Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ma, 2020. június 4-én, a mi időzónánk szerint este 20:00 és 22:00 között leáll a GTA Online és a Red Dead Online, nem lehet majd csatlakozni a szerverekre. A Rockstar Games ezzel tiszteleg George Floyd emlékének, és csatlakozik ahhoz a demonstrációhoz, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy elég volt a feketék elleni rendőri túlkapásokból, változások kellenek.

2020.06.04 19:21  ▪ Forrás: Rockstar Games @ Twitter  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Hosszú idő után ismét egy nagyszerű rajongói munkát osztunk meg veletek. A koronavírus-járvány óta az internet egyik fele a korlátozásokkal, a másik fele pedig a karantén szülte kreatív ötletekkel van tele. Titkos múzsák a GTA rajongókat is megihlették ebben az időszakban, a Reddit egyik felhasználója, Originartwork például egy csodálatos fából faragott GTA V San Andreas térképet készített, amely talán még a Red Dead Redemption 2-höz készült Rockstar Warhouse-féle hivatalos licenszelt merchandise termékek kidolgozottságát is felülmúlja.

2020.06.02 13:13  ▪ Forrás: Reddit  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Ez a hét a Winny Issi (Mini)  körül forog. A legendás kisautó játékmódjai bónuszokat kaptak, és akinek még nem lapul egy példány a garázsban, azok ki is pörgethetik a kaszinóban.

2020.05.29 16:40  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

Bár a május 20-án megérkeztek a Take-Two Interactive, azaz a Rockstar Games anyavállalatának következő üzleti évi előrejelzései, abból sajnos semmi gyanús nem utalt arra, hogy a az elkövetkező egy évben bármi különleges történne a GTA sorozat fejlesztői részéről. Most azonban publikussá vált egy dokumentum, ami egy olyan jelentést elemez ki, ami a Take-Two tervezett kiadásait vetíti előre, és ebben már sokkal szaftosabb eltérések mutatkoznak – sajnos nem, nem a jövő évre, csak a nagyon távoli jövőre nézve.

2020.05.27 17:08  ▪ Forrás: Venture Beat  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

Úgy tűnik, a Rockstarnál az elmúlt két hétben elgurulhatott valami. Miután ingyenes lett egy hétre a GTA V PC-re, első körben lehetetlen volt csatlakozni a GTA Online-ba, majd megtörtént ami borítékolható volt: új profillal visszatértek a hackerek, és szétzilálták nem csak a multiplayert, de egyes szervert érintő trükkökkel még a Story Mode-ban is képesek lettek objektumokat aggatni a játékosokra, vagy akár megölni őket. Mindezek után azt találták ki, hogy menjen mindenki a freemode szobákba játszani a bónuszokért.

2020.05.21 19:27  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Új csütörtök, új frissítés. A legújabb bővítmény Gunrunning bónuszokat, fegyver-és járműkedvezményeket tartogat Los Santos lakói számára.

2020.05.14 20:14  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 6
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink