Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Október végével újra halloweeni hangulatba öltözik Los Santos világa. A hátborzongató légkörről a kaszabolós, trancsírozós Adversary módok gondoskodnak majd. Azonban a kedvezményeknek hála, kevésbé horror áron juthatunk hozzá megannyi fejlesztéshez, járműhöz vagy ingatlanhoz. 

2018.10.30 15:49 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 2

A Ninteno nyomvonalát követve idén a Sony is előrukkol egy retrókonzollal, mely az első PlayStation gép legendás élményeit hozza vissza nosztalgikus hangulatban. A PlayStation Classic december 3-án debütál Európában, és 20 előtelepített játék lesz rajta játszható, melyek között a legelső Grand Theft Auto is helyet kapott.

2018.10.30 12:54  ▪ Forrás: PlayStation Blog Europe  ▪ Írta: Visali Elolvasom 3

Mint ahogy az várható volt, ezen a héten, (a Red Dead Redemption 2 statjakor) sem érkezett új tartalom Los Santos világába, azonban a kedvezményeső továbbra is tart, így megéri bevásárolni a kedveményes cikkekből. Ezen a héten a csempészek örülhetnek, ugyanis főként Smuggler's Run akciókkal rukkoltak elő a fejlesztők. 

2018.10.23 14:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 4

Visszatérő tartalmakkal jelentkezik a GTA Online legújabb bővítménye, mely a Rockstar Games nagysikerű vadnyugati játékára való tekintettel, szerény, bár annál nagyvonalúbb Gunrunning bónuszokkal és kedvezményekkel várja a játékosokat. Az RDR2 megrendelő külön örülhetnek: számukra ugyanis külön bónusz jár ezen a héten is.

2018.10.16 18:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 3

Nagyon ritka, hogy valamelyik magazinnak vagy híroldalnak lehetősége nyílik a Rockstar Games egyik kulcsfigurájával, a kreatív tartalmak legfőbb felelőseivel, Dan Houserrel interjút készíteni. A Vulture szerkesztőjének megadatott az élmény, és a Red Dead Redemption 2 megjelenése kapcsán több napon át beszélgethetett a világ egyik legsikeresebb szórakoztatóipari termékének (művének - by szerk.), a Grand Theft Auto sorozat egyik legfőbb alkotójával, mely során nem csak a napokon belül debütáló új játékról derült ki egy halom érdekesség, de néhány izgalmas sztori is szóba került magáról Danről és a Rockstar Gamesről.

2018.10.15 19:49  ▪ Forrás: Vulture  ▪ Írta: Visali Elolvasom 9

Ismét bővül a Southern San Andreas Super Autos kínálata, ezúttal három korábban csak az utcáról beszerezhető járművel, illetve több klasszikus autóhoz is új festések lettek elérhetők. Ezenkívül a héten belépő játékosok ismét jelentős pénzjutalomban részesülhetnek.

2018.10.09 16:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie és MateL Elolvasom 3
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink