Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Indul a parti a GTA Online-ban! Elérhető lett az ingyenes After Hours frissítés, ami számtalan feladattal, új járművekkel és lehetőségekkel hoz új ízt a GTA Online-ba. A kiegészítő masszív, ígéretes tartalmat biztosít egész nyárra, hiszen a korábban bejelentett négy DJ hétről hétre érkezik meg Los Santos-ba, de a rengeteg újdonságot már a frissítés mérete (PC-n például 5.34GB) is jelzi.

2018.07.24 18:39  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 4

Keddtől lesznek színesebbek a késő éjszakák a GTA Online-ban. A végül After Hours névre keresztelt frissítés július 24-én debütál, és egy régi ismerős GTA karaktert is viszontláthatunk az ingyenes tartalomnak köszönhetően.

2018.07.19 18:08  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 9

Hosszú idő telt azóta, hogy utoljára hasonló hírrel jelentkezhettünk, de a bőre sikerült 10 év után végre ismét bejelenthetjük, hogy megújult a GTAPlace. :) Az oldalunk hetedszerre kap lényegesen új külsőt, melyet ezúttal elsősorban a kényelmesebb böngészés megeteremtése motivált.

2018.07.18 19:29 ▪ Írta: A GTAPlace csapata Elolvasom 5

Ezen a héten is folytatódik a habzsi-dőzsi a GTA Online-ban. Aki valahol lemaradt a multiplayerben, még mindig könnyen felzárkózhat a kiváló bónuszok és nagyszerű kedvezményeknek köszönhetően.

2018.07.17 20:28  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Megtartva július eleji ígéretünket, szerdán sok-sok év után végre új külsőt kap a GTAPlace, és ugyanekkor elindítjuk Magyarország első számú Red Dead rajongói oldalát is. Mindkét felületen már az utolsó simításokat végezzük, és készen állnak a startra.

2018.07.15 16:57 ▪ Írta: A GTAPlace.hu csapata Elolvasom 2

Folytatódnak az utóbbi hetekben már szokásosnak mondható akciók és pénzkeresési bónuszok a GTA Online világában.

2018.07.10 22:07  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink