Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.03.02 17:08  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Különleges stunt pályákkal és régi klasszikus GTA járművekkel lesz gazdagabb ebben a hónapban a GTA Online. Várható a következő nagy kiegészítő is, mely a katonai technológiákra fókuszál majd, és megújult hivatalos oldalon böngészhetünk a rajongói pályák között.

A fejlesztők a Newswire-on fedték fel terveiket az év körülbelül első felére vonatkozóan. Nem véletlenül emelik ki két héten át a stunt versenyeket, ugyanis még márciusban érkeznek speciális pályák, melyeket az Import/Export frissítés egyedi járműcsodáira terveztek. Izgalmas futamokat szabnak a Rocket Voltic-hoz, földön-vízen versenyezhetünk majd a Blazer Aqua-val, vagy szabadon ugrálhatunk a Ruiner 2000-rel. A készítők saját ötletein túl a játékosok is készíthetnek majd pályákat a Creator segítségével.


Egyedi stunt race pálya, amely a Rocket Voltic kocsikhoz készül

Mivel az adversary módok bizonyulnak a legnépszerűbb kategóriának a GTA Online-ban, a tavasz folyamán újabb típusokra is számíthatunk. Kettőt neveztek meg a készítők: az egyik a Resurrection lesz, egy másik pedig a Top Down. Utóbbi ígéretük szerint a felülnézetes GTA epizódokat idézi majd.

A nosztalgikus hangulatot régi ismerős járművekkel fogják tetézni. Közkívánatra hozzáadnak a játékhoz néhányat az egykori kedvencekből, például érkezik a Turismo Classic és a GTA3 béli Infernus. Bár a Rockstar ezt nem említette, mivel március 6-tól megszűnik a karakterek migrálása a PlayStation 3 és Xbox 360 verzióból a feljavított változatba, úgy tippeljük, hogy egyúttal a visszatérő játékosok számára exkluzív Stallion, Dukes és Blista Compact most már minden játékos számára elérhető lesz a multiplayerben.

Lesznek ugyanakkor teljesen új kocsik is, például a Progen GP1.


Az izmos Progen GP1 hamarosan bekerülhet a garázsunkba

A Rockstar csepegtetett némi infót a következő masszív GTA Online tartalomról is. A középpontba a fegyvercsempészet kerül majd, felfegyverzett járművek, különböző hadi eszközök és izgalmas küldetések jönnek majd. A kiegészítőt a tervek szerint még nyár végéig megkapjuk.

Egyúttal egy szép új weboldalt is kapott a GTA Online. Innen értesülhetünk a legfrissebb hírekről, olvashatunk a játékmódokról, böngészhetünk a rajongói pályák, képek, videók és csapatok (crew) között, de saját ötleteinket, kívánságainkat is megoszthatjuk a készítőkkel a Feedback menüpont alatt.

2017.02.28 16:35  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A stunt versenyek kerültek porondra a legújabb két hetes GTA Online bónusz ciklusban. A fejlesztők azonban nem csak megduplázták az izgalmas futamokért járó jutalmakat, de szélesítették is a repertoárt tizenöt vadonatúj pályával, így kevésbé lesz repetitív a móka.

A kétszeres szorzók március 13-ig vannak érvényben valamennyi régi, új, és Rockstar verified stunt versenyre. Extra jutalomként pedig egy rózsaszín kezeslábast kap ajándékba minden játékos, aki az elkövetkező két hétben belép a multiplayerbe.

Akik az új versenyeket szeretnék kipróbálni, azok a következő neveket keressék:

  • SzuperautókGreen Machine, Raton, Pier Race, Spinner, Gauntlet, Plummet II, Lift Off, Wall Climb
  • SportautókIn The City, Big Drop
  • MotorokAround The Docks, Trench III, 45°, Mountain Drop, Big M

GTA GTA

Természetesen vannak kedvezmények is, melyek szinténa stunt versenyek égisze alatt pattantak ki a fejlesztők fejéből. 25 százalékos akció van:

  • Az Annis RE-7B és  Emperor ETR1 szuperautókra
  • A Vapid Desert Raid és Trophy Truck terepjárművekre
  • Az Obey Omnis és Lampadati Tropos Rallye versenykocsikra
  • A Cunning Stunt kiegészítő tetoválásaira és öltözékeire
  • A CEO járműraktárakra (Vehicle Warehouses)

A kiemelt prémium futam március 6-ig a szuperautókra szorított "Pier Race", az ezt követő hét napban az "In The City" pályán nyerhetnek szép summát a legjobb sofőrök. Utóbbira sportkocsikkal lehet majd nevezni.

2017.02.14 17:17  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Most érdemes pénzt farmolni motoros bandákkal a GTA Online-ban, Valentin nap alkalmából ugyanis 25 százalékkal növelte meg a feketeáru eladásából származó bevételt a Rockstar. A megszerzett pénz reálértékét nagyszerű kedvezmények növelik, a romantikus vérfürdőt pedig két új "Till Death Do Us Part" pálya biztosítja.

A fejlesztők idén nem rukkoltak elő komolyabb Bálint napi újdonsággal, mindössze kettő darab, 2 vs. 2 játékosra szabott adversary pályával bővítették a tavaly készített mód repertoárját. A szerény kínálatot ugyanakkor duplán kárpótolják a rermek pénzszerzési lehetőségek és a jelentős árengedmények.

Ahogy az borítékolható volt, a Be My Valentine öltözékek, az Albany Roosevelt és Roosevelt Valor kocsik, valamint a Gusenberg Sweeper gépkarabély árának negyedét elengedik. Hasonló akció lépett érvénybe az Import/Export tetoválásokra, az Ocelot Penetrator sportkocsira, de ami a legjobb, hogy szintén 25 százalékos kedvezmény van Benny összes járműfejlesztésére is, amivel sok százezer dollárt spórolhatunk.

Pénz pedig lesz rá dögivel, ugyanis a legjobb pénzszerzési lehetőségek – a motoros bandák eladásai, valamint a CEO bűnszervezetek zugáru eladásai most 25 százalékkal többet hoznak a konyhára.

Két hét múlva viszont nincs örökké, a bónuszok és akciók a legújabb szokás szerint két hetes ciklus erejéig, pontosan február 27-ig érvényesek.

Az első héten a prémium futam a "Duel" pálya lesz, melyre csak izomautókkal tudunk nevezni. Február 21. és 27. között ezt az "Over and Under" vátlja majd, ahol a kétkerekű parpiákkal tudunk megmérkőzni a csinos kis fődíjért.

2017.02.09 18:40  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már Xbox One konzolokon is újraélhetjük Niko Bellic történetét, a Grand Theft Auto IV ugyanis csatlakozott a Microsoft visszafelé kompatibilitási programjában sorakozó játékcímek közé, karöltve a 2009-ben debütált két epizodikus tartalommal.

Ahogy a Red Dead Redemption és a legtöbb játék esetében, aki korábban az Xbox saját online áruházában vásárolta meg a játékot, az a "Ready to Install" gombra kattintva telepítheti a fájlokat, a lemezes kiadás tulajdonosai pedig ezt a DVD behelyezése után tehetik meg.

A visszafelé kompatibilitás minden verzióval működik, tehát aki külön vásárolta meg az alapjátékot és az Episodes from Liberty City csomagot ugyanúgy élhet a lehetőséggel, mint aki a The Complete Edition pakkban szerezte meg mindhárom játékot.

Aki számára még ismeretlen a GTA IV éra, az természetesen megvásárolhatja azt az Xbox Store-ban. Mindenképp érdemes pótolni a hiányt, hiszen az előző fő rész hozta a sorozatba azt a rengeteg nagyszerű nóvumot, amit a GTA V már készen örökölt, és akad egy-néhány játékelem, amiben bizony kenterbe veri utódját.

2017.02.08 18:45  |  Írta: Visali  |  Forrás: GamesIndustry.biz

Edinburgh és Los Angeles mellett Magyarországon, Budapesten is fejlesztik majd az Everywhere nevű ambíciózus játékot, melynek atyjai a Rockstar Games-től kivált hármas – Leslie BenziesColin Entwistle és Matthew Smith.

A hazai stúdiót az a Kristoffer Waardahl vezeti majd, aki Crytek Hungary élén már bizonyított, keze alatt pedig tapasztalt AAA, mobilos és VR fejlesztők fognak dolgozni. Waardahl nevét olyan címekhez köthetjük, mint a Ryse: Son of Rome, The Collectables és a Crysis Warhead.

Matthew Smith a GamesIndustrynak büszkén dicsekedett a cég lépéséről, a magyarországi csapat elképzelései, kreativitása és korábbi munkássága telitalálatnak bizonyult az Everywhere számára. Wardaahl pedig nagyon büszke, hogy a team a fejlesztői gárda magjának része lesz.


A budapesti csapat

A játék hivatalos oldalán már megjelentek a budapesti állásajánlatok is.

Az Everywhere célja, hogy kilépjen a megszokott korlátok közül, és valami teljesen új élményt nyújtson a játékosok számára. Most már az is egyértelműen kiderült a projektről, hogy nyílt válgú lesz.

A GTA sorozat egykori producerének és két társának új játékáról bővebben korábbi hírünkben olvashattok.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!



Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak