Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.03.29 11:23  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Elérhetővé vált egy új Adversary Mode és a Vice City-ben megismert Infernust is megvásárolhatjuk a GTA Online-ban.

A Resurrection Adversary Mode-dal 4-8 játékos játszhat 2 csapatra osztva, egyelőre 7 különböző pályán. A feladat egyszerűen hangzik, minden ellenfelet meg kell ölni az ellenséges csapatban, ez azonban mégsem olyan könnyű, mivel ha az egyik csapatban megölnek egy játékost, a másikban újra éled egy (olyan sorrendeben, ahogy meghaltak). Az új Adversary Mode játszmákért dupla RP és GTA$ jár.

A Pegassi Infernus Classic néven fellelhető autó, több Lamborghini modell fúziója lehet. Leginkább a Vice City-ből megismert, Lance által is vezett Infernusra emlékeztet. A Legendary Motorsport weboldalán vásárolhatjuk meg - nem is túl drágán - 915 000 dollárért.

2017.03.22 11:50  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Egy hét tesztidő után már a játékosok is készíthetnek stunt pályákat a különböző speciális járművekhez a GTA Online Creatorban.

Kedden újabb tartalmakat aktiváltak a fejlesztők a Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit frissítés újdonságaiból – most a beígért új pályaelemek érkeztek meg a szerkesztőbe.

Elérhetővé vált egy új kocsi is, a Hijak Ruston.

A következő hetekben vélhetően a "klasszikus GTA járművek" érkeznek majd.

2017.03.14 22:44  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Húsz izgalmas futamon vághatunk fel azokkal a méregdrága járműcsodákkal, amiket anno az Import/Export kiegészítő tett elérhetővé a GTA Online-ban. Az Aqua Blazer, a Ruiner 2000 és a Rocket Voltic-specifikus pályák már elérhetőek, ahogyan a beígért új Progen GP1 szuperautó is.

A Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit alcímmel megjelent frissítés egy trailert is kapott, ami bemutatja az új őrült versenyeket, és némi ízelítőt ad abból, hogy a következő hetekben milyen további tartalmakat fognak élesíteni a fejlesztők.

Új bónusz hét is kezdődött; "ki nem találtuk volna", de a kétszeres RP és pénzjutalom most a húsz új versenypálya teljesítéséért jár. Az viszont újdonság, hogy mire megszoktuk a két hetes bónusz ciklusokat, ismét változni látszik a rendszer: az extra szorzók és kedvezmények bő egy hétig, pontosan március 22-ig érvényesek. Ebből arra lehet következtetni, hogy a következő újdonságot jövő csütörtökön aktiválják majd a fejlesztők.

Addig is lehet spórolni (vagy inkább herdálni), hiszen 25 százalékos árkedvezmény van:

 • a villákra és apartmanokra
 • a Progen T20 sportkocsira
 • a járművek motorfejlesztéseire
 • a turbo tuningra
 • a kipufogókra és spoilerekre
 • a géppisztolyokra
 • a golyóálló mellényekre
 • az Import/Export öltözékekre

Változások a GTA Online-ban

Kisebb változtatásokat is eszközölt a Rockstar a multiplayerben. Többé nem kell megküzdenünk azért, hogy páncélozott Kurumát, Insurgentet vagy tankot vegyünk: a heist járművek a rablások teljesítése nélkül, a Rhino tank, az Annihilator és Buzzard harci helikopter, valamint a Dubsta 6x6 pedig különösebb szintelérés nélkül bárkinek, az újonnan belépő kezdő játékosoknak is instant elérhető.

"Playbait", avagy mi jön még

Ahogy a trailer végén megmutatják a fejlesztők, jönnek még új kocsik a következő hetekben. Jó érzés lenne feltenni a kérdést, hogy "na ki ismert rá a videó végén száguldó klasszikusokra?", de ezt most úgy néz ki, el kell engednünk. Vélhetően ugyanis nem sokan nyújtanák a kezüket, pedig a modderek már megtalálták a frissítés fájljaiban, hogy ezek lennének azok az ominózus korábbi GTA epizódokból visszatérő járművek.

A Rockstar ügyesen elhúzta a mézes madzagot, de úgy tűnik, nem számíthatunk a GTA IV-ből visszavárt Turismo sportkocsira, de még a GTA San Andreas-os változatra sem, ahogy az Infernus Classic-nak sem lesz sok köze ahhoz a combos, kerek formákkal megáldott szuperverdához, amivel Liberty City utcáin száguldoztunk még a GTA3-ban. A visszatérő kocsik nem a régi járgányok részletgazdagabb modellekkel és textúrákkal finomított replikái lesznek, mindössze a mintául szolgált autómárka teremt kapcsolatot a jól ismert modellnevek és a hamarosan érkező kocsik között.

Jön egyébként még egy Hijak Ruston nevű sportautó is.

UPDATE 2017.03.23. 17:57

Meghosszabbították a lerövidített bónusz ciklust afejlesztők, így március 29-ig jár dupla RP és pénz stunt versenyekért. A kedvezmények változtak, most főleg versenyautókat vehetünk meg 25 százalékkal olcsóbban, valamint garázsokat és néhány fegyvert:

 • Bravado Sprunk Buffalo
 • Declasse Drift Tampa
 • Dinka Jester
 • MTL Dune
 • Ocelot Lynx
 • Az összes garázs
 • Eldobható és robbanó fegyverek
2017.03.09 23:34  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már a jövő héten élvezhetjük azokat az egyedi stunt futamokat a GTA Online-ban, amiket a fejlesztők az Import/Export kiegészítő speciális járműcsodáira tervezetek.

Összesen 20 pályával lesz gazdagabb a stunt versenyek palettája – ezek közül valamennyi vagy a Ruiner 2000 különleges képességeit, vagy a Rocket Voltic sebességét, vagy az Blazer Aqua kétéltű formatervezését használja ki.


Ízelítő az egyik Knight 2000 replikára szabott pályából

A készítők örömükben további bónuszokat aktiváltak, melyek a már ismert szorzók és kedvezmények sorát tetézik:

 • A CEO autóraktárak mellett az irodák árából is elengednek 25 százalékot
 • Dupla RP és pénz jár a Special Vehicle Work küldetésekért.
 • Kétszeres pénz jár mindazoknak, akik segítőként szorgoskodnak egy szervezetben (accociates, bodyguards)
 • A Warstock Cache & Carry oldalán olcsóbban vásárolhatjuk meg az új speciális járműveket


Újabb kép a Progen GP1 "megszmlálhatatlanadik" szuperautóról

Akit pedig hidegen hagynak az új pályák, esetleg a korább stunt versenyeken szeretné lealázni a GTA Online közösség apraja-nagyját, elgarázsolhatja a legújabb Progen GP1 szuperautót. A járgányt a LegendaryMotorsport kínálatában kell majd keresni.

2017.03.02 17:08  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Különleges stunt pályákkal és régi klasszikus GTA járművekkel lesz gazdagabb ebben a hónapban a GTA Online. Várható a következő nagy kiegészítő is, mely a katonai technológiákra fókuszál majd, és megújult hivatalos oldalon böngészhetünk a rajongói pályák között.

A fejlesztők a Newswire-on fedték fel terveiket az év körülbelül első felére vonatkozóan. Nem véletlenül emelik ki két héten át a stunt versenyeket, ugyanis még márciusban érkeznek speciális pályák, melyeket az Import/Export frissítés egyedi járműcsodáira terveztek. Izgalmas futamokat szabnak a Rocket Voltic-hoz, földön-vízen versenyezhetünk majd a Blazer Aqua-val, vagy szabadon ugrálhatunk a Ruiner 2000-rel. A készítők saját ötletein túl a játékosok is készíthetnek majd pályákat a Creator segítségével.


Egyedi stunt race pálya, amely a Rocket Voltic kocsikhoz készül

Mivel az adversary módok bizonyulnak a legnépszerűbb kategóriának a GTA Online-ban, a tavasz folyamán újabb típusokra is számíthatunk. Kettőt neveztek meg a készítők: az egyik a Resurrection lesz, egy másik pedig a Top Down. Utóbbi ígéretük szerint a felülnézetes GTA epizódokat idézi majd.

A nosztalgikus hangulatot régi ismerős járművekkel fogják tetézni. Közkívánatra hozzáadnak a játékhoz néhányat az egykori kedvencekből, például érkezik a Turismo Classic és a GTA3 béli Infernus. Bár a Rockstar ezt nem említette, mivel március 6-tól megszűnik a karakterek migrálása a PlayStation 3 és Xbox 360 verzióból a feljavított változatba, úgy tippeljük, hogy egyúttal a visszatérő játékosok számára exkluzív Stallion, Dukes és Blista Compact most már minden játékos számára elérhető lesz a multiplayerben.

Lesznek ugyanakkor teljesen új kocsik is, például a Progen GP1.


Az izmos Progen GP1 hamarosan bekerülhet a garázsunkba

A Rockstar csepegtetett némi infót a következő masszív GTA Online tartalomról is. A középpontba a fegyvercsempészet kerül majd, felfegyverzett járművek, különböző hadi eszközök és izgalmas küldetések jönnek majd. A kiegészítőt a tervek szerint még nyár végéig megkapjuk.

Egyúttal egy szép új weboldalt is kapott a GTA Online. Innen értesülhetünk a legfrissebb hírekről, olvashatunk a játékmódokról, böngészhetünk a rajongói pályák, képek, videók és csapatok (crew) között, de saját ötleteinket, kívánságainkat is megoszthatjuk a készítőkkel a Feedback menüpont alatt.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak