Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Visszatérő tartalmakkal jelentkezik a GTA Online legújabb bővítménye, mely a Rockstar Games nagysikerű vadnyugati játékára való tekintettel, szerény, bár annál nagyvonalúbb Gunrunning bónuszokkal és kedvezményekkel várja a játékosokat. Az RDR2 megrendelő külön örülhetnek: számukra ugyanis külön bónusz jár ezen a héten is.

2018.10.16 18:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

Nagyon ritka, hogy valamelyik magazinnak vagy híroldalnak lehetősége nyílik a Rockstar Games egyik kulcsfigurájával, a kreatív tartalmak legfőbb felelőseivel, Dan Houserrel interjút készíteni. A Vulture szerkesztőjének megadatott az élmény, és a Red Dead Redemption 2 megjelenése kapcsán több napon át beszélgethetett a világ egyik legsikeresebb szórakoztatóipari termékének (művének - by szerk.), a Grand Theft Auto sorozat egyik legfőbb alkotójával, mely során nem csak a napokon belül debütáló új játékról derült ki egy halom érdekesség, de néhány izgalmas sztori is szóba került magáról Danről és a Rockstar Gamesről.

2018.10.15 19:49  ▪ Forrás: Vulture  ▪ Írta: Visali Elolvasom 8

Ismét bővül a Southern San Andreas Super Autos kínálata, ezúttal három korábban csak az utcáról beszerezhető járművel, illetve több klasszikus autóhoz is új festések lettek elérhetők. Ezenkívül a héten belépő játékosok ismét jelentős pénzjutalomban részesülhetnek.

2018.10.09 16:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie és MateL Elolvasom 3

A Read Dead Redemption 2 megjelenéséhez vészesen közeledve a Rockstar Games érezhetően kisebb volumenű frissítésekkel kívánja bővíteni a GTA Online világát. Így tehát október első hetén nem több, mint egy újragondolt Adversary mód, és kedvezmények sora vár a játékosokra. 

2018.10.02 18:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Ezen a héten sem tétlenkedtek a Southern San Andreas Super Autos cég kollégái Los Santosban: rögtön kettő nem éppen hétköznapi járgánnyal bővítették a járműkínálatukat. A játékba fellépni ezen a héten is megéri, ugyanis a két verda és a már megszokott bónuszok, leárazások mellett ezen a heten is van lehetőségünk ingyen pólót bezsebelni. 

2018.09.25 16:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

Az előző hét nyugalmai után a Rockstar Games fejlesztői ezen a héten ismét egy új Adverday Mode-dal bővítették a már egyébként is hosszú listát. Emellett bónuszok és leárazások sora érkezett megannyi járműre, ingatlanra; a diszkó tulajdonosoknak különösen megéri belépni ezen a héten. 

2018.09.22 15:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink