Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Felvehető tárgyak

Módosítva: 2009. 06. 17. 22:28  |  Szerző: Shotgun

A GTA I és a GTA II bevezetett egy igen egyszerű rendszert a játékosok számára, melynek használatával könnyedén tehettek szert olyan dolgokra, amik igazán nagy haszonnal lehettek számukra a játék folyamán. Ezek közé tartoznak a fegyverek, speed-upok és egyéb érdekes felvehető cuccok. Ezen cikkünkben, a Grand Theft Auto III-ban fellelhető összes Pick-up hatását ismertetni próbáljuk veletek. A későbbiekben egy térképet is kapni fogtok, melyen megtalálható az összes felvehető tárgy fellelhetőségi helye...

Ikon Név Leírás
Golyóálló mellény
[Armor]

Mint ahogy azt nevéből is kivehetitek, ez a kis felvehető tárgy megkönnyíti az életben maradásunkat, a játék folyamán. Az életpontjainkkal összefüggően, itt is 100 a maximum, mely ha eléri a nullát, automatikusan elveszti minden előnyét.

Megjegyzés: A golyóálló mellényt akár a legközelebbi Ammu-Nation boltból is megvásárolhatjuk.

Élet
[Health]
Nem szorul túlságosan sok magyarázatra… A GTA III-ban már 100 a maximum életpont, mely ha eléri a kritikus szintet, a játékos azon nyomban elájul. Ezután a hozzánk legközelebb megtalálható kórház előtt ébredünk, 1000$-ral és az összes fegyverünkkel megkönnyítve. Egy ilyen pickup felvétele után, életerőnk a maximális értéket éri el.
Csillag
[Cop Bribe]
Ha üldöznek a rendőrök, ezzel a csillag jelzéssel vesztegethetjük meg őket. Amint felvettük, egyel csökken a körözési szintünk.
Halálfej
[Rampage]
Ezeket a halálfejeket felszedve egy-egy különleges küldetést kapunk, melynek során megadott idő alatt kell kiiktatnunk egy-egy banda tagjait, vagy adott számú járművet kell felrobbantanunk. Habár egyértelmű, hogy a fejlesztőcsapat ezt egyfajta levezető feladatként csempészte a játékba, szükséges teljesítésük a 100%-os végigjátszás eléréséhez. Összesen 20 darab található belőlük elszórva Liberty City-ben.
Rejtett csomag
[Hidden Package]
Ezen kis csomagok összegyűjtése, ismételten beletartozik a játék történetszálának 100%-os kijátszásába. Értelemszerűen mivel ezek a csomagok el vannak rejtve Liberty City legeldugottabb zugaiban, minden tizedik után különleges meglepetéseket tartogat számunkra a játék… összesen 100 felvehető csomag van.
Adrenailn
[Adrenaline]
Gondolom nem kell sokaknak bemutatnom, a mátrix által behozott időlassítási funkciót… nos, ez a kis tabletta elérhetővé teszi ezt a játékban, valamint felülmúlhatatlan erővel és precízióval ruházza fel karakterünket. Adrenalin módban akár egy ütéssel is leteríthetjük ellenfeleinket, és célzási precizitásunk is nő.
a Információ
[Information]
Az egyetlen olyan felvehető tárgy, mely semmi előnnyel nem jár a játékos számára, az információs ikon. Ennek felvételével ugyanis nem kapunk semmilyen extra/speciális lehetőséget, csupán információkat egy adott területről/játékmeneti elemről.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak