Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Bandakocsik

A harmadik GTA generáció, melynek egyik legnagyobb tulajdonsága, hogy az új részek már külső nézetesek, így részletes kidolgozást kaptak a karakterek és épületek mellett járművek. Bár számuk a Grand Theft Auto III-ban még mindig nem sok, valamivel több, mint a korábbi epizódokban volt.

A legnagyobb újdonság, hogy ezúttal már a vizet is módunkban áll meghódítani a játékban fellehető hajók segítségével. Motorokkal viszont ezúttal sem találkozhatunk. Több módon is csoportokba oszthatjuk a városba fellelhető járműveket. Cikkünk megíráskor úgy döntöttünk, hogy négy gruppot alkotunk. A kategóriákat az alant látható táblázatból érheted el. Összesen 54 vezethető autó, hajó, ill. repülő van, és bátorkodtuk itt leírni a városi vonatról szükséges tudnivalókat, tehát az 55. járműnek tekintjük.

Bandajárművek

A város utcáin tanyázó bandák tagjai jellegzetes autókkal is rendelkeznek, melyekkel csak ők közlekednek. Ezek többnyire az egyszerű utcai járgányok kipofozott változata. Fontos megjegyezni, hogy csak az aktuális bandák területén közlekednek. A városban összesen 8 bűnszervezet van, a Columbian Cartel-hez két féle járművet is hozzáköthetünk, a többihez csak egyet.

Bandakocsik listája

Nincs kép

Cartel Cruiser

A kolumbiaiak ilyen négy ajtós pick-uppal köröznek területeiken. Rendkívül jó a járgány gyorsulása, a fékei is remekül fognak. Az egyetlen baja talán annyi, hogy a kisebb ütközések után is képes a feje tetejére állni. A színe kék-fehér.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Fort Staunton> Az építkezés területén három darab is
Saunton Island > Liberty Campus> A kartell főhadiszállásán*
Shoreside Vale > Cedar Grove > A Catalina villájának udvarán kettő is*
Shoreside Vale > Wichita Gardens > A híd lábánál az utcai telefonok mögötti parkolóban

GTA

Diablo Stallion
Gyakorlatilag a Stallion felturbózott kupé változata. Nagyon gyors és erős, a hangjáról nem is beszélve. A Dablos területe Hapburn Heights, vagyis itt találkozhatsz velük. Portland-on talán csak a Mafia Sentinel olyan gyors, mint ez, tehát versenyekre érdemes ezt választani. A festése egyedi. A kék kocsi alját narancs-fehér graffiti díszíti.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Hoods Rumpo XL
Az egyszerű Rumpo-nál gyorsabb, de ez is képes felborulni egy-egy éles kanyarban. A Res és a Purple Ninjas tagjai használják, tehát Wichita Gardens kürnyékén kersd Shoreside Vale-en. Alapból szürke, amit zöld graffiti dob fel.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Mafia Sentinel

A sima Sentinel sem egy rossz verda, hát még a feltuningolt változata. A szürkére festett, sötétített ablakokkal és hátsó spoiler-rel ellátott változat jóval gyorsabb és kezesebb. Érdemes a játék elején érdemes elparkolni a későbbi időkre.

Mindig parkol egy:

Portland > Saint Marks > A második és a harmadik emelkedő közti parkolóban
Portland > Saint Marks > Salvatore villájának udvarán kettő is

GTA

Mr. Wongs
Nem csak kinézetében, de tulajdonságaiban teljesen megegyezik a Mule-al. Lassú, hamar felborul, és rosszak a fékei is. A jellegzetessége csupán Mr.Wongs festésű rakodótér. Az utakon szinte nem is közlekednek.

Mindig parkol egy:

Portland > Chinatown > Mr. Wongs mosodája mögött

GTA

Panlantic
A kolumbiaiak saját cégének, a Panlantic-nak a furgonja. Gyakorlatilag egy Pony más festéssel – kék, rajta fehér embléma és szöveg. Az utakon nem nagyon látsz ilyet, mivel nem ez a Columbian Cartel alap bandakocsija.

Mindig parkol egy:

Staunton Island> Fort Staunton > Az építkezésen kettő is

GTA

Triad Fish Van
A triád halüzemének szállítóalkalmatossága. Gyakorlatilag ez is a lassú és szinte fékmentes Mule más festéssel. A rakodótér két oldalán a Triad Fish halüzem reklámja van. Az alap színe lehet narancs, zöld, szürke, piros és kék.

Mindig parkol egy:

Portland > Chinatown > Az ez egyik raktárépület parkolójában
Portland > Trenton > A Triad Fish halüzem

GTA

Yakuza Stinger
A Stinger egyedi festést kapott a Kenji és Asuka által. A szürke-piros autók gyorsabbak és kezelhetőbbek a sima Stingernél, de mintha a csomagtartójuk kicsit nehezebb lenne… A kaszinó környékén rengeteg van belőle, de sok parkol Staunton Island más részein is.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Asuka háza előtt  kettő is
Staunton Island > Torrington > Az AM Co. székházának parkolójában
Staunton Island > Torrington > Kenji kaszinójának parkolójában
Staunton Island > Fort Staunton > Az építkezésen három is a Grand Theft Aero c. küldetés után

GTA

Yardie Lobo
A jamaikaiak autója egyedi, nincs civil megfelelője. Maga a kocsi piros, a vászontető fehér. Az ülések párducmintásak. Viszonylag gyors és kezelhető, de a legnagyobb jellegzetessége a hidraulika, amivel jól el lehet szórakozni. Newport környékén rengeteg van belőle.

Ez a jármű sehol sem parkol.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:14 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek