Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Grafikai tweak a mobilos GTA III-hoz + 1.2 Android frissítés!

2011.12.21 13:50  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: XDA-developers

UPDATE: Ma kiadták az Androidos játék 1.2-es frissítését, ami javít néhány Xperia PLAY alatt tapasztalt hibát, és támogatást ad a Motorola DROID RAZR mobilhoz is.

Még egy hete sincs, hogy kiadták a GTA III-at iOS-re és Androidra, máris többen megpróbálkoztak a játék modolásával. Mivel a mobilos verzió a PC változat alapján készült, a modok nagy része elvileg mobilon is működik.

A játék zavartalan futása miatt a fejlesztők egyes mobilokon kikapcsoltak több olyan effektet, amelyek lassulást eredményezhetnek. Ilyen például a fények, az eső, és még több más elem. A német verzióban például a vért is kikapcsolták. Mindezeket egyetlen fájl módosításával vissza lehet állítani, persze előtte győződjünk meg róla, hogy a telefon hardvere bírni fogja.

Képek a mod előtt és után:

Letöltés és telepítés:

Készíts biztonsági másolatot a gta3.set fájlról először! Ezután másold be a letöltött fájlt a /sdcard/Android/data/com.rockstar.gta3/files/GTA3 helyre és írd felül a régit. iOS-en nincs tesztelve!

Akit egyébként komolyabban érdekel a mobilos modding, nézzen szét a GTAForums.com ehhez kapcsolódó topikjában.

KAPCSOLÓDÓ LINK: Hogyan telepítsem fel a magyarítást?

totyak

Offline
2011. 12. 21. 14:41
Most akkor jól értem, hogy ugyan az a játék települ fel mondjuk egy 1 magos meg egy 2 magos telefonra, és a játék eldönti a telefon hardvere alapján, hogy legyenek-e fények meg eső? Vagy pedig van külön butított, fény és eső nélküli verziója a játéknak? De egyébként honnan tudja az ember előre, hogy bírja-e a telefonja vagy sem? Csak kénytelen mindenki kipróbálni.
Visali

Offline
2011. 12. 21. 18:02
Szerintem előbbi sanszosabb, az egyszerább megoldás, nem kellkésőbb minden verzióhoz külön javítást készíteni. A meggyőződést úgy kell érteni, hogy vannak nagyon erős telefonok, amelyeken fut a játék, és van az alsó határ. A kettőt kell összemérni, és az alapján "merhetnek" a játékosok próbálkozni.
ATi0021

Offline
2011. 12. 23. 15:51
Jó látni, hogy a Rockstar komolyan veszi a mobilis GTA3-at is és végre javították az Xperia hibát, amit az első frissítés csinált.
smatyi

Offline
2011. 12. 25. 16:03
Sajnos xperia x10-en eléggé akad.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 7 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak