Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ezen a héten érdemes belekóstolniuk az éjszakai klubok világába azoknak, akik a nyáron kihagyták az "After Hours" frissítés újdonságait a GTA Online-ban. Jövő keddig akciós ingatlanok és kevesebb erőfeszítéssel, dupla jutalommal kecsegtető szorzók gondoskodnak az egyszerű belépésről.

2018.09.11 18:52  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 3

Akár több, mint 1 millió GTA dollárt is bezsebelhetnek azok, akik aktívan, naponta játszanak a GTA Online-nal. A Rockstar Games új kocsin és adversary módon kívül ezúttal ingyen pénzzel csalogatja magához a játékosokat. (...és a Battlefield V bétázókat?)

2018.09.04 18:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Új "guruló tüzérség" lett elérhető a Warstock Cache & Carry kínálatában a GTA Online-ban. Az e heti újdonság a HVY Menacer nevű minigunnal felszerelt futurisztikus harci jármű, melyet $1.775.000 dollárért tudhatunk a magunkénak.

2018.08.28 21:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 2

Mire egy játék megjelenik, a zeneszerzők számtalan variációval rukkolhatnak elő, mire sikerül megtalálni a végleges főcímet, vagy épp azt a melódiát, ami a töltőképernyő alatt szórakoztat minket, míg végül belecsöppenünk a játékba. A GTA IV zenéi közül már számos ilyen, végül nem hasznosított hangot találtak meg modderek a játék fájljaiban, ezúttal azonban a GTA IV 10. évfordulóját ünnepelve maga a zeneszerző, Michael Hunter osztott meg a YouTube-on egy eddig sohasem hallott változatot.

2018.08.26 22:39  ▪ Forrás: Michael Hunter @YouTube  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1

Új adversary módok jönnek a következő hetekben a GTA Online-ba. Az első csomag kedden már meg is érkezett, mely koncepcióban némileg abból a GTA Vice City küldetésből meríthetett ihletet, mely során a Love Fist együttest kellett furikázni, amíg a srácok hátul hatástalanítottak egy fanatikus által elhelyezett bombát.

2018.08.23 00:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

Maradéktalanul beérkeztek a tegnap és az After Hours frissítés bejelentésekor beígért újdonságok a GTA Online-ba. Végre az utolsó DJ, The Black Madonna is elérhető lett az éjszakai klubunk felpezsdítéséhez, de akik inkább jűrműben ülve élvezné az elmúlt hetek új ritmusait, elképesztő technikai csodák közül válogathatnak.

2018.08.14 19:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink