Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Új feladatai vannak számunkra Martin Madrazonak a GTA Online-ban. Bár úgy tűnik, az új transform race futamok az eredeti tervekkel ellentétben a jövő hétre csúsznak, a fejlesztők tudtak gondoskodni más frissítésekről, és ezen a héten teljesen váratlanul új Contact Mission feladatok kerültek a multiplayerbe "Madrazo Dispatch Services" néven.

2018.05.29 19:49  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2

Ezen a héten sem maradunk bónuszok és kedvezmények nélkül a GTA Online-ban. Bár egy napos késéssel, a fejlesztők végül aktiválták az újabb szorzókat és akciókat, melyek szokás szerint jövő hétfőig, május 28-ig tartanak.

2018.05.23 21:43  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Teljesen biztos a Red Dead Redemption 2 óktóber végi megjelenésében Strauss Zelnick, a játékot kiadó anyavállalat vezérigazgatója. Zelnick a CNBC egyik műsorának volt vendége, ahol kezét a szívére téve erősítette meg, hogy október 26-án érkezik az új interaktív vadnyugati kaland.

2018.05.23 13:19  ▪ Forrás: GameSpot  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1

Csak a legjobbak térhetnek vissza a halálból a GTA Online legújabb adversary módjába. A Trap Door szokás szerint csapatok kűzdelme, viszont a helyszín most egy egyre zsugorodó, óceán felett lebegő platform, amin ha megöl egy ellenfél, egy ún. vörös zónába kerülünk, ahonnan rövid időn belül még kijuthatunk, mielőtt eltűnik és a mélybe zuhanunk.

2018.05.15 20:10  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Újabb kedd, újabb frissítés. A GTA Online legújabb bővítménye gondoskodik róla, hogy minden nap fellépjünk a játékba: az új verdák és leárazások mellett a fejlesztők pénzjutalommal kedveskednek a legaktívabbnak.

2018.05.08 14:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Még mindig nem fogyott ki a munícióból a Rockstar Games, most csak a Facebookon, Twitteren és Instagramon osztott meg összesen tíz új nagyon hangulatos Red Dead Redemption 2 képet.

2018.05.06 18:21  ▪ Forrás: Rockstar Games @Twitter  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink