Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az idei hét újabb kihívás elé állíthatja az alkotni vágyó játékosokat: Survival és King of the Hill Creator módokkal bővült a játék, ezzel karöltve új kedvezmények és bónuszok startoltak el.

2019.11.15 12:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

A Rockstar Games fejlesztői ezen a héten újra a száguldást helyezik előtérbe Los Santos lakóinak. Minden kedvezmény és bónusz a száguldáshoz kötődik ezen a héten! Ezért aki megszállottja a gumicsikorgatásnak és a tuningolásnak, most nagy profitra tehet szert. 

2019.11.08 13:09  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Ismét elérkezett a Halloween, amit a Rockstar a szokásos módon új járművel, játékmóddal, és 6 év után először az állatok megjelenésével ünnepel meg.

2019.10.31 20:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 4

Az e heti GTA Online frissítés nem tartogat nagyobb meglepetéseket: újabb autó mellett ajándék póló, leárazások és új pódium autó érkezett. A szokásos dupla GTA$ és RP bónuszokat ezúttal a meggazdagodásra, vagy szintlépésre használhatjuk, a frissen szerzett pénzt pedig a nagyobb leárazáson keresztül értékes járműveket, ingatlanokat vásárolhatunk.  

2019.10.25 13:43  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Nem meglepő módon újabb járművel gazdadogott a GTA Online járműveinek egyébként is hosszúra nyúló listája. A korábbi hetek autóival ellentetében az e heti nem a legújabb darab, a varázsát azonban talán pont ez adja. Emellett új pódiumi járgány és bónuszok váltak elérhetővé, ahogy a Twich Prime kedvezmény is él még.

2019.10.17 14:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Egy kivételesen szép sportautóval gazdagodik a héten a GTA online, amelyre a heti dupla bónuszokkal vagy a héten induló King of the Hill móddal viszonylag gyorsan össze is szedhetjük a szükséges pénzt. Ismét frissült a kaszinóban megnyerhető autó, és akciósan vásárolhatunk meg egy garázsnyi autót.

2019.10.10 19:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink