Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ismét bőkezűen adakoznak a GTA Online fejlesztésén dolgozó srácok, ezúttal ugyanis -- egészen május 22-ig, a CEO élet megkönnyítése, és az Import/Export küldetések végrehajtásáért járó bónuszok körül forog majd a Grand Theft Auto V multiplayer világa.

2019.05.16 20:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun Elolvasom 0

Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy újabb tartalommal bővüljön a játék: A fejlesztők ismét Simeon missziónak listáját bővítették, két új feladat vált mától játszhatóvá. 

2019.05.10 19:34 ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Szinte már feledésbe merült játékmódot húzott elő a tarsolyából erre a hétre Rockstar Games, jövő keddig ugyanis a jó öreg Survival pályákon lehet óriási – pontosan háromszoros – pénzeket kaszálni. Ezek mellé érkezett három új Simeon küldetés is, így végre kicsit a kooperációnak juthat nagyobb szerep egymás szabotálása helyett.

2019.05.02 17:29  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Friss tartalommal zárja az áprilist a Rockstar Games a GTA Online-ban. Ezen a héten újabb régi küldetésadó válláról seperték le a port, így újabb verdákat lophatunk kedvenc autókereskedőnknek, Simeon Yeteriannak. Ráadásul ezek a repo küldik jóval többet fizetnek a hagyományos misszióknál.

2019.04.25 20:16  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

A hosszú hétvégén a Contact küldetésekkel és a Doomsday Heist-tel kaszálhatunk nagyot, de most is lesz ingyen pénz és sokféle kedvezmény.

2019.04.18 20:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0

Egyik régi barátnak, Lamarnak köszönhetően egy hétig duplán megéri lowrideres küldetésbe kezdeni, de Benny szalonjában is komoly tuning- és járműkedvezmények várják a játékosokat. 

2019.04.12 08:20  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink