Segítség a Grand Theft Auto V-höz:

Csalások | Repülőiskola | Gyűjtenivalók | Mutatványok | Segítség | Gépigény | Tőzsde

2016.11.09 16:23  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

 

Leváltotta három hasábra osztott honlapját a Rockstar Games. A fejlesztők most egy minden felbontáshoz illeszkedő webes felülettel próbálkoznak, hogy valamennyi okostelefon, tablet és asztali gép képernyőjén élvezhetően tudjunk böngészni a legfrissebb hírek és érdekességek között. Az új kinézet jóllehet meglehetősen "érdekes" lett, és egyes alapfunkciónak is búcsút inthetünk.

A készítők most az alacsony fejléc és a fekete-fehér színek mellett tették le a voksukat, ami sajnos nem sok életet lehel a weboldalba, ráadásul a hatalmas képektől és a rengeteg közösségi oldalra mutató ikontól a nagyobb képernyőkön így túlzsúfolt lett az összkép. Számítógépeken teljes szélességben nyúlik az oldal, amitől nehezen követhető a teljes szöveg. Az átláthatóság inkább csak a mobiltelefonok keskeny képernyőjének kiváltsága lett, ahol egy hamburger ikonra bökve érhetjük el az egyes aloldalakat.

GTA GTA GTA
A Rockstar Games megújult oldala asztali gépen, 1440x900-as felbontás mellett

A fejléc alatt videók helyett a legújabb játékok és kiegészítők kerültek kiemelésre egy-egy nagy kép segítségével, mely alatt balra a legfrissebb bejelentések sorakoznak, jobbra és elszórtan kis dobozokban pedig rajongói tartalmakat ajánlanak, mint Snapmatic képek, rajongói GTA Online pályák vagy Rockstar Editor videók.

A kommentelés megváltozott. Vége a negatív, beszólogató hozzászólásoknak, és most már nem fog minden harmadik megjegyzés Red Dead Redemption 2 PC könyörgésről szólni. Ezentúl ugyanis nem tudunk publikusan hozzászólni egyetlen hírhez sem, és a korábbi megjegyzéseink is mind eltűntek. Három opció közül választhatunk: cseveghetünk a crew csapattársainkkal vagy a barátainkkal a hírek alatt, vagy küldhetünk egy üzenetet a fejlesztőknek a Mouthoff szolgáltatás segítségével.

GTA GTA GTA
A Rockstar Games új oldala okostelefonokon

A változás a legtöbb aloldalt is érinti, mint a Newswire, a játékok listája, a videótár, és a letöltések, a Support részleg egyelőre még a régi maradt.

2016.11.08 19:12  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

A mai napon egy egészen különleges motor érkezett, amit egy szintén különleges új Adversary Mode-dal próbálhatunk ki. Ezenkívül a következő két hétben szokás szerint különböző bónuszok és kedvezmények lesznek érvényben egészen november 21-ig.

A DEADLINE névre keresztelt Adversary Mode-ot a TRON című film motoros jelenete ihlette. Maximum négy játékos játszhatja, a versenyek során mindenki egy Nagasaki Shotaro nyergében ül, ám vigyázni kell, mert a motorok színes energiacsíkokat húznak maguk után és, ha belemegyünk valamelyik ellenfelünkébe felrobbanunk.

GTA GTA

Ha teljesítünk egy ilyen játszmát elérhetővé válik az új motor, ami több, mint 2 millió GTA dollárba kerül. A motor megvásárlása után pedig kapunk egy ingyen pólót és a Deadline öltözéket is megvehetjük.

GTA GTA

Bónuszok és kedvezmények:

  • 25% kedvezmény jár a BIKERS frissítés ingatlanjaira
  • Karin Technical: 25% kedvezmény
  • Savage: 25% kedvezmény
  • MTL Brickade: 50% kedvezmény
  • Töltények: 25% kedvezmény
  • Eldobható fegyverek és robbanószerek: 25% kedvezmény
  • Páncélok: 25% kedvezmény
  • Dobtáras lőszerek: 25% kedvezmény

Továbbá dupla RP és GTA$ jár a DEADLINE játszmákért, a mostani Prémium verseny pedig a Over The Bridge lesz.

2016.11.05 18:54  |  Írta: Visali  |  Forrás: Majami Hiroz @YouTube

Miközben rengetegen várnak egy új Vice City-ben játszódó GTA epizódra, az egyik legtehetségesebb magyar rajongó egy rövid videóval mutatja meg, milyen lehetne az eredeti, 2002-ben megjelent GTA Vice City egy feljavított változata.

Kalocsai Balázs (MajamiHiroz) munkáiból korábban már többet bemutattunk itt az oldalon is, de akik követnek minket a Facebookon, már tudják, hogy legújabb projektje egy rövid kisfilm, ami egy fiktív Vice City "The Definitive Edition" nyitójeleneteit elvenít meg.

A videón a főcímet és a játék bevezetőjét láthatjuk.

2016.10.27 21:10  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: gtaforums.com

Most, hogy több, mint 3 év után a Rockstar Games végre nem csak a GTA V-tel foglalkozik, hanem mutatott valami újat is a Red Dead Redemption 2 bejelentésével, sokan úgy vélik, hogy a fejlesztők ezután elhanyagolják a GTA Online-t, és az új játék hypeolására fogják fektetni a hangsúlyt.

Felületesen szemlélve a dolgot ez talán logikus is lenne, ám jobban megnézve már korántsem ennyire egyértelmű a helyzet. Számos érv szól a GTA Online háttérbe szorítása mellett, de legalább ugyanennyit lehet felsorakoztatni a folytatás kapcsán is. Időről időre pedig különböző felhasználók borzolják a kedélyeket érdekes információkkal.

A legújabb ilyen, amit felkaptak egy GTAForums bejegyzés, de mielőtt ennek hitelességére kitérnék, nézzük mit igér a SOFTSECRETS néven regisztrált felhasználó (Az eredeti poszt ide kattintva elolvasható):

"Biker DLC:
(motorok, ruhák, free roam küldetések)
*A motoros free roam küldetések aktiválásához vásárolj klubházat

Law and order DLC
(Police free roam és járművek)
*A rendőrös free roam küldetések aktiválásához vásárolj rendőrségi járműveket

The Luxury Living DLC
(Villák és háziállatok)
*Vásárolj egy villát, hogy háziállatot tarhass (csak a villa területén)

The Blaine County and Paleto DLC
(Állatok a free roam-ban)
Az állatok egy VIP küldetés aktiválásval fognak megjelenni

*Vásárolj vadászengedélyt és felszereléseket a feladatok feloldásához
*Vásárolj új raktárakat és ingatlanokat

Kattints ide a folytatáshoz!
2016.10.25 20:51  |  Írta: wantoo  |  Forrás: Rockstar Newswire

Egyelőre vége a Red Dead Redemption 2 körüli láznak, és újra az időközben 3 évet megélt GTA Online kerül a középpontba. Ismételten lesz számos kedvezmény valamint új járművek és kiegészítők érkeztek és érkeznek.

Péntektől (október 28-tól) elérhető

Halloween alkalmából a hosszú hétvégére további újdonságok is érkeznek az előző évben elérhető dolgok pedig visszatérnek. A motorkínálat tovább bővül az LCC Sanctus-al, és érkezik egy új Adversary mód is Lost vs Damned névvel. Utóbbiban két csapat küzd meg egymással (ördökög és angyalok). A furfang annyi a játékban, hogy a nappalok és az éjszakák 60 másodpercenként váltogatják egymást, és sötétben az ördögök, világosban pedig az angyalok jutnak előnyhöz  – erősebb páncél és fegyverzet, több életerő. 

LCC Sanctus
LCC Sanctus
Pegassi Vortex
Pegassi Vortex

Mai naptól elérhető

Új kétkerekűvel bővült a Southern San Andreas Super Autos kínálata, a Pegassi Vortex 356 000 GTA$-ért vásárolható meg.

Azok a játékosok, akik október 31-ig belépnek a GTA Online-ba Xbox One-on, PS4-en vagy PC-n, 250 000 GTA$ jutalomban részesülnek a játék 3. születésnapja alkalmából.

Október 31-ig a Nightlife prémium versenyben jár triple RP jutalom az első három helyezettnek

A kedvezmény ezúttal 30% a lista pedig igen hosszú lett, a Beach Bum frissítéstől kezdve szinte minden DLC-ből tartalmaz valamit:


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak