Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ha valamikor érdemes visszatérnie a GTA Online-ba azoknak, akik a kooperatív PvE tartalmat keresik egymás kaszabolása és az Oppressorral való látszat potencia-kiegészítés helyett, az most van! Nem csak hogy második hete dupla jutalmak járnak minden contact missionért, de hat új extra küldetés is került a multiplayerbe, melyek során most Gerald karakterét veszik elő újra a fejlesztők.

2020.04.23 19:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Megérkezett az újabb heti frissítés, melyben ismét a klasszikusabb játékmódok kedvelőinek kedveznek.

2020.04.23 17:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 0

Januárban csatlakozott az első Rockstar Games játék Xbox Game Pass konzolos repertoárjához, a Grand Theft Auto V nagy meglepetésként lett elérhető minden tartalmával az összes Game Pass előfizető számára, májusban pedig átveszi helyét a kínálatban a Red Dead Redemption 2.

2020.04.23 15:47  ▪ Forrás: Xbox Wire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

Beléptünk a csodafelhős 4/20 hetébe, a hirtelen kerslet pedig a GTA Online-ba is elért, most ugyanis duplaannyi pénzt kereshetünk motoros bandánkkal, ha füvet (weed) adunk el. De nem csak ezzel lehet most nagyot kaszálni a multiban, a Rockstar néhány régi játékmódot is elővett végre, többek között a PvE párti játékosok örömére, és Benny garázsába is érdemes most begördülni a verdánkkal.

2020.04.16 19:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Még a Red Dead Redemption 2 megjelenésekor robbant ki botrány amiatt, hogy a Rockstar stúdiók alkalmazottainak rengeteget kellett dolgozni, hogy időben elkészülhessen a játék. Azóta próbálnak változtatni a munkakörülményeken, ami valószínűleg a következő projektekre is hatással lesz.

2020.04.16 10:13  ▪ Forrás: Kotaku  ▪ Írta: Rockstar69 Elolvasom 7

Bár a kapcsolódó hivatalos Rockstar Games Support bejegyzés még nem frissült, úgy tűnik már működik a lemezes GTA IV és Episodes from Liberty City kódok beváltása a Rockstar Games Launcher asztali alkalmazásban. Az aktiválás nekünk is sikerült.

2020.04.13 14:57 ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 11
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink