Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grafikai tweak a mobilos GTA III-hoz + 1.2 Android frissítés!

UPDATE: Ma kiadták az Androidos játék 1.2-es frissítését, ami javít néhány Xperia PLAY alatt tapasztalt hibát, és támogatást ad a Motorola DROID RAZR mobilhoz is.

Még egy hete sincs, hogy kiadták a GTA III-at iOS-re és Androidra, máris többen megpróbálkoztak a játék modolásával. Mivel a mobilos verzió a PC változat alapján készült, a modok nagy része elvileg mobilon is működik.

A játék zavartalan futása miatt a fejlesztők egyes mobilokon kikapcsoltak több olyan effektet, amelyek lassulást eredményezhetnek. Ilyen például a fények, az eső, és még több más elem. A német verzióban például a vért is kikapcsolták. Mindezeket egyetlen fájl módosításával vissza lehet állítani, persze előtte győződjünk meg róla, hogy a telefon hardvere bírni fogja.

Képek a mod előtt és után:

Letöltés és telepítés:

Készíts biztonsági másolatot a gta3.set fájlról először! Ezután másold be a letöltött fájlt a /sdcard/Android/data/com.rockstar.gta3/files/GTA3 helyre és írd felül a régit. iOS-en nincs tesztelve!

Akit egyébként komolyabban érdekel a mobilos modding, nézzen szét a GTAForums.com ehhez kapcsolódó topikjában.

KAPCSOLÓDÓ LINK: Hogyan telepítsem fel a magyarítást?

2011.12.21 13:50  ▪ Forrás: XDA-developers  ▪ Írta: Ben Dover

totyak
Offline
2011. 12. 21. 14:41
Most akkor jól értem, hogy ugyan az a játék települ fel mondjuk egy 1 magos meg egy 2 magos telefonra, és a játék eldönti a telefon hardvere alapján, hogy legyenek-e fények meg eső? Vagy pedig van külön butított, fény és eső nélküli verziója a játéknak? De egyébként honnan tudja az ember előre, hogy bírja-e a telefonja vagy sem? Csak kénytelen mindenki kipróbálni.

Bence (Visali)
Offline
2011. 12. 21. 18:02
Szerintem előbbi sanszosabb, az egyszerább megoldás, nem kellkésőbb minden verzióhoz külön javítást készíteni. A meggyőződést úgy kell érteni, hogy vannak nagyon erős telefonok, amelyeken fut a játék, és van az alsó határ. A kettőt kell összemérni, és az alapján "merhetnek" a játékosok próbálkozni.

ATi0021
Offline
2011. 12. 23. 15:51
Jó látni, hogy a Rockstar komolyan veszi a mobilis GTA3-at is és végre javították az Xperia hibát, amit az első frissítés csinált.

smatyi
Offline
2011. 12. 25. 16:03
Sajnos xperia x10-en eléggé akad.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink