Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: A Kotaku szerint Los Angeles a helyszín


A Kotaku.com meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Grand Theft Auto V Los Angeles-ben fog játszódni, és akár több karaktert is irányíthatunk majd a játék során.

Az online magazin szerkesztői szerint egy, a játékhoz közel álló forrás megerősítette nekik, hogy a Grand Theft Auto V Los Angeles-ben, illetve annak fikcionált változatában fog játszódni. Ez némiképp megerősíti azokat a pletykákat, amelyek az angyalok városára utaltak, nevezetesen a RUSH történetet és Hollywood megemlítését.

Nem először fordult elő Los Angeles a Rockstar játékaiban: az idei hatalmas sikerű L.A. Noire szintén ott játszódik a harmincas évek környékén, de a Midnight Club: LA-ben is ott szelhetjük az utakat — Los Santosról nem is beszélve.

A főhőst illetően az említett lap többféle forrásra hivatkozva azt véli, hogy több karaktert is irányíthatunk majd a játékban. Ez sem újdonság, hiszen már a Stories részekben is a megszokott városokban, de új karakterrel, új történetet játszhattunk végig, és persze ott a GTA IV-hez tartozó két epizód, ahol Niko-n kívül Johnny Klebitz és Luis Lopez bőrébe is belebújhattunk.

A hivatalos oldalon egyébként visszaállt a régi rend, és egy számláló jelzi a trailer érkezését.

2011.10.26 11:25  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Ben Dover

ATi0021
Offline
2011. 10. 26. 11:50
Szerintem egy LA önmagában kevés lesz. Túl sokszor láttuk már, szerintem unalmas. Ha már annyira LA-t akartak, inkább lenne San Andreas. Nem hiszem el, hogy kész technológia mellett megint csak 1 városra futotta. Ezek alapján a repülők stbről lemondhatunk. A San Andreast is sokan csakis a terület nagysága miatt szerették.

Jobb lett volna 5 város. New York helyett lett volna Washington vagy valami más, a többi város meg adott lenne.

DarkStar
Offline
2011. 10. 26. 12:07
Nem lenne rossz az L.A, de szinte minden új játékuk Los Angeles, szinte nem sokat kellet csinálniuk, csak jó pár texturát, épületet csináltak...

MasterP
Offline
2011. 10. 26. 15:22
ne már! VC-t akarunk!!! Igaza van ATi-nak. A mai technológiával miért nem fért bele a többi városrész? Még is hogy lesz lezérva? Vízzel? Mert nem minden sziget körül volt víz. És csak is azért, hogy a másik szigeten játszhassak ki kell lépjek és be kell lépjek a DLC-be? áhhh.. Az lenen a legjobb ha egybe lenne az egész. Nem érdekeln az Xbox szűk helye, ne hogy már csak is amitt az 1 konzol miatt lekorlátozzák a GTA-t. Tegyenek bele Blue-rayt, legyen 50 giga nem érdekel, de legyen akkor legalább egybe...

Deystan
Offline
2011. 10. 26. 15:28
Olyan hatalmas területet kétlem hogy tudnának csinálni. PS3-on meg lehetne oldani, egy Blu-Ray lemezre 50 giga is ráfér, még egy dupla rétegű DVD-re csak 8.5 giga. Szóval legfeljebb úgy lehetne megoldani DVD-n, hogy több lemezes a játék és a másik városra való átjutáshoz másik lemezt kell berakni, de szerintem ez lenne a legnagyobb baklövés. XBOX 360-ban ugye DVD olvasó van, még PC-n nincs olyan sok háztartásban Blu-Ray meghajtó a gépben. Tudtommal BLu-Ray lemezeken játékok PC-re nem jönnek, a GTA 5 se fog Blu-Ray lemezen jönni PC-re szerintem ez fix. Még biztosan DVD-n fogják kiadni az új GTA-t. Én személy szerint Vice City-ben reménykedek.

MasterP
Offline
2011. 10. 26. 16:04
akkro tegyék rá több kétrétegű DVD-re és max csak az egyik lemez kelljen játszáskor

watanabe
Offline
2011. 10. 26. 16:21
MasterP: Neked semmi sem jó? eddig az nem volt jó, hogy nincs GTA, most nem jó a LA, más kell!

ATi0021
Offline
2011. 10. 26. 16:27
MasterP: Szerintem a Forza módszer se lenne rossz. DVD1 telepítő, DVD2 a játék lemez. Amúgy pont ez a baj az SA val is. Ha megcsinálják ezzel a technológiával X360-on 3-6 lemez lenne. Míg hamarosan lesz köv generáció ahol már nem lenne ilyen gond. Plusz ne feledjük, jelenleg PC-n is a DL DVD a favorit, és nem a BluRay.

watanabe -> Egy normális emberi tulajdonság, hogy mindig többet és jobbat akarunk. Az régen rossz, ha nem törekedünk a számunkra jobb dologért.

watanabe
Offline
2011. 10. 26. 16:47
ATi0021:
Persze ATI, ez így is van, de láthattad mi megy itt hetek óta. Lényegében erről van szó:
- jaj istenem adjanak már ki GTA-t
- nem érdekel, hogy milyen, csak legyen már
- nem érdekel a város, csak jelentsék már be
- várok én akár öt évet is, mindegy milyen, de tudom, hogy jön

bla bla bla

Normális emberi tulajdonság meg minden, de ha ilyeneket beszélnek itt az emberek miért lesz egyből más vélemény, ahogy bejelentenek valamit?

Gege
Offline
2011. 10. 26. 16:48
Majd ahogy jönnek a hírek, úgyis csorgatjátok majd a nyálatokat

jana4
Offline
2011. 10. 26. 17:53
Én személyszerint vágyok már egy kis Miami-s pörgésre!

MasterP
Offline
2011. 10. 26. 18:52
én pont ilyesmire gondoltam, hoyg legyen több DVD-s és legfeljebb az egyiket kérje. Szerintem ez korrekt lenne

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink