Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Tűzoltós küldetések

Tűzoltóautókkal már a sorozat első részében is találkozhattunk. A Grand Theft Auto III-ban ezek a járművek nagyobb szerepet kaptak. A játék nóvumai közé sorolhatóak az alkalmi munkák, melyek egyike a tűzoltós küldetések. Ehhez kell a fent említett kocsi. A feladat teljesítése közben kemény munkát kell végeznünk, csakúgy, mint az igazi tűzoltóknak. A fél város lángokban áll, és az idő egyre csak fogy.

A kezdéshez szükséges információk

Tűzoltó autót (Firetruck) a tűzoltóállomásokon találhatsz. Mindhárom városrészen van egy, Portlanden a benzinkúttól nem messze, Staunton Islanden a Shoreside Valebe vezető híd lábánál, a harmadik szigeten pedig a reptér mellett. A kocsi nagyon strapabíró és aránylag gyors is, de ha nem vigyázol, könnyen tönkreteheted, a küldetés közben leváltani pedig nem lehet.

A küldetéssorozat elindítása

A feladat a másik három alkalmi tevékenységhez hasonlóan a ’Caps Lock’ vagy ’+’ billentyű lenyomásával indul el. PlayStation konzolokon az R3 megnyomásával tudjuk aktiválni. 

GTA GTA

Leírás

Minden városrészen 20-20 tüzet kell eloltanod, ha szeretnéd 100%-ra teljesíteni a játékot. Mivel itt nincsenek szintek, nem muszáj megszakítás nélkül megfékezned, mind a 20 tüzet. Az egyes helyszínekre időben ott kell lenned, a hátralevő másodperceket jobb oldalt egy számláló jelzi. A tüzek eloltásához a vízágyút kell használnod. Próbálj meg olyan távolságban megállni, hogy a vízsugár pontosan a lángokra zúduljon. Az ágyút a tankéhoz hasonlóan a numerikus billentyűzet 4, 5, 9, 6 billentyűivel mozgathatod. PlayStaion-ön a jobboldali karral. 

GTA GTA

Jutalmak

Természetesen a tűzoltásért is járnak bizonyos prémiumok. Ha eloltasz 20 tüzet, mindhárom városrészen, a mentőházaidnál egy lángszóró jelenik meg. Ha a 100%-ra hajtasz, minden városrészen el kell végezned a feladatot.

GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:23 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek