Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A múlt héten egy nagy csomag új ingyenes tartalom érkezett a GTA Online-hoz, most pedig ismét a bónuszoké és a kedvezményeké a főszerep a multiplayerben. A kooperatív és kompetitív játékmódok kedvelői is lehetőséget kapnak, ugyanis maradnak a Superyacht Life küldetésért járó szorzók, de a Transform Race versenyek is jól tejelnek egy héten át. Akciós ajánlatok vannak érvényben többek között a Ruiner 2000-re, a Kraken tengeralattjáróra, az APC-re és a Buzzardra is. Ráadásul egy nosztalgikus, Liberty City-t idéző pólót is bezsebelhetünk.

2020.08.20 18:11  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

Lefoglalta és frissítette a gtavicecityonline.com domain nevet a Take-Two Interactive, a Rockstar Games anyavállalata.

2020.08.18 08:57  ▪ Forrás: AllGamesDelta  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

Újabb veterán hagyta ott a Rockstar Games berkeit. Most már Lazlow sem tagja a Grand Theft Auto mögött álló csapatnak. Lazlownak az elmúlt 19 évben rengeteg munkája volt a sorozatban, azon kívül, hogy minden GTA játékban őt hallhattuk műsorvezetőként egy-egy rádiócsatornán, magában a zenei betétben is ott volt a briliáns munkája, ahogyan producerként, társíróként, rendezőként és konkrét játékbeli karakterként is – elég csak a Fame or Shame fiktít televíziós tehetségtelenség-kutatóra gondolnunk.

2020.08.14 20:08  ▪ Forrás: PC Gamer  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 20

Több tucat újdonságot és változást hozott a GTA Online-ba a Los Santos Summer Special frissítés. Az ingyenes kiegészítő ezúttal nem új játékmódokat mutat be a játékban, sokkal inkább a jól ismert repertoárt színesíti új pályákkal, küldetésekkel kocsikkal, de számos változást is eszközöl a multiplayerben, például mostantól több ingatlant birtokolhatunk egyszerre, de változik LJT hívásainak gyakorisága, a Simeon-féle kocsiexportokért járó kifizetések, de még a kocsik lehívása is.

2020.08.11 16:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Múltkori ígéretéhez híven augusztusban új tartalmat ad ki a Rockstar Games a GTA Online-hoz, amely számos kisebb újdonságot tartalmaz, melyek között található több küldetés, játékmód, rengeteg jármű és még sok más.

2020.08.07 20:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

A ma kezdődött tematikus hét rendhagyó módon 1,5 hétig tart, azaz egészen pontosan augusztus 10-ig, hétfőig, így hosszú idő után ismét visszaállnak a keddi fordulónapra. Lehetséges, hogy egy új frissítés érkezése miatt változtatnak a fejlesztők, legkésőbb augusztus 10-ig remélhetőleg kiderül miben mesterkedik a Rockstar.

2020.07.30 18:05  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 3
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink