Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megújult a Rockstar Warehouse! - FRISSÍTVE!

2011.10.14 22:21  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Rockstar Games

A Rockstar Games eddig kissé elavult felülettel rendelkező webshopja most teljesen megújult, és a hivatalos weboldalhoz hasonló designnal várja a vásárlókat. A külcsín mellett a belbecs, azaz a termékek száma is gyarapodott. Alább a hivatalos közlemény magyarul:

Szerezd meg közvetlenül tőlünk a legkiválóbb minőségű Rockstar termékeket — és most a legújabb cuccokkal, mint a Grand Theft Auto III 10 Éves Évforduló Gyűjtemény vagy az új Navy & Gold Edition Rockstar sapka — a megújult Rockstar Warehouse online shopban.

A mai új termékek a következők:

A Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary Collection tartalmazza a tegnap bejelentett limitált számú Sideshow Claude Akciófigurát. Ezt a teljesen élethű, 1:6 arányú figurát a világhírű játékcég, a Sideshow készíti, és korlátozott mennyiségben már előrendelhető. Megrendelheted még a Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary poszter szettet is — mindkettő az erre az alkalomra készített egyedi borítókat ábrázolja. Az egyik az eredeti Amerikai kiadás, ami az első jellegzetes GTA borító, a másik pedig az Európai kiadás borítója. Figyeljétek a következő hetekben a Rockstar Newswire-t, mert további egyedi tárgyak kerülnek a Grand Theft Auto III 10-Year Anniversary Collectionbe.

A vadonatúj Navy & Gold Edition Rockstar sapka és az eredeti Navy & White Rockstar Baseball sapka is megvásárolható, utóbbi közkívánatra került vissza a kínálatba.

Sokat dolgoztunk a szállítással kapcsolatos árcsökkenésen is az Egyesült Államok területén belüli és nemzetközi vásárlóink számára, így a szállítás költsége jelentősen csökkent. Az Egyesült Királyságba, Németországba, Franciaországba, Spanyolországba, Olaszországba, Japánba, Svédországba és több más területre is átlagosan 15-20%-kal olcsóbban szállítunk. Ezen továbbra is dolgozunk, tehát még olcsóbbak lesznek a szállítási árak a következő néhány hónapban.

Az új Warehouse most először Digitális Tartalmakat is kínál, ahol egy rakás linket találsz digitális zenei tartalmakhoz, DLC csomagokhoz, stb. A továbbfejlesztett csomagkövetéssel, Game Series gyűjteményekkel és Social Club bejelentkezéssel a vásárlóink könnyen eligazodnak az új boltban. Ezen kívül sok mással készülünk még mind a termékek, mind a szállítás terén, tehát maradjatok velünk!

UPDATE: Az USA-n kívülre sajnos csak a DHL Express szállít, aminek a költsége országonként változó. Hozzánk nem kevesebb, mint $55.87 dollárért, azaz kb. 12 000 forintért szállítanak. Eddig lehetett amerikai postával is szállíttatni ide, ami jóval olcsóbb — bár lassabb — volt. Reméljük, a közeljövőben tényleg dolgoznak az árak lefaragásán, mert ezzel szerintem a világ nagy része csak rosszul járt. Ismét amerikainak legjobb lenni...

csaba292

Offline
2011. 10. 14. 23:38
Ez a sapka szemez velem D nem lehet tudni mennyi a kiszállítás MO-ra /Szlovákiába?
powerscotty

Offline
2011. 10. 14. 23:47
nem:/
CBool

Offline
2011. 10. 15. 01:55
csaba292: Ahogy nézem egyedül DHL Express szállítást lehet választani. Ennek az ára viszont pl. a 20$-os sapkánál 59$(~12500 forint) csak a szállítása. Szlovákiába is ugyanennyi.
csaba292

Offline
2011. 10. 15. 08:24
CBool: Na jóreggelt... köszi a választ, ezt a rendelést kihagyom.
Gege

Offline
2011. 10. 15. 10:19
hm eddig volt más is nem csak a DHL.

edit: elmennek a picsába, tényleg csak DHL express van. eBayről olcsóbban megrendelek bármit a világ bármely pontjáról, köcsögök.
Cube Head

Offline
2011. 10. 15. 12:37
de mázli hogy van angliai ismerősöm
asd14asd

Offline
2011. 10. 15. 14:17
"Ismét amerikainak legjobb lenni..." - azt adom!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 43 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak