Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2016.12.15 21:17  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Az okostelefonok után Xbox One konzolokon is megkeseríthetjük a Bullworth Academy diákjainak mindennapjait Jimmy Hopkins bőrébe bújva.

A Bully: Scholarship Edition is bekerült azon Xbox 360 játékok közé, amelyek a Microsoft előző verziókkal való kompatiblitási programjának köszönhetően lettek elérhetőek a cég újgenerációs masináin is.

Akik korábban digitális változatot szereztek be az Xbox Games Áruházban, azok egy kattintással már telepíthetik is a játékot a konzol merevlemezére. A dobozos változat tulajdonosai a lemez behelyezése után kezdhetik meg a játék optimalizált verziójának letöltését.

A felhőbe mentett játékállások szintén átvihetőek az Xbox One-ra, így nem szükséges elölről kezdeni a történetet.

2016.12.14 12:49  |  Írta: Shotgun

Mint ahogy azt a megjelenéssel kapcsolatos hírben ígértem, bátorkodtam elkészíteni Bully: Anniversary Edition tesztemet, amiben bőven kap a játék pozitív, negatív kritikát is.

Reményeim szerint véleményalkotásom teljes mértékben mellőzi a részrehajlást, és valós képet ad arról, hogy milyenre is sikeredett a Rockstar Games legújabb mobil portja, mely egy ismételten minőségi játékot vesz alapul.

Kattints ide a folytatáshoz!
2016.12.13 12:52  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Méregdrága jármű különlegességekkel érkezett az Import/Export kiegészítő a GTA Online-hoz. Az új frissítés autótolvaj opcióval bővíti a CEO tevékenységek repertoárját, és ingyenesen elérhető a PlayStation 4, Xbox One, valamint PC verzióhoz.

A SecuroServ webes felülete két új menüponttal bővült – az egyik a Vehicle Cargo, a másik pedig a Vehicle Cargo Work. Mindkettő autólopásos missziót indít, viszont utóbbihoz speciális járműveket is használnunk kell, melyekhez a kapcsolódó feladat teljesítése után kedvezményes áron juthatunk hozzá a Warstock Cache & Carry honlapján.

A lopott járművek tárolásához egy nagy garázsépület is szükséges. Ezek a többi raktárhoz hasonlóan a CEO iroda számítógépén keresztül vásárolhatóak meg. A legolcsóbb durván 1.5 millióba kerül, és mindegyik esetében háromféle belső tér közül választhatunk. 

Az eltulajdonított luxusautókat egyenként és előre meghatározott csoportokban is értékesíthetjük. Egyszerre annyi kocsit tudunk eladni, ahány játékos van a bűnszervezetben. A járművek értékét növeli, ha azokat az export előtt különböző modifikációkkal tesszük attraktívabbá.

Az eladásra szánt kocsik mellett a saját verdáink tárolására is gondolt a Rockstart. Végre a CEO irodákhoz tartozó garázst is igénybevehetjük, mely 20-60 jármű tárolására alkalmas attól függően, hogy hány emeletre tartunk igényt.

GTA GTA GTA

Ahogy azt már egy rajongó korábban kiderítette, az új verdák száma több, mint két tucatra rúg. A legtöbb valamilyen egyedi, átalakított autó, de akadnak precízen megtervezett sportkocsik és igazi csodajárgányok is, mint például egy Knight 2000 replika, ami nem csak a Knight Rider sorozatból jól ismert K.I.T.T. külső borítását kölcsönzi, de számos hasonló funkcióra is képes, például tud ugratni, katapultálni a sofőrt, és fel van szerelve rakétákkal, minigunnal. A játékban a neve Ruiner 2000, és jelenleg az egyik legdrágább autó a GTA Online-ban.

Az új járművek ára a következő:

Warstock Cache & Carry

 • Rocket Voltic: $2,880,000 vagy $3,830,400
 • Ruiner 2000: $4,320,000 vagy $5,745,600
 • Wastelander: $495,000 vagy $658,350
 • Armored Boxville: $2,200,000vagy $2,926,000
 • Blazer Aqua: $1,320,000 vagy $1,755,600
 • Technical Aqua: $1,120,00 vagy $1,489,600
 • Phantom Wedge: $1,920,000 vagy $2,553,600
 • Ramp Buggy: $2,400,000 vagy $3,192,000

Legendary Motorsport

 • Pegassi Tempesta: $1,329,000
 • Ocelot Penetrator: $880,000

Benny’s Original Motorworks

 • Principe Diabolus: $169,000
 • Annis Elegy RH8 (ingyenes) felfejlesztése Classic Elegy-re: $904,000

Turf War adversary mód

A kocsilopáson kívül új adversary mód is érkezett. A Turf War itt nem a GTA IV-ből ismert kategória. Minden csapat valamilyen járművel száll versenybe, és saját színnel is rendelkezik. A cél az, hogy a négyzetekre osztott pálya minél nagyobb részét borítsák be a saját tónusokkal.

Kedvezmények, bónuszok

Az új hét új kedvezményekkel is jár. December 19-ig olcsóbban vásárolhatunk golyóálló abroncsot, jármű páncélt, golyóálló mellényt és lőszert. A kétszeres pénz és RP szorzó az új adversary módra, a Turf War pályákra izzította a Rockstar.

Snapmatic verseny

Bár az új frissítéshez a fejlesztők három különböző versenyt is szerveztek, Magyarországróűl csak a Snapmatic fotópályázatra lehet nevezni. Az #IMPORTEXPORT címkével ellátott képeket december 20-án 4:59-ig lehet feltölteni a Social Club galériájába. A legjobb öt fotó készítőjét 1 millió GTA dollárral jutalmazza a Rockstar.

2016.12.10 17:30  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A CEO biznisz és a Deadline segít felkészülni az Import/Export kiegészítőre. Hétfőig minden crate drop 25 százalékkal olcsóbban rendelhető meg, ezzel növelve az eladás után szerzett tényleges bevételt, mellé pedig kedvezmények és megduplázott jutalommal kecsegtető Aversary módok segítenek félretenni némi pluszpénzt. 

A Deadline mellett az Entourage, az Extraction és a Hunting Pack pályák után jár kétszeres pénz és RP. Ha még nincs meg a megfelelő luxusiroda, most féláron lehet választani a Dynasty8 erre specializálódott oldalán. Ha már van helyünk  a bűnszervezetünk irányításához,  de valami jobb belső kivitelezésre váltanánk, most ezt is 50 százalékkal kevesebbért tehetjük meg.

A Further Adventures in Fiance and Felony frissítés ruháihoz szintén féláron juthatunk hozzá, vagy választhatjuk az új kék köntöst vagy pizsamát, ami ingyen jár mindazoknak, akik december 12-ig belépnek a GTA Online-ba.

A spóroláshoz járul hozzá, hogy néhány kocsi árából 25 százalékot engednek el a Legendary motorsport oldalán, mint a Grotti X80 Proto, a Vapid FMJ, a Declasse Mamba, a Turreted Limo, a Benefactor XLS, a Gallivanter Baller és az Enus Cognoscenti minden változatából, valamint minden CEO raktárakban történő járműfejlesztések esetén szintén megspórolhatjuk a költségek negyedét.

A heti prémium verseny a Canyon Crossing. 

2016.12.08 16:00  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ahogy az eddigi 3D érába tartozó Grand Theft Auto részeket (khm. VCS...), most a Bully-t is abban a megtiszteltetésben részesítette a fejlesztő, hogy megjelenésének tizedik évfordulójának alkalmából elérhetővé tette Androidos, illetve iOS operációs rendszerű eszközökre.

A Bully: Anniversary Edition névre keresztelt applikáció a Play Store-ban 2 499 Ft-os áron érhető el, és az alapból több lehetőséggel kecsegtető Bully: Scholarship Edition, androidra átdolgozott változata.

Az érintéses irányítás bevezetésén kívül a port több újdonságot is tartalmaz, mint például a nagyobb felbontású textúrák, szebb világítási effektek, de mindezek közül kiemelkedő az úgynevezett "Friend Challenge" mód, aminek köszönhetően a játékosoknak lehetősége adatik egymás közti versengésre olyan feladatokban, mint például békaboncolás, angol órák, egy repülő mókus segítése abban, hogy kiiktassa ellenfeleit pár makk segítségével, s a többi...

A hordozható változat elkészítéséért a War Drum Studios volt a felelős.

A későbbiekben teszet is készítünk a mobil porthoz, így érdemes visszalátogatnotok hozzánk.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak