Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ünnepi hangulatban folytatódhat a farmolás a GTA Online-ban. Követve az előző évek példáját, a Rockstar Games idén is lehetővé teszi, hogy valódi amerikai lokálpatrióta módra bulizzunk egyet a multiplayerben a Függetlenség Napja alkalmából.

2018.07.04 00:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 0

A klubok megynitására felkészülvén a héten számos kedvezményre, dupla pénzszerzési lehetőségre, valamint újabb ajándék zöldhasúakra csaphatunk le a Rockstar jóvoltából.

2018.06.26 22:20  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A Rockstar Games ma hivatalosan is bejelentette, amit korábban már sejteni lehetett: hamarosan éjszaka klubokat is menedzselhetünk a GTA Online-ban. 

2018.06.25 18:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 2

Több, elsősorban régi kedvenc Grand Theft Auto játékot vásárolhatunk meg nagyon jó áron a most induló nyári online vásároknak köszönhetően. A Steamen, a Muve-n és a PlayStation Store-ban egyaránt masszív kedvezménnyel szerezhetünk be egy-egy hiányzó epizódot, vagy próbálhatunk ki egy már jól ismert részt akár más platformon is.

2018.06.22 23:27  ▪ Forrás: Internet  ▪ Írta: Visali Elolvasom 6

Nem ért egyet azokkal a GTA sorozat kiadója, akik úgy gondolják, a single player játékok ideje lejárt. A cég vezérigazgatója, Strauss Zelnick a VentureBeat-nek adott interjút, a beszélgetés során pedig külön kiemelte, hogy egyáltalán nem hisz abban, hogy a sztori fókuszú játékoknak leáldozóban van.

2018.06.21 13:49  ▪ Forrás: VentureBeat  ▪ Írta: Visali Elolvasom 1

Folytatódhat a farmolás a GTA Online-ban ezen a héten újabb két rablást választottak ki a fejlesztők, melyekért most dupla jutalom zsebelhető be, szaporábban hizlalva a Maze Bank bankszámlánkat.

2018.06.19 21:17  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali Elolvasom 3
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink