Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az őrült száguldásról szól ez a hét a GTA Online-ban. A fejlesztők ismét a stunt versenyeket szemelték ki, így jövő csütörtökig a Rockstar által készített stunt race futamokon lehet dupla pénzt és RP-t szerezni. Emellett pedig az sem rossz, ha csatlakozunk egy bűnszervezethez.

2019.07.11 20:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

A Rockstar Games idén is nagy csinnadrattával ünnepli a Függetlenség napját a GTA Online-ban. Új tartalmak ugyan nem érkeztek, de a szokásos limitált járművek és a tűzijáték ismét elérhető a hangulatkeltéshez, emellett pedig sok-sok bónusz és kedvezmény segít emlékezni arról, mivé lett az Egyesült Államok a Rockstar Games-től megszokott sajátos társadalomparódiának köszönhetően.

2019.07.04 21:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Az elkövetkezendő egy hétben a különféle versenyekkel kereshetünk sokat, ha pedig nincs megfeleő vasunk a győzelem eléréshez számos kedvezményes nagyteljesítményű autó közül válogathatunk.

2019.06.27 17:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 2

Ahogy az minden évben lenni szokott, június végét egy nagy nyári akcióhullámmal üdvözli a Steam, és szokás szerint a Rockstar Games játékok sem maradnak ki a jóból. L.A. Noire, Max Payne, de természetesen Grand Theft Auto címek is 50-70% kedvezménnyel szerezhetőek be PC-re digitális formában, még a GTA V is mindössze körülbelül 5.000 forintba kerül!

2019.06.25 21:35  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Bár az alapanyagok már megérkeztek Los Santosba, a kaszinó renoválása még eltart egy darabig. A Rockstar Games elárulta, hogy a The Diamond Casino & Resort a nyár végén nyitja meg kapuit, ugyanakkor a frappáns PR cikk egyértelműen arról árulkodik, hogy végre nem a megszokott sémára felhúzott újfajta biznisz beindításával léphetünk be, a létesítmény teljesen új tartalom, és valóban kikapcsolódást, játékot biztosít valamennyi játékosnak. Még parkolóinas és szerencsekerék is lesz. Addig pedig a szokásos heti jutalmakat érdemes figyelni, hogy minél több pénzt tudjunk megduplázni – vagy elbukni – a Las Venturas hangulatát idéző szerencsejáték legújabb fellegvárában.

2019.06.20 20:07  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Az új heti kedvezmények mellett érdekesebb hír, hogy hamarosan megnyílik a kaszinó a GTA Online-ban.

2019.06.14 16:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 8
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink