Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az év és az évtized lezárásaként tekintsünk vissza, mi minden történt a GTA Online és a Red Dead Online-ban. A hírösszegzés mellett összefoglaljuk az év legfontosabb Rockstar történéseit és kitekintést teszünk a 2020-as évre is. 

2019.12.31 13:11 ▪ Írta: A teljes csapat Elolvasom 4

Bár a fehér karácsonyt eléggé szűkösen értelmezte a Rockstar, azért mégis örülhetnek a játékosok: újabb autóval bővült a játék. Emellett további ajándékok is érkeznek az óév elbúcsúztatására. 

2019.12.26 16:45  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Az ünnepekhez vészesen közeledve egyre több karácsonyi újítás érkezik a játékba. Bár úgy néz ki, itthon idén sem lesz fehér karácsonyunk, Los Santosban ettől nem kell aggódni: a fejlesztők már beiktatták a havazást az „ünnepi repertoárba”. Emellett megannyi karácsonyi kedvezményt tettek elérhetővé a játékosoknak.

2019.12.20 13:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Luszie Elolvasom 0

Amióta tudunk a Red Dead Online-ról, a Rockstar Games már több ízben is összekapcsolta a vadnyugati multiplayert és a GTA Online-t egy-egy apró mellékküldetéssel, ami mindkét játékban feloldott valamilyen jutalmat. Most pedig itt a következő!

2019.12.19 19:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 0

Elérkezett a nagy nap: szabad préda lett a kaszinó, amit többféleképpen is kirámolhatunk. Ezenkívül egy rakás újdonság is érkezett a GTA Online-ba: új minijátékok, járművek, gyűjtenivalók, és egy rejtély is megoldásra vár.

2019.12.12 18:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ha valaki megunta már a Grand Theft Auto V zenei világát most örülhet, mivel a csütörtöki frissítéssel egy új rádiócsatorna is érkezik Los Santos légterébe, amely story mode-ban és online is elérhető lesz majd.

2019.12.10 18:57  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink