' nevet

Ha egy olyan nagy címről van szó, mint a Grand Theft Auto sorozat, nem mehetünk el szó nélkül a játékot övező érdekesebbnél érdekesebb pletykák mellett, jelen esetben a filmadaptációkról lenne szó. Már régóta rebesgetik, hogy kedvenc sorozatunk a filmvásznon is debütálhat, ám ez hivatalos megerősítést még soha sem nyert.

Most viszont érdekes dolog került elő ezzel kapcsolatban. A Take-Two Interactive kiadó 2010. december 21-én csendben levédette a "Rockstar Films" nevet, amit idén június 14-én jóváhagytak. A védjegyhez egy rövid szöveget is mellékeltek:

"Animációs, szórakoztató motion picture filmek, nevezetesen akció, kaland, dráma, komédia, gyerek- és dokumentumfilm témákban; előre felvett videó lemezek és más rögzített digitális és elektronikus médiaanyag élő akcióhoz, motion picturehöz és szórakoztató animációkhoz, nevezetesen akció, kaland, dráma, komédia, gyerek- és dokumentumfilm témákban."

Ezek szerint a Take-Two-nak komoly szándéka egy Rockstar-ral közösen kivitelezett filmes együttműködés. Olyannyira, hogy már a RockstarFilms.com és RockstarFilms.net webcímeket is lefoglalták, melyek egyelőre a Rockstar Games hivatalos honlapjára irányítják a felhasználót.

Érdekes módon már létezik egy Rockstar Films LLC nevű cég New Yorkban, de a who.is nevű domain kereső szerint ennek nincs köze a Take-Two által lefoglalt címek adataihoz. A kérdés már csak az, hogy miért nem beszélnek a név bejegyzéséről? Talán valami köze lehet a Grand Theft Auto-hoz? Lássuk mit mondott legutóbb Dan Houser a filmadaptációkról:

"Ha belekezdenénk egy filmbe, azt magunk szeretnénk megcsinálni, vagy legalábbis a legtehetségesebb emberekkel közreműködve (...)" - Dan Houser (HollywoodReporter.com)

A Rockstar Games-től egyébként nem áll távol a filmezés, elég, ha csak a GTA2 zseniális kisfilmjére gondolunk, sőt a Football Factory és a Sunday Driver filmeknek is ők voltak a vezető producerei. De végsősoron minden játékuk átvezető animációi is filmbe illő jeleneteknek mondhatók.

2011.07.08 01:02  ▪ Forrás: SystemLink Alt  ▪ Írta: Ben Dover

Bence (Visali)
Offline
2011. 07. 08. 13:20
Még a végén kiderül, hogy a Rush nem is a GTA V, hanem egy film lesz.

MateL
Offline
2011. 07. 08. 13:30
Egy R*-os animációs film egy FBI ügynökről, pár GTA-gyanús szereplővel megspékelve? Nem is hangzik rosszul.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink