Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jó hétre számíthatnak a Bikers frissítés rajongói és a pénzkeresésre vágyók, valamint a klasszikus terepjárók szerelmesei is egy remek új autót tudhatnak garázsukban.

2019.10.05 10:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Újabb hét, újabb kedvezmények és bónuszok a GTA Online-ban. Ezúttal ugyan új autó nem érkezett a virtuális játszótérre, cserébe azonban az igazi túlélőkön a sor, hogy megmutathassák, milyen fából faragták őket, ugyanis a Survival játékmódok lesznek a középpontban.

2019.09.26 22:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 0

A GTA Online megszokott frissítési ütemtervének keretében a Rockstar ismét egy ikonikus taggal bővítette a járműparkot a játékban, ezúttal a klasszikus BMW modellek megszállottjainak kedvezve. Ezen felül értékes leértékelések és bónuszok várják a játékosokat az online homokozóban.

2019.09.24 15:06  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 0

A jól bevált rendszert követve a Rockstar fejlesztői ismét egy új autóval, valamint számos kedvezménnyel és bónusszal rukkoltak elő a GTA Online játékosainak. A szuperautók hívei örülhetnek, hiszen az amúgy is igen szép számú járműrepertoárral bíró online játszótér egy új darabbal bővült. 

2019.09.24 10:54  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 0

Mostantól a Rockstar Games is komolyan adni látszik a PC platformra, a legtöbb nagy játék kiadóhoz hasonlóan mától a kedvenc játéksorozatunk mögött álló csapat is útjára indítja saját asztali számítógépes alkalmazását, ahonnan egységesen elindíthatjuk bezsebelt R* játékainkat, szinkronizálhatjuk mentéseinket a felhőbe ahol ez támogatott, értesülhetünk a legfrissebb hírekről, de egyúttal meg is vásárolhatjuk, ami még hiányzik a gyűjteményünkből. Mindemellett pedig limitált ideig egy ingyen játék is vár!

2019.09.17 21:32  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 6

Tovább bővül a GTA Online: The Diamond Casino & Resort frissítés repertoárja. Új kocsival vághatunk fel Los Santos utcáin, a kártyalapok után most már kerti törpéket is gyűjtögethetünk, menő pólóban autós feszíthetünk, a kipörgethető nyereményautó is jó, de most először a lakosztályok is olcsóbban vásárolhatók meg.

2019.09.05 20:04  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink