Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Öt év után végre arénában tombolhatják ki verseny- és "trollszellemüket" a GTA Online játékosok. Arena War néven egy új ingyenes kiegészítő érkezett a multiplayerhez, melyben magasabb szintre emelkednek az eredetileg GTA Vice City-ben bemutatkozott stadion kihívások. Ezúttal persze nem a klasszikus Bloodring, Dirtring és Hotring futamokat adja el nekünk ismét a Rockstar, helyettük vadonatúj akció dús viadalokkal vár minket a Maze Bank Arena, ahol kulturálatlan keretek között szabad, sőt elvárt a lövöldözés és a pogózás a rajt után.

2018.12.11 20:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Kedden elindult a Red Dead Online, a GTA Online koncepcióját öröklő vadnyugati online lövölde azonban nem vonja el teljesen a fejlesztők figyelmét a GTA sorozatról, így a szokásos bónuszok és kedvezmények ezúttal is élnek. December 3-ig, hétfőig a következő lehetőségek fogadják a GTAO játékosokat:

2018.11.29 19:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Az elmúlt hetek szolidabb bónuszai után ezen a héten ismét pénzesővel csábít játékra a GTA Online. November 26-ig már attól milliomosok lehetünk Los Santos-ban, hogy egyáltalán belépünk a játékba, ráadásul emellett San Andreas is ráfeszült a Black Fridayre, úgyhogy jól fog jönni a költekezés után.

2018.11.20 20:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 6

Ezen a héten a Rockstar a járműkereskedőknek kedvez. A korábbi hét frissítéseinek köszönhetően a leértékelt szuper járművek most még olcsobba kerülnek, emellet természetesen továbbra is kedvünkre válogathatunk számtalan további akciós termékből. A múlthét frissítése szintén tartogat meglepetéseket a Los Santosba tévedőknek. 

2018.11.13 17:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Folytatódik a bónusz és-leárazás lavina San Andreasban: A november különösen előnyös ajánlatokkal várja a meggazdagodni vágyókat. Küldetések széles tárházával lehet most megtömni a virtuális farzsebeket, melyeket aztán könnyen el is lehet szórni számtalan kedvezményesen megvásárolható ingóságra vagy ingatlanra. 

2018.11.06 19:33  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

Október végével újra halloweeni hangulatba öltözik Los Santos világa. A hátborzongató légkörről a kaszabolós, trancsírozós Adversary módok gondoskodnak majd. Azonban a kedvezményeknek hála, kevésbé horror áron juthatunk hozzá megannyi fejlesztéshez, járműhöz vagy ingatlanhoz. 

2018.10.30 15:49 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink