Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Újabb tematikus hét kezdődött a GTA Online-ban, melyben a Target Assault versenyek lesznek a főszerepben és egy új amerikai luxusautó is tisztelét teszi a játékban.

2020.01.30 19:50  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0

Az ünnepi szezonban mind a frissen béta státuszból kikerült Red Dead Online, mind a hetedik évét taposó Grand Theft Auto Online népszerűbb volt, mint valaha. Ezt meghálálva a következő hetek során mindkét játékban nagy jutalmakban részesülnek az online közösségek aktív tagjai.

2020.01.28 17:47  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 5

Elkalandozva kicsit a heti rutint képező GTA Online hírektől, bátorkodunk "offolni" egy keveset, és felhívjuk a figyelmeteket a GDC legújabb kutatására, ami némi betekintést ad a játékfejlesztők aktuális preferenciáira – kis táptalajt adva az egyre aktuálisabb találgatásoknak és ábrándozásoknak, hogy vajon milyen platformokra érkezhet majd a Grand Theft Auto VI.

2020.01.27 19:20  ▪ Forrás: GDC  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

A korábbi évekhez hasonlatosan úgy tűnik, a Rockstar idén is folytatja az "új hét, új jármű" elgondolását a frissítésekkel kapcsolatban. Ennek megfelelően új négykerekű vált megvásárolhatóvá, és a fegyverek, fegyveres járművek váltak akcióssá. 

2020.01.24 18:51  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 1

Amikor 6 éve elindult a GTA Online, aligha lehetett jobb szabadon elköthető kezdőkocsit találni a játékban, mint a Sultan. Amellett, hogy különösen gyors kocsi, emellett négy férőhelyes, és szanaszét lehet tuningolni. Ennek a kocsinak pedig már van történelme a GTA sorozatban, az először leginkább San Fierro utcáin furikáztak vele az NPC-k, most pedig ezt a klasszikus változatot idézi az e heti új kocsi a GTA Online-ban.

2020.01.16 21:36  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Megérkezett a Rockstar Games hivatalos indoklása, melyben elárulják, miért került le a vásárláshoz szükséges "kosár" gomb a Grand Theft Auto IV adatlapjáról a Steamen. Egyszerűen elfogytak a kulcsok.

2020.01.13 21:09  ▪ Forrás: PCGamesN  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink