Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ez a hét a Winny Issi (Mini)  körül forog. A legendás kisautó játékmódjai bónuszokat kaptak, és akinek még nem lapul egy példány a garázsban, azok ki is pörgethetik a kaszinóban.

2020.05.29 16:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Bár a május 20-án megérkeztek a Take-Two Interactive, azaz a Rockstar Games anyavállalatának következő üzleti évi előrejelzései, abból sajnos semmi gyanús nem utalt arra, hogy a az elkövetkező egy évben bármi különleges történne a GTA sorozat fejlesztői részéről. Most azonban publikussá vált egy dokumentum, ami egy olyan jelentést elemez ki, ami a Take-Two tervezett kiadásait vetíti előre, és ebben már sokkal szaftosabb eltérések mutatkoznak – sajnos nem, nem a jövő évre, csak a nagyon távoli jövőre nézve.

2020.05.27 17:08  ▪ Forrás: Venture Beat  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 5

Úgy tűnik, a Rockstarnál az elmúlt két hétben elgurulhatott valami. Miután ingyenes lett egy hétre a GTA V PC-re, első körben lehetetlen volt csatlakozni a GTA Online-ba, majd megtörtént ami borítékolható volt: új profillal visszatértek a hackerek, és szétzilálták nem csak a multiplayert, de egyes szervert érintő trükkökkel még a Story Mode-ban is képesek lettek objektumokat aggatni a játékosokra, vagy akár megölni őket. Mindezek után azt találták ki, hogy menjen mindenki a freemode szobákba játszani a bónuszokért.

2020.05.21 19:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Új csütörtök, új frissítés. A legújabb bővítmény Gunrunning bónuszokat, fegyver-és járműkedvezményeket tartogat Los Santos lakói számára.

2020.05.14 20:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 6

Beigazolódott a napokban felbukkant pletyka: a Grand Theft Auto V PC verziója a következő ingyenes játék az Epic Games Store kínálatában. Ráadásul Premium Edition kiadásban, amihez Criminal Enterprise Starter Pack és $1.000.000 bónusz is jár a GTA Online-ban.

2020.05.14 15:46  ▪ Forrás: Polygon  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 13

A ma kezdődött tematikus héten a motoros bandák tagjai és vezetői kereshetnek sokat, de azoknak is érdemes visszanézni a GTA Online-ba, akik a versenyzés megszállotjai.

2020.05.07 18:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink