Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


GTA V - Game Informer III. rész - A játékmenet újragondolása

A Grand Theft Auto V fejlesztése során a Rockstar Games az egyes játékelemeket teljesen újraalkotta. Az egyes elemekért felelős csapatok még nem készültek el az egész munkával, így Dan Houser, a kreativitásért felelős alelnök, nem tudott a témáról teljese részletességgel beszélni. Ennek ellenére elárult néhány általános információt a járműirányításról, a tűzpárpajokról illetve a közelharcról.

 Járműirányítás

„Az autók kicsit jobban tapadnak a talajhoz. Úgy gondoltuk, hogy a Grand Theft Auto IV-ben nagyok, és hajószerűek voltak, és úgy érezzük, ez nagy előreugráson ment keresztül, hiszen most már képesek vagyunk kicsivel több fizikát összpontosítani rájuk. Inkább olyannak hat a vezetés, mint egy versenyzős játék. Nem sok magas szintű autóversenyzős játék van jelenleg, és ez a probléma orvoslásra kerül ezáltal a játék által, méghozzá olyan módon, ahogy az eddig GTA-ban nem fordult elő.”

Tűzpárbaj

„Úgy érezzük, hogy arról a pontról fejlesztettük lényegesen tovább, ahol az előző játékokban hagytuk. És nem csak azon értelemben, hogy hogyan működik, de a játékstílusod fő elemeként is.”

Közelharc

„Jobb, mint amink a múltban volt. Hogy meddig feszíthetjük a húrt – majd meglátjuk, attól függően, hogy mennyi erőforrást szánunk rá. Soha nem lesz olyan nagy dolog, mint a tűzpárbaj a játékban, de azt akarjuk, hogy szórakoztató legyen, és erőteljes.”

Következő fejezet: IV. rész - Ocean s Three

Módosítva: 2012. 11. 09. 06:29 ▪ Szerző: Shotgun & wantoo
GTA V
GTA V
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Egyéb
Előzetesek
Média
Fórum témák
Linkek