Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az öregmotoros GTA rajongók már megszokhatták: a karácsonyi időszakban nagyvonalúbban kedveskedik játékosainak a Rockstar Games csapata. A karácsonyi pompába öltözött várost idén is hó fedte be, s már a hagyománnyá váló ajándék jármű mellé további ajándékok is érkeztek, többek között a legújabb versenymód is bővítésre került. 

2018.12.25 18:31  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

2018.12.24 18:31 ▪ Írta: A GTAPlace csapata Elolvasom 0

Lassan itt a karácsony, és erről a Rockstar sem feledkezik meg a GTA Online kapcsán. Azonkívül, hogy egy új játékmóddal bővítették ki a múlt héten indult Arena War módot és érkezett egy új autó, ismét megjelentek a karácsonyfák Los Santos környékén, és a most már rendszeresnek mondható téli hóesésről is elhintettek némi információt.

2018.12.19 19:28  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Öt év után végre arénában tombolhatják ki verseny- és "trollszellemüket" a GTA Online játékosok. Arena War néven egy új ingyenes kiegészítő érkezett a multiplayerhez, melyben magasabb szintre emelkednek az eredetileg GTA Vice City-ben bemutatkozott stadion kihívások. Ezúttal persze nem a klasszikus Bloodring, Dirtring és Hotring futamokat adja el nekünk ismét a Rockstar, helyettük vadonatúj akció dús viadalokkal vár minket a Maze Bank Arena, ahol kulturálatlan keretek között szabad, sőt elvárt a lövöldözés és a pogózás a rajt után.

2018.12.11 20:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Kedden elindult a Red Dead Online, a GTA Online koncepcióját öröklő vadnyugati online lövölde azonban nem vonja el teljesen a fejlesztők figyelmét a GTA sorozatról, így a szokásos bónuszok és kedvezmények ezúttal is élnek. December 3-ig, hétfőig a következő lehetőségek fogadják a GTAO játékosokat:

2018.11.29 19:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Az elmúlt hetek szolidabb bónuszai után ezen a héten ismét pénzesővel csábít játékra a GTA Online. November 26-ig már attól milliomosok lehetünk Los Santos-ban, hogy egyáltalán belépünk a játékba, ráadásul emellett San Andreas is ráfeszült a Black Fridayre, úgyhogy jól fog jönni a költekezés után.

2018.11.20 20:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 7
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink