Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.04.29 22:05  |  Írta: Visali


Már 9 éve, hogy a Rockstar Games megajándékozott minket egy lélegzetelállítóan élethűre és igazi metropoliszra sikeredett Liberty City-vel, és ezzel együtt számos szórakoztató pillanattal, feledhetetlen játékélménnyel.

A GTA IV 2008. április 29-étől kapható a boltokban, és megannyi új játékelemmel, valamint kismillió új játékmechanizmussal reformálta meg Grand Theft Auto sorozatot. Visszatért a multiplayer, a fejlesztők kidolgozták a karaktermimikákat, interaktívan használhattuk a mobiltelefonunkat, valódi fizikai törést láthattunk az autókon, és ez csak néhány azok közül a nagyszerű nóvumok közül, amik ekkor jelentek meg először a szériában, és megalapozta a franchise jövőjét.

Kilenc éve még tűkön ülve vártunk, hogy végre a kezünkbe vehessük a dobozt, a játék kilencedik születsénapja alkalmából pedig engedjétek meg, hogy egy kis nosztalgiára invitáljunk Titeket. A hajdani "játékváró hangulat" felidézéséhez a játék hivatalos oldalán közzétett Niko Bellic trailert tartottuk a legjobbnak kiemelni, de YouTube csatornánkon az összes pre-release videót újranézhetitek.

A régi motorosok számára pedig ezután nincs más teendő, mint újra beleolvasni a korabeli előzetesekbe, majd végigfutni a listán, hogy végül mi maradt ki, és mi változott a végleges, lemezen debütált verzióban.

Aki pedig kedvet kapott hozzá, bátran fusson neki újra Niko Bellic történetének, hiszen Michael, Trevor és Franklin rablásai, valamint a tőzsde valóságos megszégyenítése után nem kis élménnyel kecsegtet egy rövid visszatérés a gazdasági válság és kilátástalanság idejébe, de akár egy multiplayer meccshez is érdemes (újra) csatlakozni.

2017.04.27 10:25  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Elérhetővé vált a Tiny Racers Adversary Mode, valamint újabb pénzvisszatérítésekre számíthatnak a PlayStation 4, Xbox One és PC tulajdonosok.

Az új játékmód az első felülnézetes GTA-kat idézi, "top-down view" nézetben versenyezhetünk az ellefeleinkkel. Persze nem csak sima versenyzésről van szó, hanem - ahogy korábban a trailerből is kiderült - különböző power-up-pokat, rakétákat, bombákat, speciális járműveket és más dolgokat is felszedhetünk a pályán, amelyekkel megsemmisíthetjük ellenfeleinket.

GTAGTA

Az új játékmód játszásáért dupla RP és GTA $ jár, valamint minden játékos, aki április 30-ig játszik a GTA Online-nal 425 000 dollár adóvisszatérítést kap a San Andreas State Treasury Department jóvoltából!

2017.04.20 20:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A klasszikus felülnézetes korai Grand Theft Auto játékok hangultát hozza el a legújabb frissítés a GTA Online-ban. A Tiny Racers a stunt futamokat közelíti meg szó szerint új perspektívából.

A futamokon a már megszokott stunt pályaelemek köszönnek vissza, vegyítve a GTA Race játékmód lehetőségeivel, az új kamerabeállítással pedig mindez teljesen új élménnyel kecsegtet. A fejlesztők ízelítőként egy egész pofásra sikerült trailert is megosztottak, az első GTA játék betűtípusával és színeivel.

A kiegészítő április 25-én érkezik a PC, PlayStation 4 és Xbox One verzióhoz.

Rögtönzött 420 ajánlatok

Kis kiegészítésként pedig mivel április 20-án van a marihuána amolyan félhivatalos világnapja (4/20), csak ezen a napon féláron vásárolhatunk fűfarmot, kapcsolódó fejlesztéseket, az eladásból is 50 százalékkal nagyobb profitot kapunk. Ha valaki épp most venne marihuána üzemet, okosan dönthet, ha belenéz a motoros kubokról írt cikkünkbe. A zöld kerékfüst szintén féláron kapható.

2017.04.18 17:05  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Beigazolódott korábbi tippünk, mostantól mindenki számára elérhető az összes exkluzív jármű és fegyver, ami eleddig csak az Xbox 360 és PlayStation 3 platformokról visszatérő játékosok kiváltsága volt a GTA Online-ban.

Olyan nagyszerű verdák kerülhetnek most már bárki garázsába, mint a Dukes és Duke O'Death, az örökzöld Stallion vagy a Blista Compact, de bárki megvásárolhatja a Dodo Seaplane hidroplánt, a Kraken tengeralattjárót, a Marshall Monster Truckot és a baltát is.

A visszatérő játékosok számára ezek most ingyenesek lettek, akik pedig korábban már megvásárolták valamelyik kocsit vagy fegyvert, a jövő hét folyamán visszatérítést kapnak.


A Liberty City utcáin megismert Dukes (balra) Los Santosban

Egyúttal kezdetét vette a legújabb bónusz ciklus. Rég volt már szorzó a hagyományos missziókra, ezt pótolandó május 1-ig most minden contact mission teljesítéséért dupla pénz és RP jár. Ezen kívül a CEO különleges szállítmányaival lehet jól keresni, ugyanis minden special cargo leszállításáért 25 százalékkal több zöldhasút kapunk.

Ha valaki csak most kóstolna bele a maffiabizniszbe, bővítené a hálózatát vagy csak új munkakörnyezetre vágyik, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhat CEO irodát, valamint féláron raktárat a zugáruknak. A kedvezmények sorának itt nincs vége, ugyanis egy halom drága kocsira, fejlesztésre is akciók vannak érvényben. Két héten át 25 százalékkal olcsóbbak a következő cuccok:

  • Progen Itali GTB
  • Truffade Nero
  • Dewbauchee Specter
  • Karin Armored Kuruma
  • HVY Insurgent
  • Karin Technical
  • Benefactor Turreted Limo
  • Benny járműfejlesztéseire
  • Golyóálló mellény
  • Minden lőszer

Egy hétig a kiemelt prémium verseny pedig a "Surf and Turf" futam.

2017.04.12 10:36  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Két hét után újabb Adversary Mode-dal gazdagodott a GTA Online. A Land Grab névre keresztelt játékmódban csapatokba verődve kell megküzdenünk a területünkért.

A játék lényege nem túl bonyolult, a színes neonokkal jelzett területeket kell megjelölnünk a saját színünkkel. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a "csempékre" lépünk, ami természtesen nem olyan egyszerű, mivel a másik csapat is pályázni fog rá, így minden adott egy jó kis fegyveres konfliktushoz.

Az új játékmód játszásáért egészen április 24-ig dupla RP és GTA $ jár, valamint még mindig élnek a múlt hét csütörtökön meghirdetett kedvezmények, így olcsóbban juthatunk hozzá a jachtokhoz, néhány vízi járműhöz és néhány tuning elemhez is.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 42 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak