Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A Take-Two levédette a 'Rockstar Films' nevet

2011.07.08 01:02  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: SystemLink Alt

Ha egy olyan nagy címről van szó, mint a Grand Theft Auto sorozat, nem mehetünk el szó nélkül a játékot övező érdekesebbnél érdekesebb pletykák mellett, jelen esetben a filmadaptációkról lenne szó. Már régóta rebesgetik, hogy kedvenc sorozatunk a filmvásznon is debütálhat, ám ez hivatalos megerősítést még soha sem nyert.

Most viszont érdekes dolog került elő ezzel kapcsolatban. A Take-Two Interactive kiadó 2010. december 21-én csendben levédette a "Rockstar Films" nevet, amit idén június 14-én jóváhagytak. A védjegyhez egy rövid szöveget is mellékeltek:

"Animációs, szórakoztató motion picture filmek, nevezetesen akció, kaland, dráma, komédia, gyerek- és dokumentumfilm témákban; előre felvett videó lemezek és más rögzített digitális és elektronikus médiaanyag élő akcióhoz, motion picturehöz és szórakoztató animációkhoz, nevezetesen akció, kaland, dráma, komédia, gyerek- és dokumentumfilm témákban."

Ezek szerint a Take-Two-nak komoly szándéka egy Rockstar-ral közösen kivitelezett filmes együttműködés. Olyannyira, hogy már a RockstarFilms.com és RockstarFilms.net webcímeket is lefoglalták, melyek egyelőre a Rockstar Games hivatalos honlapjára irányítják a felhasználót.

Érdekes módon már létezik egy Rockstar Films LLC nevű cég New Yorkban, de a who.is nevű domain kereső szerint ennek nincs köze a Take-Two által lefoglalt címek adataihoz. A kérdés már csak az, hogy miért nem beszélnek a név bejegyzéséről? Talán valami köze lehet a Grand Theft Auto-hoz? Lássuk mit mondott legutóbb Dan Houser a filmadaptációkról:

"Ha belekezdenénk egy filmbe, azt magunk szeretnénk megcsinálni, vagy legalábbis a legtehetségesebb emberekkel közreműködve (...)" - Dan Houser (HollywoodReporter.com)

A Rockstar Games-től egyébként nem áll távol a filmezés, elég, ha csak a GTA2 zseniális kisfilmjére gondolunk, sőt a Football Factory és a Sunday Driver filmeknek is ők voltak a vezető producerei. De végsősoron minden játékuk átvezető animációi is filmbe illő jeleneteknek mondhatók.

Visali

Offline
2011. 07. 08. 13:20
Még a végén kiderül, hogy a Rush nem is a GTA V, hanem egy film lesz.
MateL

Offline
2011. 07. 08. 13:30
Egy R*-os animációs film egy FBI ügynökről, pár GTA-gyanús szereplővel megspékelve? Nem is hangzik rosszul.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 29 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak