Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ütős ajánlattal próbálja elcsábítani a játékosokat az E3 közvetítések elől a Rockstar Games. A GTA Online-ban június 18-ig három rablás után is dupla jutalmat kapunk, kettőnél pedig mind az előkészületek, mind a végső heist misszió után jár a kétszeres RP és zöldhasú.

2018.06.12 16:53  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Megérkeztek a beígért új Transform Race futamok a GTA Online-ba. Összesen hét pályát kreáltak a fejlesztők, ahol többek között a Doomsday Heist kiegészítő járműveivel is versenghetünk egymással.

2018.06.05 19:00  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy milyen kiadásokban és milyen előrendelői extrákkal jelenik meg a Red Dead Redemption 2 október 26-án. A rajongók különböző digitális extrák közül válogathatnak, és az igazi gyűjtők fizikai tárgyakat is vásárolhatnak a szoftver mellé.

2018.06.04 19:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 8

Leleplezte a Microsoft, hogy milyen extra tartalmak járnak majd azoknak a játékosoknak, akik előrendelik a Red Dead Redemption 2-t. A játék frissített termékadatlapjából kiderül, hogy a játék sztori módjában a "War Horse" (valószínűleg egy egyedi ló), egy bizonyos Outlaw Survival csomag és némi bónusz pénz is elérhető lesz azoknak a rajongóknak, akik már most biztosak a vásárlásban.

2018.06.02 22:47  ▪ Forrás: AllGamesDelta  ▪ Írta: Visali Elolvasom 8

Három további Rockstar Games játék lesz játszható hamarosan Xbox One-on is. A GTA San Andreas, a Midnight Club: Los Angeles és a Table Tennis is csatlakozik a visszafelé kompatibilis játékok közé.

2018.05.31 19:35  ▪ Forrás: GameInformer  ▪ Írta: Visali Elolvasom 4

Új feladatai vannak számunkra Martin Madrazonak a GTA Online-ban. Bár úgy tűnik, az új transform race futamok az eredeti tervekkel ellentétben a jövő hétre csúsznak, a fejlesztők tudtak gondoskodni más frissítésekről, és ezen a héten teljesen váratlanul új Contact Mission feladatok kerültek a multiplayerbe "Madrazo Dispatch Services" néven.

2018.05.29 19:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink