Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Read Dead Redemption 2 megjelenéséhez vészesen közeledve a Rockstar Games érezhetően kisebb volumenű frissítésekkel kívánja bővíteni a GTA Online világát. Így tehát október első hetén nem több, mint egy újragondolt Adversary mód, és kedvezmények sora vár a játékosokra. 

2018.10.02 18:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Ezen a héten sem tétlenkedtek a Southern San Andreas Super Autos cég kollégái Los Santosban: rögtön kettő nem éppen hétköznapi járgánnyal bővítették a járműkínálatukat. A játékba fellépni ezen a héten is megéri, ugyanis a két verda és a már megszokott bónuszok, leárazások mellett ezen a heten is van lehetőségünk ingyen pólót bezsebelni. 

2018.09.25 16:42  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

Az előző hét nyugalmai után a Rockstar Games fejlesztői ezen a héten ismét egy új Adverday Mode-dal bővítették a már egyébként is hosszú listát. Emellett bónuszok és leárazások sora érkezett megannyi járműre, ingatlanra; a diszkó tulajdonosoknak különösen megéri belépni ezen a héten. 

2018.09.22 15:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Ezen a héten érdemes belekóstolniuk az éjszakai klubok világába azoknak, akik a nyáron kihagyták az "After Hours" frissítés újdonságait a GTA Online-ban. Jövő keddig akciós ingatlanok és kevesebb erőfeszítéssel, dupla jutalommal kecsegtető szorzók gondoskodnak az egyszerű belépésről.

2018.09.11 18:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 3

Akár több, mint 1 millió GTA dollárt is bezsebelhetnek azok, akik aktívan, naponta játszanak a GTA Online-nal. A Rockstar Games új kocsin és adversary módon kívül ezúttal ingyen pénzzel csalogatja magához a játékosokat. (...és a Battlefield V bétázókat?)

2018.09.04 18:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Új "guruló tüzérség" lett elérhető a Warstock Cache & Carry kínálatában a GTA Online-ban. Az e heti újdonság a HVY Menacer nevű minigunnal felszerelt futurisztikus harci jármű, melyet $1.775.000 dollárért tudhatunk a magunkénak.

2018.08.28 21:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink