Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az Xbox múlt heti előre hozott bejelentése után szerda este a Sony is minden fontos hátramaradt információt felfedett a saját újgenerációs konzoljáról. A PlayStation 5 Európában egy hetes csúszással az amerikai, japán és ausztráliai megjelenéshez képest, végül november 19-én lesz először elérhető, és számos új lehetőséggel dobja fel a játékipart, ami nem utolsó sorban a Grand Theft Auto sorozatnak is löketet adhat.

2020.09.17 20:39  ▪ Forrás: Official PlayStaion Blog  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3

Az előző hét után egy újabb gyengébb eseményt kaptunk, de azért most is szerezhetünk egy kevés ingyen pénzt.

2020.09.17 17:39  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0

Szűkös lett az e heti különleges ajánlatok listája a GTA Online-ban, igaz, így is lehet sok pénzt szerezni, ha valamelyik kiemelt játékmódban játszunk. Ezúttal a Los Santos Summer Special harmadik újdonságát emeli ki a Rockstar Games, és elsősorban a Business Battle kihívásokkal szerezhető profitot növelték meg a fejlesztők egészen szeptember 16-ig.

2020.09.10 20:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Eljött a hónapok óta várt pillanat, végre tényleg kézzel fogható közelségbe került az újgenerációs játékkonzolok megjelenése. Egy kiszivárgás után nagyon jól reagált a Microsoft, és nem takargatta tovább azt ami már tudott lett: idén november 10-én debütál az Xbox Series X egy Xbox Series S névre keresztelt kistestvérrel együtt. Ezeken a konzolokon is folytatódik a GTA Online, hiszen 2021 második felében feljavítva, kibővítve újra kiadja a Grand Theft Auto V-öt a Rockstar Games az új platformokra, ráadásul akár a GTA IV és az első Red Dead Redemption, de még a GTA San Andreas is játszható lesz rajta a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

2020.09.09 17:39  ▪ Forrás: Xbox Wire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

A kompetitív és kooperatív játékmódok kedvelői, valamint a CEO-k is örülhetnek a GTA Online heti bónuszainak, amelyek sokaknak kínálnak a szokásosnál nagyobb pénzkereseti lehetőséget.

2020.09.03 18:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

A jacht küldetések után a Los Santos Summer Special GTA Online frissítés más újdonságaira helyezi a fókuszt ezen a héten a Rockstar Games. Most az Open Wheel Race futamokkal lehet jól keresni, és a kedvezmények, bónuszok jelentős része is ehhez kapcsolódik.

2020.08.27 17:55  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 3
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink