Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2017.02.14 17:17  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Most érdemes pénzt farmolni motoros bandákkal a GTA Online-ban, Valentin nap alkalmából ugyanis 25 százalékkal növelte meg a feketeáru eladásából származó bevételt a Rockstar. A megszerzett pénz reálértékét nagyszerű kedvezmények növelik, a romantikus vérfürdőt pedig két új "Till Death Do Us Part" pálya biztosítja.

A fejlesztők idén nem rukkoltak elő komolyabb Bálint napi újdonsággal, mindössze kettő darab, 2 vs. 2 játékosra szabott adversary pályával bővítették a tavaly készített mód repertoárját. A szerény kínálatot ugyanakkor duplán kárpótolják a rermek pénzszerzési lehetőségek és a jelentős árengedmények.

Ahogy az borítékolható volt, a Be My Valentine öltözékek, az Albany Roosevelt és Roosevelt Valor kocsik, valamint a Gusenberg Sweeper gépkarabély árának negyedét elengedik. Hasonló akció lépett érvénybe az Import/Export tetoválásokra, az Ocelot Penetrator sportkocsira, de ami a legjobb, hogy szintén 25 százalékos kedvezmény van Benny összes járműfejlesztésére is, amivel sok százezer dollárt spórolhatunk.

Pénz pedig lesz rá dögivel, ugyanis a legjobb pénzszerzési lehetőségek – a motoros bandák eladásai, valamint a CEO bűnszervezetek zugáru eladásai most 25 százalékkal többet hoznak a konyhára.

Két hét múlva viszont nincs örökké, a bónuszok és akciók a legújabb szokás szerint két hetes ciklus erejéig, pontosan február 27-ig érvényesek.

Az első héten a prémium futam a "Duel" pálya lesz, melyre csak izomautókkal tudunk nevezni. Február 21. és 27. között ezt az "Over and Under" vátlja majd, ahol a kétkerekű parpiákkal tudunk megmérkőzni a csinos kis fődíjért.

2017.02.09 18:40  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már Xbox One konzolokon is újraélhetjük Niko Bellic történetét, a Grand Theft Auto IV ugyanis csatlakozott a Microsoft visszafelé kompatibilitási programjában sorakozó játékcímek közé, karöltve a 2009-ben debütált két epizodikus tartalommal.

Ahogy a Red Dead Redemption és a legtöbb játék esetében, aki korábban az Xbox saját online áruházában vásárolta meg a játékot, az a "Ready to Install" gombra kattintva telepítheti a fájlokat, a lemezes kiadás tulajdonosai pedig ezt a DVD behelyezése után tehetik meg.

A visszafelé kompatibilitás minden verzióval működik, tehát aki külön vásárolta meg az alapjátékot és az Episodes from Liberty City csomagot ugyanúgy élhet a lehetőséggel, mint aki a The Complete Edition pakkban szerezte meg mindhárom játékot.

Aki számára még ismeretlen a GTA IV éra, az természetesen megvásárolhatja azt az Xbox Store-ban. Mindenképp érdemes pótolni a hiányt, hiszen az előző fő rész hozta a sorozatba azt a rengeteg nagyszerű nóvumot, amit a GTA V már készen örökölt, és akad egy-néhány játékelem, amiben bizony kenterbe veri utódját.

2017.02.08 18:45  |  Írta: Visali  |  Forrás: GamesIndustry.biz

Edinburgh és Los Angeles mellett Magyarországon, Budapesten is fejlesztik majd az Everywhere nevű ambíciózus játékot, melynek atyjai a Rockstar Games-től kivált hármas – Leslie BenziesColin Entwistle és Matthew Smith.

A hazai stúdiót az a Kristoffer Waardahl vezeti majd, aki Crytek Hungary élén már bizonyított, keze alatt pedig tapasztalt AAA, mobilos és VR fejlesztők fognak dolgozni. Waardahl nevét olyan címekhez köthetjük, mint a Ryse: Son of Rome, The Collectables és a Crysis Warhead.

Matthew Smith a GamesIndustrynak büszkén dicsekedett a cég lépéséről, a magyarországi csapat elképzelései, kreativitása és korábbi munkássága telitalálatnak bizonyult az Everywhere számára. Wardaahl pedig nagyon büszke, hogy a team a fejlesztői gárda magjának része lesz.


A budapesti csapat

A játék hivatalos oldalán már megjelentek a budapesti állásajánlatok is.

Az Everywhere célja, hogy kilépjen a megszokott korlátok közül, és valami teljesen új élményt nyújtson a játékosok számára. Most már az is egyértelműen kiderült a projektről, hogy nyílt válgú lesz.

A GTA sorozat egykori producerének és két társának új játékáról bővebben korábbi hírünkben olvashattok.

2017.02.08 11:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247


Nem csökken majd a GTA Online iránti érdeklődés a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja miatt a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Az egyik befektető a cég szokásos negyedévi konferenciáján fejezte ki aggodalmát a két játék párhuzamos fenntartásával kapcsolatban, Strauss Zelnick viszont úgy véli, nem lesz egymás vetélytársa a két multiplayer.

Ahogy ő fogalmaz, a szórakoztató ipar egy "különös állatfaj":

"A szórakoztatás valami olyan, amit akarsz, de nincs szükséged rá. Ha épp semmit nem kívánsz meg a piacon, nincs oka, hogy megvedd. Ha viszont több dolog is érdekel, a mohó fogyasztók mindet megszerznek majd" - mondta Zelnick.

A kiadó egyébként nagyon izgatott az RDR2 online tartalmait illetően, részleteket azonban semmiképp sem szeretett volna felfedni. Annyit ígért, hogy további információkat egyenesen a Rockstar Games-től kapunk majd.

Zelnick óvakodott attól, hogy megsaccolja az új RDR eladásait, csupán arra emlékeztetett, hogy az első Red Dead Redemption kezdő évében 8.5 millió darabot adtak el a játékból, életciklusát tekintve pedig 15 milllió példány került a játékosok kezei közé.

A negyedévi jelentés szerint a cég továbbra is 2017 őszére várja a Red Dead Redemption 2 megjelenését PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

2017.01.31 18:18  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már csak öt hét áll a játékosok rendelkezésére, hogy PlayStation 3 és Xbox 360 konzolon készített GTA Online karaktereiket a játék feljavított változatába migrálják. Az opció megszűnését a legújabb akciók és kedvezmények mellett jelentette be a Rockstar.

A kitűzött határidő március 6., aki addig nem él a lehetőséggel, annak tavasztól már nem lesz lehetősége a korábbi szint folytatására, valamint járműparkja és ingatlanjai átvitelére PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One gépekre. A lépést a fejlesztők nem indokolták.

Jó hír azonban, hogy újabb két hetes ciklus kezdődődött a multiplayerben, ami új leárazásokat, spórolási és pénzszerzési lehetőségeket jelent:

  • Dupla RP és pénz jutalom jár három adversary módban: a Jaggernaut, a Vehicle Vendetta és a Lost vs. Damned pályák teljesítéséért
  • Dynasty8: Féláron vásárolhatunk új irodát, és a járműraktárak (vehicle warehouse) árából is 25% kedvezményt kapunk
  • Warstock Cache & Carry, Legendary Motorsoport: A teljes ár negyedét engedik el a Turreted Limo, a Buzzard harci helikopter és a Cargobob, valamint a Pegassi Osiris vásárlásakor
  • Ammu-Nation: 25 százalékos akció van a pisztolyokra, géppisztolyokra és mesterlövész fegyverekre
  • Benny's Original Motor Work: Szintén 25% kedvezmény jár a Principle Diablous motor minden fejlesztésére Benny garázsában
  • Los Suntos Customs: 50% kedvezmény van páncélra, és 25% minden külső kiegészítőre és a golyóálló abroncsokra

Az akciók február 13-ig élnek.

A kiemelt prémium verseny február 5-ig a "The Wave" pálya, ahol a nevezést Diablous motorokra korlátozták a készítők, február 6. és 12. között pedig a "Vespucci" futamon lehet majd sok pénzt kaszálni.

A Rockstar egyúttal köszöni a játékosközösségnek az aktív 2016-os évet, valamint az együttműködést a cheaterek és hackerek elleni küzdelemben. Egy statisztikát is közöltek: a GTA Online legerősebb hónapja december volt, amikor is 11 millió új maffia és 24 millió új motoros banda alakult, továbbá 13 millió stunt versenybe és 15 millió Jaggernaut adversary módba csatlakoztak a játékosok.

A frissítések fejlesztésével nem álltak le, 2017-ben újabb kiegészítőkkel fog bővülni a GTA Online repertoárja.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak