Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Március második bővítménye nem hozott igazi újdonságokat a játékba -mely minden bizonnyal a nagyarányú Red Dead Online fejlesztésekkel hozható összhangba. Kaptunk viszont megannyi kedvezményt, bónuszt és ingyen százezreket is. 

2019.03.08 09:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 7

A néhány hete debütáló RC Bandito és a vele érkező RC versenyek listája ma bővítésre kerültek. Egészen pontosan 7 versennyel bővült az „RC repertoár”, így újra megéri a kisautók volánja mögé ülni. Akik pedig nem szeretnek „piciben játszadozni”, azok az Arena War Creator-ben élhetik ki fantáziájukat.

2019.02.28 18:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Az extrém szuperautók és a sci-fibe illő küldetések szerelmeseinek kedvez a héten a GTA Online, az új Principe Deveste Eight, duplán fizető Doomsday Heist finálék, és sok más kedvezmény segítségével.

2019.02.21 20:09  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 2

Nem kerített nagy feneket a Bálint-nap megünneplésére a Rockstar Games. Mi sem jobb bizonyíték erre, hogy a már jól megszokott tartalmakkal érkezett a legújabb frissítés valentin-napi apróságokkal. 

2019.02.15 06:33 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

A Grand Theft Auto Online világa végelláthatatlan nagy autóválasztékkal kecsegtet a régi és új játékosoknak egyaránt. Február második frissítésével szintén nőtt a megvásárolható járművek száma, a játékosok ezúttal egy izomautót tudhatnak magukévá.

2019.02.07 19:48 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

A Rockstar –sokak nagy meglepetésére- ezen a héten nem egy valódi járművel, hanem annak kicsinyített másával bővítette ki a játékot. A távirányítós járművek a 3D éra kedvelt játékelemei voltak, melyekre eléggé megosztóan tekintettek a játékosok. A nosztalgikus újítás valószínűleg szintén hasonló kettős érzelmeket fog kiváltani az emberekből.

2019.01.29 21:13 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink