Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ahogy az a tegnapiak után várható volt, ma bejelentésre került az új GTA Online kiegészítő, amely egy hét múlva érkezik.

2019.12.05 22:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

A kaszinó heist minden bizonnyal hamarosan bekerül a játékba, mivel az e heti bónusz-és kedvezményhalmaz jóval szerényebb, mint az áltagos kínálat. Szomorkodásra azonban semmi ok, mert a versenyzésre széleskörű bónuszok járnak. 

2019.12.05 20:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Ma este egy érdekes videót osztott meg közösségi oldalán a Rockstar Games: Egy "The Diamond Casino & Resort: Score Big in Los Santos" című pár másodperces reklám a kaszinó reklámjának tűnik, de néhány másodpercig feltűnik benne egy "képhiba", amiben a kaszinó kameráján egy bőröndöt szállító biztonsági őrt és Lester arcképét vélhetjük felfedezni... Aki ugyebár a single és online verziókban is a nagy kaliberű heist-ok szervezője volt.

2019.12.04 19:13 ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ahogy a Rockstar Warehouse-ban is elérhetőek lettek a jobbnál jobb ajánlatok, úgy a fekete péntek Los Santos-t sem kerülte el. Amelett, hogy több, igen jó summákat hozó játékmód fizet most kétszeresen, az ingatlanok, katonai- és verseny járművek széles választékát lehet most nagyon kedvező áron megvásárolni. 

2019.11.28 19:19  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Szép lassan mindenhol elindulnak az idei Black Friday kedvezmények, melyek mára az egy napi esztelen zsongás helyett kényelmesebb, több napos vásárlási – és válogatási – lehetőséghez juttatják hozzá többek között a videojáték rajongókat is. Szerencsére a Rockstar Games játékok sem maradnak ki a sokszor igencsak vonzó ajánlatok közül, mi pedig most összegyűjtöttük nektek a legjobb digitális és dobozos ajánlatokat. ;)

2019.11.28 18:06  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Bence (Visali) és Luszie Elolvasom 0

Az idei hét Adversary mód kedvezményeket tartogat a játékosok számára. Emellett szuperautókat lehet akciósan megvásárolni a Pegassi kínálatából. 

2019.11.22 18:35  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink