Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.02.28 16:35  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A stunt versenyek kerültek porondra a legújabb két hetes GTA Online bónusz ciklusban. A fejlesztők azonban nem csak megduplázták az izgalmas futamokért járó jutalmakat, de szélesítették is a repertoárt tizenöt vadonatúj pályával, így kevésbé lesz repetitív a móka.

A kétszeres szorzók március 13-ig vannak érvényben valamennyi régi, új, és Rockstar verified stunt versenyre. Extra jutalomként pedig egy rózsaszín kezeslábast kap ajándékba minden játékos, aki az elkövetkező két hétben belép a multiplayerbe.

Akik az új versenyeket szeretnék kipróbálni, azok a következő neveket keressék:

  • SzuperautókGreen Machine, Raton, Pier Race, Spinner, Gauntlet, Plummet II, Lift Off, Wall Climb
  • SportautókIn The City, Big Drop
  • MotorokAround The Docks, Trench III, 45°, Mountain Drop, Big M

GTA GTA

Természetesen vannak kedvezmények is, melyek szinténa stunt versenyek égisze alatt pattantak ki a fejlesztők fejéből. 25 százalékos akció van:

  • Az Annis RE-7B és  Emperor ETR1 szuperautókra
  • A Vapid Desert Raid és Trophy Truck terepjárművekre
  • Az Obey Omnis és Lampadati Tropos Rallye versenykocsikra
  • A Cunning Stunt kiegészítő tetoválásaira és öltözékeire
  • A CEO járműraktárakra (Vehicle Warehouses)

A kiemelt prémium futam március 6-ig a szuperautókra szorított "Pier Race", az ezt követő hét napban az "In The City" pályán nyerhetnek szép summát a legjobb sofőrök. Utóbbira sportkocsikkal lehet majd nevezni.

2017.02.14 17:17  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Most érdemes pénzt farmolni motoros bandákkal a GTA Online-ban, Valentin nap alkalmából ugyanis 25 százalékkal növelte meg a feketeáru eladásából származó bevételt a Rockstar. A megszerzett pénz reálértékét nagyszerű kedvezmények növelik, a romantikus vérfürdőt pedig két új "Till Death Do Us Part" pálya biztosítja.

A fejlesztők idén nem rukkoltak elő komolyabb Bálint napi újdonsággal, mindössze kettő darab, 2 vs. 2 játékosra szabott adversary pályával bővítették a tavaly készített mód repertoárját. A szerény kínálatot ugyanakkor duplán kárpótolják a rermek pénzszerzési lehetőségek és a jelentős árengedmények.

Ahogy az borítékolható volt, a Be My Valentine öltözékek, az Albany Roosevelt és Roosevelt Valor kocsik, valamint a Gusenberg Sweeper gépkarabély árának negyedét elengedik. Hasonló akció lépett érvénybe az Import/Export tetoválásokra, az Ocelot Penetrator sportkocsira, de ami a legjobb, hogy szintén 25 százalékos kedvezmény van Benny összes járműfejlesztésére is, amivel sok százezer dollárt spórolhatunk.

Pénz pedig lesz rá dögivel, ugyanis a legjobb pénzszerzési lehetőségek – a motoros bandák eladásai, valamint a CEO bűnszervezetek zugáru eladásai most 25 százalékkal többet hoznak a konyhára.

Két hét múlva viszont nincs örökké, a bónuszok és akciók a legújabb szokás szerint két hetes ciklus erejéig, pontosan február 27-ig érvényesek.

Az első héten a prémium futam a "Duel" pálya lesz, melyre csak izomautókkal tudunk nevezni. Február 21. és 27. között ezt az "Over and Under" vátlja majd, ahol a kétkerekű parpiákkal tudunk megmérkőzni a csinos kis fődíjért.

2017.02.09 18:40  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már Xbox One konzolokon is újraélhetjük Niko Bellic történetét, a Grand Theft Auto IV ugyanis csatlakozott a Microsoft visszafelé kompatibilitási programjában sorakozó játékcímek közé, karöltve a 2009-ben debütált két epizodikus tartalommal.

Ahogy a Red Dead Redemption és a legtöbb játék esetében, aki korábban az Xbox saját online áruházában vásárolta meg a játékot, az a "Ready to Install" gombra kattintva telepítheti a fájlokat, a lemezes kiadás tulajdonosai pedig ezt a DVD behelyezése után tehetik meg.

A visszafelé kompatibilitás minden verzióval működik, tehát aki külön vásárolta meg az alapjátékot és az Episodes from Liberty City csomagot ugyanúgy élhet a lehetőséggel, mint aki a The Complete Edition pakkban szerezte meg mindhárom játékot.

Aki számára még ismeretlen a GTA IV éra, az természetesen megvásárolhatja azt az Xbox Store-ban. Mindenképp érdemes pótolni a hiányt, hiszen az előző fő rész hozta a sorozatba azt a rengeteg nagyszerű nóvumot, amit a GTA V már készen örökölt, és akad egy-néhány játékelem, amiben bizony kenterbe veri utódját.

2017.02.08 18:45  |  Írta: Visali  |  Forrás: GamesIndustry.biz

Edinburgh és Los Angeles mellett Magyarországon, Budapesten is fejlesztik majd az Everywhere nevű ambíciózus játékot, melynek atyjai a Rockstar Games-től kivált hármas – Leslie BenziesColin Entwistle és Matthew Smith.

A hazai stúdiót az a Kristoffer Waardahl vezeti majd, aki Crytek Hungary élén már bizonyított, keze alatt pedig tapasztalt AAA, mobilos és VR fejlesztők fognak dolgozni. Waardahl nevét olyan címekhez köthetjük, mint a Ryse: Son of Rome, The Collectables és a Crysis Warhead.

Matthew Smith a GamesIndustrynak büszkén dicsekedett a cég lépéséről, a magyarországi csapat elképzelései, kreativitása és korábbi munkássága telitalálatnak bizonyult az Everywhere számára. Wardaahl pedig nagyon büszke, hogy a team a fejlesztői gárda magjának része lesz.


A budapesti csapat

A játék hivatalos oldalán már megjelentek a budapesti állásajánlatok is.

Az Everywhere célja, hogy kilépjen a megszokott korlátok közül, és valami teljesen új élményt nyújtson a játékosok számára. Most már az is egyértelműen kiderült a projektről, hogy nyílt válgú lesz.

A GTA sorozat egykori producerének és két társának új játékáról bővebben korábbi hírünkben olvashattok.

2017.02.08 11:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247


Nem csökken majd a GTA Online iránti érdeklődés a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja miatt a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Az egyik befektető a cég szokásos negyedévi konferenciáján fejezte ki aggodalmát a két játék párhuzamos fenntartásával kapcsolatban, Strauss Zelnick viszont úgy véli, nem lesz egymás vetélytársa a két multiplayer.

Ahogy ő fogalmaz, a szórakoztató ipar egy "különös állatfaj":

"A szórakoztatás valami olyan, amit akarsz, de nincs szükséged rá. Ha épp semmit nem kívánsz meg a piacon, nincs oka, hogy megvedd. Ha viszont több dolog is érdekel, a mohó fogyasztók mindet megszerznek majd" - mondta Zelnick.

A kiadó egyébként nagyon izgatott az RDR2 online tartalmait illetően, részleteket azonban semmiképp sem szeretett volna felfedni. Annyit ígért, hogy további információkat egyenesen a Rockstar Games-től kapunk majd.

Zelnick óvakodott attól, hogy megsaccolja az új RDR eladásait, csupán arra emlékeztetett, hogy az első Red Dead Redemption kezdő évében 8.5 millió darabot adtak el a játékból, életciklusát tekintve pedig 15 milllió példány került a játékosok kezei közé.

A negyedévi jelentés szerint a cég továbbra is 2017 őszére várja a Red Dead Redemption 2 megjelenését PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak