Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.04.12 00:47  |  Írta: Visali  |  Forrás: Kotaku


Új trükkel rombolják a játékélményt hackerek a GTA Online PC verziójában, valamint az előző generációs konzolokra kiadott  – PlayStation 3 és Xbox 360 – változatban.

A "vandál suhancok" egy kiskaput kihasználva bármelyik játékos szintjét felhúzhatják, aki még nem érte el a 250-es szintet, ami egyben azt is eredményezi, hogy óvatlanul ártatlanokat is bannolhatnak a fejlesztők, de van ennél merészebb trükk is a csalók tarsolyában.

Bárki pénzét le tudják nyúlni egy érdekes "hospital bill" címszó alatt. A játék úgy észleli, mintha egy passzív módban lévő játékost öltünk volna meg, és ezzel nehezen megkeresett milliók kerülnek át a játékosoktól a cheaterek pénztárcájába.

Egy support bejegyzés szerint a Rockstar Games már dolgozik a megoldáson, de addig is szerencsésebb inkább privát szobákban játsszatani a barátainkkal, akikben megbízunk.

Érdemes csatlakozni valamelyik remek aktív magyar crew köreibe, mint például a...

...vagy bármelyik másik nagyszerű csapat közösségébe, ahol biztosan akadnak normális skacok, akikkel lehet együtt szórakozni, és akár egy teljes szobát meg lehet tölteni értelmes játékosokkal.

2017.04.05 10:15  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

A múlt héten érkezett Infernus Classic után ismét egy ismerős autóval lett gazdagabb a GTA Online. A Ferrari F40-ről mintázott Grotti Turismo Classic a San Andreasban megismert Turismo képében köszön vissza ránk, amelyet mindössze 705 000 dollárért vásárolhatunk meg a Legendary Motorsport oldalán.

Egy új Prémium verseny is érkezett Bumblebee néven, ahol egy Rocket Voltic volánja mögött küzdhetünk meg ellenfeleinkkel, egészen április 10-ig.

UPDATE 2017.04.05. 20:00

A fejlesztők egy rögtönzött javítást is elérhetővé tettek, ami kijavítja az Infernus Classic hibás hátsókerekét. A patch verziószáma minden platformon 1.39.

2017.04.02 13:10  |  Írta: Visali  |  Forrás: WindowsCentral


A Red Dead Redemption 2 lehet az egyik nem saját gyártású játék, amivel a Microsoft a legújabb és egyben legerősebb konzoljának erejét kívánja demonstrálni az idei E3 konferencián.

A "Project Scorpio" néven futó fejlesztésről egyre többet árul el a Microsoft, például hogy valódi 4K felbontásban képes futtatni a játékokat a maga "szerény" 6 teraflopos teljesítményével. A Windows Central értesülése szerint pedig az új Xbox képességeit a Forza Motorsport 7 és a Battlefront 2 mellett többek között a Rockstar Games új üdvöskéjével fogják bemutatni.


Pillanatkép a 2016-os E3 Xbox konferenciájáról

Néhány éve már nem idegen a Rockstartól, hogy az E3 expón így-vagy úgy mutasson valami apróságot, és az utóbbi időben azzal sem lehet a falhoz állítani a fejlesztőket, hogy csak az egyik konzolgyártó cégnek csapják a szelet, hiszen felváltva jönnek exkluzív tartalmak, ajánlatok mindkét irányba; mind a Sony, mind a Microsoft megkapta a lehetőséget, hogy a GTA V-tel reklámozza saját termékeit.

Az már sokkal inkább idegen a Rockstartól, hogy vágatlan gameplay videóval promotálja egy megjelenés előtt álló játékát, márpedig egy erőfitogtatáshoz ez volna a legcélszerűbb, viszont a Windows Central megbízik a forrásában.

A "Project Scorpio" egyébként 2017 végén kerül majd a boltokba, közel a Red Dead Redemption 2 őszre tervezett megjelenéséhez, így az mindenképp borítékolható, hogy a játék kihasználja majd a rendszer adottságait.

A Microsoft 2017-es E3 bemutatója a megszokottól eltérő időpontban lesz, a mi időzónánk szerint június 11-én este 23:00 órakor kezdődik majd.

2017.03.29 11:23  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Elérhetővé vált egy új Adversary Mode és a Vice City-ben megismert Infernust is megvásárolhatjuk a GTA Online-ban.

A Resurrection Adversary Mode-dal 4-8 játékos játszhat 2 csapatra osztva, egyelőre 7 különböző pályán. A feladat egyszerűen hangzik, minden ellenfelet meg kell ölni az ellenséges csapatban, ez azonban mégsem olyan könnyű, mivel ha az egyik csapatban megölnek egy játékost, a másikban újra éled egy (olyan sorrendeben, ahogy meghaltak). Az új Adversary Mode játszmákért dupla RP és GTA$ jár.

A Pegassi Infernus Classic néven fellelhető autó, több Lamborghini modell fúziója lehet. Leginkább a Vice City-ből megismert, Lance által is vezett Infernusra emlékeztet. A Legendary Motorsport weboldalán vásárolhatjuk meg - nem is túl drágán - 915 000 dollárért.

2017.03.22 11:50  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Egy hét tesztidő után már a játékosok is készíthetnek stunt pályákat a különböző speciális járművekhez a GTA Online Creatorban.

Kedden újabb tartalmakat aktiváltak a fejlesztők a Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit frissítés újdonságaiból – most a beígért új pályaelemek érkeztek meg a szerkesztőbe.

Elérhetővé vált egy új kocsi is, a Hijak Ruston.

A következő hetekben vélhetően a "klasszikus GTA járművek" érkeznek majd.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak