Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2018.01.16 17:52  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ezen a héten is egy klasszikus sportkocsi érkezett, most azonban a Ferrarik listáját bővítették a fejlesztők. A Grotti GT500 sem kapott túl nagy árcédulát, 785 000 dollárért vásárolhatjuk meg a Legendary Motorsport oldalán.

Air Quota néven egy Adversary Mode-ot is kaptunk, amelyben a légijárműveké és a lövöldözésé a főszerep. Szokás szerint dupla RP és GTA$ jár az új játékmódért.

25% kedvezmény jár az alábbiakra:

 • Facility Styles
 • Facility Graphics
 • Security Room
 • Buckingham Pyro (Plane) - Buy It Now & Trade Price
 • HVY Nightshark (Weaponized Vehicle)

Az e heti prémium verseny"Plummet" a Time Trial pedig a "Tongva Valley".

A bónuszok és kedvezmények január 22-ig érvényesek!

2018.01.09 21:01  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

A Doomsday Heist frissítés részeként egy klasszikus sportkocsit kaptunk a héten, amit Lampadati Viseris néven találunk meg a Legendary Motorsport oldalán. Az autó különlegessége, hogy fegyvereket is szereltethetünk az elejére, ezt azonban csak az Avenger vagy egy Mobile Operation Center Vehicle Workshop-jában tehetjük meg. Szerencsére az autó nem túl drága, mindössze 875 000 dollárba kerül.

Bónuszok:

Dupla RP és GTA$ jár Lester küldetéseiért.

25% kedvezmény jár az alábbiakra:

 • Nagasaki Ultralight (Plane)
 • Aircraft Weapons
 • Vehicle Armor
 • Headlights & Neons
 • Skirts
 • Spoilers
 • Suspension
 • Turbos

Az e heti prémium verseny az "Island Hopping" a Time Trial pedig a "Maze Bank Arena".

A bónuszok és kedvezmények január 15-ig érvényesek!

A fejlesztők kiemelték, hogy a 2017-es év volt eddig a legjobb a GTA Online történetében, decemberben pedig több játékos játszott, mint valaha. Ennek örömére újabb játékmódokkal és autókkal örvendeztetik meg a GTA Online játékosokat az elkövetkezendő hetekben.

2018.01.02 16:18  |  Írta: Luszie  |  Forrás: Rockstar Newswire

Az év első frissítése nem érkezik jelentős újdonságokkal. A szokásos új autóval és egyéb heti bónuszokkal gazdadogik ugyanis a GTA Online világa a mai naptól. Sokak bánatára viszont már csak ma fog havazni a városban.

Új sportautó: az Annis Saventra  

E nagyszerű klasszikus széleskörű tuninglehetőségekkel érkezett a játékba, mely nagyszerű alkalom lehet arra, hogy az újonnan érkezett Doomsday Heist során hasznát vehessük. Az autót ugyanis a Vechile Workshop-ban kedvünkre testreszabatjuk, egy jól felszerelt monstrum pedig hasznos eleme lehet a legizzasztóbb rablásoknak, főleg ha egy Avenger-ből vagy egy Mobile Operations Center-ből lepjük meg vele az ellenséget. Az autó a Legenday Motorsport oldalán vásárolható meg 990 000$-ért.

Olvad a hó...

A fejlesztők azt is kiemelik, hogy ma lesz utoljára hó Los Santos területén! Aki tehát szeretné kiélvezni a hófödte város nyújtotta élményeket, az még ma utoljára megteheti. Ezzel a karácsonyi időszak a végéhez ér.

Forrás: a Rockstar Games hivatalos Facebook oldala

Bónuszok:

Dupla RP és GTA$ jár az alábbiakért:

Kedvezményesen megvásárolható járművek:

Prémium versenyek és time trial-ok:

 • Prémium verseny – "Duel" Locked to Muscle
 • Time Trial – "Up N Atom"

Aki telefonos App-on keresztül vagy a sárga/lila jelzésből indítja el a versenyeket, részidő megdöntése esetén komoly pénzjutalomban részesül, az első három helyezett GTA$-t és háromszoros RP-t is kap majd.

A bónuszok és kedvezmények január 8-ig érvényesek!

2017.12.31 18:03  |  Írta: A teljes csapat

Újabb év telt el a Rockstar Games háza táján. Többé-kevésbé nyugalmas éven vagyunk túl, de úgy néz ki, ez jövőre már másként alakul majd. Az idei évösszegző, előretekintő hírünket olvashatjátok.  

GTA Online

A 2017-es év is a hetente váltakozó tematikájú frissítésekről szólt a GTA Online tekintetében. A fejlesztők azonban most is előrukkoltak néhány nagyobb frissítéssel. Beindult a fegyverbiznisz, a csempészet, és nagy meglepetésünkre egy új rablás is érkezett, mely ráadásul a mitikus jetpack-et is hozzáadta a játékhoz, mégha csak a multiplayerben is.

Új lehetőségek, új kiadások

GTA IV

Februárban újabb Rockstar Games játékokkal bővült a visszafelé kompatibilis Xbox One játékok listája, most már a teljes GTA IV trilógia újrajátszható a Microsoft új konzolján is.

L. A. Noire

A legváratlanabb ugyanakkor a novemberi bejelentés jelentés volt, miszerint a Rockstar Games négy új feljavított verzió kiadását tervezi detektívjátékából, az L. A. Noire-ból. Első Rockstar játékként debütált az egyre sikeresebb Nintendo Switch-en, és decemberben egy különleges VR változat elérhető lett belőle, melyben válogatott eseteket oldhatunk meg Cole Phelps bőrébe bújva. Az HTC Vive-val rendelkezők nem csak testközelben élhetik át a kalandokat, de egyben nagyfelbontásban is.

Red Dead Redemption 2

2017 szempontjából minden kétséget kizárólag a Red Dead Redemption 2 hozta a legtöbb izgalmat a Rockstar rajongók számára. A játék – mely a tervek szerint tavasszal érkezik – kapott egy újabb trailer-t, mely biztosított minket arról, hogy előzmény sztorira számíthatunk, és a fejlesztők ötletesen a GTA Online-ba is becsempésztek egy későbbi RDR-s tartalmat. Ha minden jól megy, 2018-ban már a kezünkbe vehetjük a játékot, ami egyben azt is jelenti, hogy csökkenni fog a GTA Online frissítések száma, hiszen a készítők az RDR2-höz is egy szintén nagyszabású többjátékos módot ígérnek.

GTAPlace

Ami az oldalt illeti, az idei év leginkább a YouTube csatornánk feltöltéséről szólt. Rengeteg videót készítettünk, melyek reméljük, segítségetekre lesznek, ha elakadtok valamilyen fő vagy mellékküldetésben. Néhány cikket is helyreráztunk, most a San Andreas szekcióban, de a GTA Online Bikers frissítéshez is összehoztunk egy leírást a legtöbb fontos tippel és információval. Június óta pedig Luszie is a GTAPlace csapatát erősíti. 

2018

Természetesen 2018-ban is gondoskodni fogunk arról, hogy egyetlen nagy GTA hírről se maradjatok le. A GTA Online frissítések mellett úgy tervezzük, hogy a Red Dead Redemption 2-vel is hasonló odafigyeléssel foglalkozunk majd, ahogy annak már eddig is tapasztalhattátok csíráit. Emellett ha hihetünk az ESRB-nek, hamarosan arról is hírt adhatunk, hogy PlayStation 4-en is játszható lesz végre a Liberty City Stories és a Vice City Stories, de amiért a leginkább várjuk a 2018-as évet: ne feledjétek, április 29-én lesz 10 éves a GTA IV! ;)

Mi állunk elébe, Boldog Új Esztendőt Kívánunk minden kedves olvasónknak!

2017.12.26 19:57  |  Írta: Luszie  |  Forrás: Rockstar Newswire

A karácsonyi nyereményeső ellenére sem feledkeztek meg a fejlesztők az e heti frissítésről. Ennek köszönhetően új járművel és Adversary Mode-dal bővült a játék.   

Új autó

Az új verda nem más, mint az Autarch, mely kinézetével és sebességével gyorsan San Andreas egyik legvagányabb járgányává válhat. A járművet a Legendary Motorsport értékesíti. 

Új Adversary Mode

Mivel is lehetne leginkább megünnepelni a majdnem véget ért karácsonyt, mint egy (régi) új Adversary Mode-dal? A fejlesztők tettek róla, hogy már karácsony másnapján se érezzük ünnepi hangulatban magunkat, mivel az új játékmód enyhén horror illatúra sikeredett. Ha valakinek ismerős az újítás, az nem véletlen, a játékmód elődje ugyanis a 2015-ös halloween-i frissítés alkalmával debütált, „Slasher” néven. Az mostani játékmód kisebb módsításokkal érkezett: Adott 2 csapat, a „Slashers” (vagyis akik vadásznak), és a „Hunted” (akiket vadásznak). A Slashers csapata macsétát és shotgunt kap a sötétben való kaszabolós horrorhoz, míg a „Hunted” tagjai zseblámpát és hő érzékelő szemüveget a túléléshez. Van azonban egy csavar: a szerepek percenként cserélődnek. Az a csapat nyer, amelyik hamarabb lekaszabolja a másikat.

Az új Adversary Mode teljesítésérért január 8-ig dupla GTA$ és RP jár. A karácsonyi bónuszok és kedvezmények teljes listája itt érhető el.

A Rockstar újév alkalmából további meglepetéseket és még több havat ígér! 


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 33 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak