Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.11.09 22:13  |  Írta: Visali  |  Forrás: GameSpot

Egyedülálló élménnyel kecsegtet az L.A. Noire hamarosan debütáló Nintendo Switch, és HTC Vive verziója. A Game Informer és a GameSpot is kipróbálhatta a játék két új változát, előzetesükben pedig kiemeltek néhány fontos újítást, melynek köszönhetően új perspektívából nyomozhatunk a Rockstar Games és az egykori Team Bondi gondozásában készült detektív játékról.

Míg a PlayStation 4 Pro és az Xbox One X átirat jobbára a 4K felbontás miatt lehet kecsegtető, addig a Nintendo Switch-en a fejlesztők jócskán kihasználták a hibrid konzol nyújtotta opciókat, így például az érintőképernyőn egy régi klasszikus módszerrel bárhová bökhetünk, Cole Phelps, a játék főhőse odavándorol, de ugyanúgy használhatjuk arra is, hogy lapozzunk a hasznos feljegyzéseket tároló noteszünk lapjai között, vagy forgathatjuk a vizsgált tárgyakat.

GTA GTA  GTA

Mindemellett a jobb oldalsó Joy-Con kontroller képes úgy funkcionálni, mint a hagyományos kontrollereken a jobb analóg kar, ergó ahogyan mozgatjuk, úgy fordul az in-game kamera is, és ezt használhatjuk a célzáshoz is. A régi True –Doubt – Lie opciókat pedig az egyértelműbb Good Coop – Accuse – Bad Cop opciókra cserélték, ami jobban tükrözi, hogyan fog reagálni Cole.

Az is kiderült a körülbelül 29 GB méretű Switch verzióról, hogy dokkolva, a TV készülékeken 1080p felbontásban látjuk majd a játékot, mely egyelőre kicsit döcögősen fut, a játék a régi grafikai élményt nyújtja, és az alacsony látótávolság ellenére is előfordulnak később betöltő objektumok. Viszont amint portable módban a kezünkbe veszzük a konzolt és kényelmesen hátradőlünk, 720p-ben jelenik meg a játék, ami viszont összességében stabilan hozza a kívánt minőséget és képkockaszámot.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

VR Case Files

Ami még a Nintendo konzoljához képest is több új élménnyel kecsegtet, az a VR Cases Files kiadás. A menüben néhány kiválasztott bűneset közül választhatunk, akár abból a fejezetből is, amikor Cole még csak egyszeri rendőr. Az HTC Vive szemüvegen keresztül belső nézetben (first-person) játszhatunk, így teljes mértékben farkasszemet nézhetünk a gyanúsítottal, és sokkal több részletet fedezhetünk fel az arcokon, melyek izgalmasabbá teszik kihallhgatásokat. Új animációk is kerültek a játékba.

GTA GTA  GTA

Noha ez a változat csak válogatott eseteket tartalmaz, ugyanúgy tartalmaz akciójeleneteket, vezetést és közelharcot. Több irányítási mód közül is választhatunk: használhatjuk a mozgásvezérlőt, de akár a kezünket használva is sétálhatunk Cole bőrébe bújva.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

A játék idén november 14-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, míg az HTC Vive-ra készülő kiadás valamikor decemberben fog megjelenni.

2017.11.09 17:39  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Kevesebb, mint egy hét múlva jelenik meg az L.A. Noire feljavított változata PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, utóbbi ma egy külön előzetest is kapott.

A videóból kiderül, hogy játék közben kihasználhatjuk az érintőképernyőt, a Joy-Con módot, giroszkópikus irányítással és egy új, váll feletti kamera nézet is került a játékba.

Az L.A. Noire új kiadása november 14-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A Tak-Two tegnap megjelent negyedéves üzleti jelentéséből kiderült, hogy a HTC Vive változat csak valamikor decemberben érkezik.

2017.11.08 19:00  |  Írta: Visali  |  Forrás: Take-Two Interactive


A Grand Theft Auto V lett minden idők legnagyobb számban elkelt videojáték-szoftvere az Egyesült Államokban. A gazdag multiplayer tartalommal kiegészített játék dobozos és digitális értékesítését összevonva állapított meg új mérföldkövet az eladásokat monitorozó The NDP Group. Ez volt a Take-Two Interactive legnagyobb büszkesége a cég legújabb negyedévi értekezletén.

A kiadó egyben azt is elárulta, hogy világszerte immáron 85 millió példányt jutattattak el a játékból az üzletek polcaira. Ez persze nem a konkrét eladási számokat tükrözi, ugyanakkor remekül illusztrálja a GTA V és a GTA Online iránti töretlen érdeklősést, mint az is, hogy a játékot még mindig nem sikerült kiütni a brit eladási toplista legjobbjai közül, melyben nagy szerepet játszhat, hogy a multiplayer négy év elteltével is folyamatosan frissül.


Valljuk be, már csak Trevor karakteréért imádni lehet ezt a játékot.

A konferencián a Red Dead Redemption II megjelenése egyelőre nem került pontosításra, viszont a kiadó továbbra is 2018 tavaszával számol a közzétett összegző jelentésben.

Ellenben míg az L.A. Noire ráncfelvarrott PlayStation 4, Xbox One és az egyedi irányítási lehetőségeket kiaknázó Nintendo Switch változata készen áll a november 14-ei startra, az HTC Vive szemüvegkre készülő VR Case Files válogatás megjelenésére csak decemberben számíthatunk. A kapcsolódó sajtókérdésekre reagálva viszont a kiadó verzérigazgatója, Strauss Zelnick elárulta, hogy a detektív játék eredeti kiadásaiból már 7.5 millió darabot adtak el.

Margóra szánt megjegyzésként egyébként érdemes megemlíteni, hogy jelenleg az a szokatlan helyzet állt elő, hogy az NBA 2K18 és WWE 2K18 megjelenése után a Take-Two több bejelentett  cím érkezésre vár a Rockstar Games-től, mint a másik leányvállalától, a 2K Games-től.

2017.11.07 16:52  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

P-45 Nokota néven egy II. világháborús vadászgép érkezett a GTA Online-ba, amit valószínűleg a P-51 Mustang ihletett. Az repülőt a Warstock Cache & Carry oldalán vásárolhatjuk meg 1 995 000 $ és 2 653 350 $ közötti áron.

Az új vadászgépet egy hozzá illő Adversary Mode-ban is kipróbálhatjuk. A Dogfight játékmód a klasszikus II. világháborús légicsatákat idézi meg. 1v1 felállásban kell legyőzni az ellenfelünket a gép volánja mögött. Az új Adversary Mode-ért dupla RP és GTA$ jár november 13-ig.

25% kedvezmény jár az alábbiakra:

 • Executive Office Renovations
 • Executive Garage Renovations
 • Executive Custom Auto Shop Renovations
 • Golyóálló mellény
 • Lőszerek
 • Pegassi Torero (Sports Classic)
 • Dune FAV (Weaponized Vehicle) - Buy It Now és Trade Price
 • Liveries (minden járműre)
 • Bullet proof tires
 • Vehicle armor (szárazföldi és légi járművek)
 • Smuggler's Run tetoválások

Az e heti prémium verseny a "Vinewood Downhill" a Time Trial pedig a "Great Ocean Highway".

A bónuszok és kedvezmények november 13-ig érvényesek!

2017.11.02 20:40  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Support

Memóriakártya beszerzése lehet szükséges az L.A. Noire futtatásához Nintendo Switch konzolokon. Egy frissen megjelent Rockstar Support bejegyzésben a fejlesztők arra figyelmeztetik a Nintendo új, sikeresen debütáló, több funkciós gépének felhasználóit, hogy jelentős mértékű szabad helyet kell majd feláldozniuk akár a fizikai, akár a letölthető verziót választják.

A dobozos változat esetében a játék elindításához nélkülözhetetlen lesz egy 14 GB-os résztartalom letöltése, mely hibák javításán és teljesítménybeli javításokon túl elengedhetetlen játékfájlokat is tartalmaz. Ez a csomag természetesen letölthető a Switch saját belső tárhelyére, de akár egy microSD kártyára is.

Ha valaki a Nintendo eShop digitális áruházból szeretné letölteni a teljes játékot, annak legalább 29GB szabad helyre lesz szüksége – ez gyakorlatilag felemésztené a teljes beépített 32GB tárhelyet, nem beszélve a később esetlegesen megjelenő javítócsomagokról, így mindenkép javallt egy microSD kártya beszerzése.

Bármelyik formát is választják a játékosok, ha külső microSD kártyára szeretnék telepíteni a fájlokat, annak értelemszerűen rendelkeznie kell a szükséges kapacitással, és képesnek kell lennie legalább 60 MB/másodperc olvasási sebességre.

Az L.A. Noire november 14-én jelenik meg Nintendo Switch-re különleges, platform-specifikus irányítási megoldásokkal.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak