Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - D-Ice

A GTA3-ban megváltozott a játékmenet, és a város különböző gegsztereinek kell küldetéseket teljesítenünk, akikhez személyesen megyünk el. Természetesen a fejlesztők nem feledkeztek meg a korábbi rendszerről sem.

Mind a három szigeten lehetőségünk van feladatokat vállalni egy-egy utcai telefonon keresztül. A küldetésadóink csakúgy, mint az előző epizódban a helyi bandavezérek. A munkaadóink 4-5 küldetést adnak, amelyikből egyet-egyet később újra megpróbálhatunk rekorddöntés céljából. Ezen feladatok teljesítése kötelező, ha 100%-ra szeretnéd végigjátszani a játékot!

D-Ice (Shoreside Vale)

Wichita Gardensben két banda végzi tevékenységét: A Red Jacks és a Purple Nines. Persze nem működhet békésen a két csoport ugyan azon a területen, így bár elvileg béke honol a területen, a vörösek vezetője, becenevén D-Ice megkér minket néhány szívességre, melyek többnyire a lilák üzleteit befolyásolják.

A másik két bandával ellentétben, melyek vezetői utcai telefonon keresztül megbíznak minket egy-egy feladattal D-Ice küldetései addig tartanak, amíg végleg fel nem számoltuk a rivális bandát. A feladatokat egyébként a negyed keleti oldalán, az alsó út melletti utcai telefonon keresztül kapjuk. Mihelyt átérsz Shoreside Vale-be egy piros négyzetben lila telefon ikon oda vezet majd.

Uzi Money

Ismét egy őrjöngés (Rampage) stílusú feladatot kapunk. Ezúttal autóból kell lelőni gépfegyverrel 20 Purple Nines bandatagot. Ne feledd, ezek a lila kabátos sötét bőrű, többnyire fegyverrel. A pirosak lelövése nem ad pontokat, de ha belekötsz a lilákba azok is ellened fordulnak majd a küldetés során. Ha gyalogosan irtasz azt nem számolja a játék. 2 és fél perced van a feladatra, amit persze nehezít, hogy a környék összes bandatagja rád száll, ami legalább egy tucat Hoods Rumpo-val való roncsderbizést is jelent. Ha sikerül teljesítened D-Ice első kérését 10 000$ jutalmat kapsz tőle.

GTA

Toyminator

A Toyz furgonokba ülve elérhető mellékküldetésekhez hasonló feladat a következő. Ezúttal azonban három pénzszállító furgon – Securicar – a célpont. További változás, hogy mindössze négy kisautóval kell gazdálkodnod, tehát csak egyet ronthatsz a misszió során. Ha nekimész egy járműnek, vagy ha megnyomod a tüzelés funkcióhoz hozzárendelt billentyűt az autó felrobban. Ötletes és könnyű feladat, de ugyebár a legügyesebbekkel is megeshet, hogy véletlenül kifordul valahonnan egy civil autó, és elrontja a küldetést. A pénzjutalom ezúttal 5000$.

GTA GTA GTA

Rigged To Blow

Az előző feladatban megismert parkolóban – vagyis ahol a Toyz furgon parkolt – most D-Ice kocsija, egy Infernus vár majd rád. Ez viszont bombával van felszerelve, mely 6 perc múlva robban, de ha nagyon megsérül a jármű a detonáció attól is bekövetkezhet. Komoly koncentrációt igényel tehát a feladat. A garázs, ahol a bombát leszerelik a verdáról Portland sziget Saint Marks negyedében van. Ez ugye máris egy nehezítés, hiszen a maffia ilyenkor már nem lát szívesen a birtokán. Két útvonalon érdemes menni, de mindkettő ugyanott indul – vagyis a Wichita Gardens nyugati oldalától induló alagúton keresztül. A felső vonalon nem érdemes menni, hiszen hosszú lenne az út, ill. a kolumbiaiak máris szitává lőnek. Ha elértél az első elágazáshoz eldöntheted, hogy melyik irányba indulsz. Ha ügyesebb vagy a város utcáin, és nem jelent gondot a forgalom kijátszása a tábla szerint indulj el a Francis International Airport iráyába, de ha maradnál a kevésbé forgalmas alagútban haladj Staunton Island felé, és majd csak Hapburn heights-ben hagyd el az alagutat. Ha ezzel megvagy már csak karcolások nélkül vissza kell vinned a járművet. Természetesen szép kis summa – 20 000$ jár a feladat teljesítéséért, ill. ez a feladat később megismelhető, ha szeretnél rekordot dönteni a Saint Marks-i garázshoz való eljutáshoz felhasznált idő csökkentésével.

GTA GTA GTA GTA

Bullion Run

D-Ice repülőgépét, melyen értékes szállítmányt várt lelőtték, de a rakomány Pike Creek utcáira zuhant. A feladat nem más, mint hogy 3 perc alatt össze kell szedni legalább 30 csomagot, melyek narancssárga sugarú fehér rudak formájában jelennek meg. Minél többet szedsz fel annál nehezebb lesz az autód, és lényegesen lassabban tudsz majd közlekedni vele. Érdemes egy sportautót, vagy egy Hoods Rumpo-t szerezni a küldetés teljesítéséhez. A tevékenységedre persze a rendőrség is felfigyel majd, így érdemes minél gyakrabban elszállítani az éppen felszedett csomagokat a kijelölt garázsba, ugyanis ekkor érnek pontot a felvett objektumok. Ezután érdemes meglátogatni a helyi Pay’n’Spray garázst, majd azután folytatni a küldetést. Ha sikerül teljesítened a kérést 25 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA

 

Rumble

Egy egyszerű bandaháborúval zárul a feladatsor. A helyi piknikterületen lesz majd a küzdelem, és csupán baseballütővel lehet támadni, ill. védekezni. Segítőtársat is kapsz – D-Ice testvérét, akit a mentőházadhoz tartozó garázsok előtt kell majd felvenned. Rá persze vigyáznod kell majd, hiszen értékes személy a bandavezér rokona. A küldetés teljesítéséért 10 000$ a jutalom. A következmény pedig nem más, mint hogy a Purple Nines bandatagok eltűnnek Wichita Gardens utcáiról.

GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:22 ▪ Szerző: Visali
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek