Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten az utolsó DJ, Black Madonna is megérkezik Los Santos-ba, hogy felrázza az éjszakai hangulatot a GTA Online-ban, viszont nem ő az egyetlen újdonság, amivel holnaptól találkozhatunk a multiplayerben. A fejlesztők néhány új, extrém jűrművet és kütyüt is implementálnak a játékba.

2018.08.13 18:58  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Óriási meglepetés ért minket a mai napon, ugyanis ajándékcsomagot kaptunk a Rockstar Games-től! A doboz az első Red Dead Redemption 2 rajongói relikviákat rejtette – egy pólót, egy stílusos bögrét és két matricát. Mindegyik szuper!^^

2018.08.07 19:57 ▪ Írta: Visali Elolvasom 12

Dixon segíthet tovább a legjobbak között tartani a klubunkat a GTA Online-ban. A DJ egyenesen Németországból érkezett Los Santos-ba, hogy némi kezdőtőke és feladat után gondoskodjon a hangulatról legújabb bizniszünkben Solomun és a Tale of Us mellett.

2018.08.07 18:24  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 3

Új kincskereső kihívással szerezhetünk ismét jó pénzt a GTA Online-ban, és egyúttal aktiválhatunk előre egy különleges fegyvert a Red Dead Redemption 2-ben. A korábbi egyedi double-action revolverhez hasonló treasure hunt teljesítésével ezúttal egy míves fejszét zsebelhetünk be.

2018.08.03 18:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 13

Új DJ páros ritmusaira pöröghet tovább az éjszakai élet a GTA Online-ban. Mostantól a Tale Of Us-t is szerződtethetjük a klubunkba, kocsikázás közben pedig új rádiócsatornán düböröghet tovább a techno.

2018.07.31 19:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1

Indul a parti a GTA Online-ban! Elérhető lett az ingyenes After Hours frissítés, ami számtalan feladattal, új járművekkel és lehetőségekkel hoz új ízt a GTA Online-ba. A kiegészítő masszív, ígéretes tartalmat biztosít egész nyárra, hiszen a korábban bejelentett négy DJ hétről hétre érkezik meg Los Santos-ba, de a rengeteg újdonságot már a frissítés mérete (PC-n például 5.34GB) is jelzi.

2018.07.24 18:39  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 4
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink