Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nem kerített nagy feneket a Bálint-nap megünneplésére a Rockstar Games. Mi sem jobb bizonyíték erre, hogy a már jól megszokott tartalmakkal érkezett a legújabb frissítés valentin-napi apróságokkal. 

2019.02.15 06:33 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

A Grand Theft Auto Online világa végelláthatatlan nagy autóválasztékkal kecsegtet a régi és új játékosoknak egyaránt. Február második frissítésével szintén nőtt a megvásárolható járművek száma, a játékosok ezúttal egy izomautót tudhatnak magukévá.

2019.02.07 19:48 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

A Rockstar –sokak nagy meglepetésére- ezen a héten nem egy valódi járművel, hanem annak kicsinyített másával bővítette ki a játékot. A távirányítós járművek a 3D éra kedvelt játékelemei voltak, melyekre eléggé megosztóan tekintettek a játékosok. A nosztalgikus újítás valószínűleg szintén hasonló kettős érzelmeket fog kiváltani az emberekből.

2019.01.29 21:13 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 1

Lassan nem telik új hét, hogy a Rockstar Games valaha volt legsikeresebb játéka, a GTA V világában játszódó GTA Online ne bővülne a virtuálisan beszerezhető járművek száma. Ez alól ez a hét sem kivétel, és természetesen a „szokásos” kedvezmények és bónuszok most sem maradhattak el.

2019.01.22 17:03  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Az új frissítéssel tovább bővül Los Santos –egyébként is bőséges- autókínálata. A kevésbé pénzeseknek sem kell búsulni: az e heti bónuszokból (is) könnyen meg lehet keresni a verda árát.

2019.01.15 17:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 3

Az Arena War Series frissítés részeként két új fegyverrel bővült Los Santos fegyverkínálata. A fegyverek mellett ezen a héten is számíthatnak leárazásokra és bónuszokra a GTA Online játékosai.

2019.01.09 16:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink