Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hosszú éveket vártunk, hogy ismét egy fejlesztés alatt lévő Grand Theft Auto játékba nyerjünk bepillantást, és a Rockstar is tudatosította ezt. A Grand Theft Auto VI első trailere még nem mutatott ennyire sokat Rockstar Games játéknál, a készítők nem szúrták ki a szemüket pár  tech demo jellegű vágóképpel. Láthatunk akciót, az egyik főhősről is többet tudhatunk meg, és még annál is többet arról, hogy mi minden vár majd a bejárható területen, ami a Floridát feldolgozó Leonida állam lesz, benne egy hatalmas metropolisszal: irány Vice City!

2023.12.23 19:40  ▪ Forrás:  ▪ Írta: Bence és MateL Elolvasom 2

Néhány napja a BBC oldalán jelent meg a hír, miszerint a több nagyvállalatot feltörő Lapsus$ csoport kulcstagja élete végéig egy börtönkórházban maradhat.

2023.12.23 18:51  ▪ Forrás: BBC  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 2

Megérkezett a karácsony a GTA Online-ba is: a szokásos hóesés mellé új hógolyócsata deathmatchek, yeti vadászat és ünnepi játékmódok is érkeztek, valamint mindenkit számos ajándék, kedvezmény és bónusz is vár.

2023.12.21 00:11  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A TMZ információi szerint december 17-én, 65 éves korában, családja és barátai körében meghalt James McCaffrey, akinél korábban mielóma multiplexet diagnosztizáltak.

2023.12.18 19:59  ▪ Forrás: TMZ  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 1

A következő Grand Theft Auto játék első előzetese elég nagy hírverést csapott az interneten. Ahogy megszokhattuk a közösségi média világában, minden ami új, kicsit is izgalmas, vagy éppen megbotránkoztató, azt még az is felkapja, aki eddig nem foglalkozott a témával. Vannak ennek negatív hatásai is, amit nagy valószínűséggel a GTA VI is boncolgatni fog szatirikus formában, de nekünk rajongóknak, ez sok új tartalmat jelent, ezek közül hoztunk nektek most egy válogatást.

2023.12.18 16:54  ▪ Forrás:  ▪ Írta: wantoo Elolvasom 0

Megjelent a GTA: The Trilogy – The Definitive Edition iOS és Android eszközökre! A Rockstar Games ezzel törlesztette maradék adósságát. Az Unreal Engine-re átültetett játékok külön vásárolhatóak meg, de instant hozzáférést kapnak hozzájuk a Netflix előfizetők.

2023.12.14 22:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

Megérkezett a GTA Online legúabb frissítése, amelyben egy visszatérő GTA IV karakter, egy új autólopás-biznisz és számos új jármű mellett állatok, drift versenyek és birtokolható rendőrautók is érkeztek a játékba.

2023.12.12 17:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1

Azt gondoltad, hogy az első GTA VI előzetesben látott egyes jelenetek túlzóak? Nem vagy egyedül, a csapaton belül is beszéltünk erről, és a világhálón is sokan hasonló megjegyzéseket hagytak. A Rockstar Games-től megszokhattuk, hogy nagyon sok játékelem a való világra reflektál, és így van ez most is. Összegyűjtöttünk pár videót, amik ötletként szolgáltak a modernkori Vice City megalkotásánál a játékot készítőknek.

2023.12.08 18:09  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: wantoo & MateL Elolvasom 1

A Grand Theft Auto játékok egyik erőssége mindig is a zenei aláfestés volt. Úgy néz ki, ez a hagyomány nem szakad meg, a GTA VI első bemutatója alatt is egy olyan szám szólt, ami teljesen beránt a hangulatával. Nézzük meg kicsit közelebbről az előadót, és hogy miért is eshetett a Rockstar Games választása pont erre a darabra.

2023.12.06 18:36  ▪ Forrás:  ▪ Írta: wantoo Elolvasom 4

Az új trailer nézettsége szinte minden rekordot megdöntött 24 óra alatt, amit most már magyar feilrattal is élvezhettek, természetesen 4K minőségben is!

2023.12.06 11:25  ▪ Forrás:  ▪ Írta: MateL Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink