Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Évek óta vártunk rá, és ha csak a GTA Online-ban is, de végre valahára mégis megnyitott Vinewoodban a kaszinó. A komplexum a kultikus szerencsejátékokkal, parti lehetőségekkel, új küldetésekkel és tevékenységekkel, na meg persze egy halom új vagyonokba kerülő cuccal lett dísze a multiplayer töretlenül bővülő repertoárnak. Ráadásul úgy tűnik, Magyarországon és a környező államokban is minden újdonság elérhető korlátozások nélkül.

2019.07.23 19:00  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Holnap, azaz kedden nyitja meg kapuit az erős ráncfelvarráson áteső Los Santos-i kaszinó, mely The Diamon Casnio & Resort név alatt nemcsak izgalmas új minijátékokkal, de új kooperatív küldetésekkel és pénzköltési lehetőségekkel dobja fel a játékot 6 év után a GTA Online freeroam szobáiban. Ráadásul az első hetekben kiemelt státuszokat szerezhetünk a The Diamond Programnak köszönhetően, melyekkel ritka játékbeli jutalmakat zsebelhetünk be.

2019.07.22 19:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

Hat év várakozás után jövő keddtől végre elverhetjük minden nehezen összekuporgatott pénzünket szerencsejátékon. Megnyitja kapuit a várva várt kaszinó, amely számos egyéb szórakozási lehetőséget is nyújt.

2019.07.18 18:20  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 3

Nagyszabású játékvásár vette kezdetét ezen a héten a Microsoft saját digitális áruházában. Az Xbox Games Store-ban most többek között a Rockstar Games Xbox One és Xbox 360 játékainak zömét is jócskán alacsonyabb áron szerezhetjük be, ráadásul akik rendelkeznek aktív Live Gold – vagy Game Pass Ultimate – előfizetéssel, még kevesebbért tudnak bevásárolni, így a GTA V Preimum Online Edition-t vagy a Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition-t is kevesebbért lehet most beszerezni, mint a sima kiadást, de talán az alapváltozatok sem voltak még ilyen olcsók Xbox konzolon.

2019.07.16 21:35  ▪ Forrás: Xbox Games Store  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Az őrült száguldásról szól ez a hét a GTA Online-ban. A fejlesztők ismét a stunt versenyeket szemelték ki, így jövő csütörtökig a Rockstar által készített stunt race futamokon lehet dupla pénzt és RP-t szerezni. Emellett pedig az sem rossz, ha csatlakozunk egy bűnszervezethez.

2019.07.11 20:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 2

A Rockstar Games idén is nagy csinnadrattával ünnepli a Függetlenség napját a GTA Online-ban. Új tartalmak ugyan nem érkeztek, de a szokásos limitált járművek és a tűzijáték ismét elérhető a hangulatkeltéshez, emellett pedig sok-sok bónusz és kedvezmény segít emlékezni arról, mivé lett az Egyesült Államok a Rockstar Games-től megszokott sajátos társadalomparódiának köszönhetően.

2019.07.04 21:01  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink