Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Egyéb

A harmadik GTA generáció, melynek egyik legnagyobb tulajdonsága, hogy az új részek már külső nézetesek, így részletes kidolgozást kaptak a karakterek és épületek mellett járművek. Bár számuk a Grand Theft Auto III-ban még mindig nem sok, valamivel több, mint a korábbi epizódokban volt.

A legnagyobb újdonság, hogy ezúttal már a vizet is módunkban áll meghódítani a játékban fellehető hajók segítségével. Motorokkal viszont ezúttal sem találkozhatunk. Több módon is csoportokba oszthatjuk a városba fellelhető járműveket. Cikkünk megíráskor úgy döntöttünk, hogy négy gruppot alkotunk. A kategóriákat az alant látható táblázatból érheted el. Összesen 54 vezethető autó, hajó, ill. repülő van, és bátorkodtuk itt leírni a városi vonatról szükséges tudnivalókat, tehát az 55. járműnek tekintjük.

Hajók, repüő, vonat

A játék újdonságai közé sorolható a 3 hajó, ill a repülő. A hajókat pár küldetés során kell használnod, de egyébként nincs túl nagy szerepük, mivel a vizeken nincs túl sok érdekesség, ráadásul rádiók nélkül nem túl érdekes az út. Esetleg Portland és Staunton Island között érdemes vele hajókázni. Hajó már volt a GTA1-ben is, de ott nem vezethettük. A repülő, ami még annyira nem is tud repülni érdekes jelenség, hogy miért lett olyan amilyen, és hogy mire is jó arról itt olvashatsz bővebben. A vonatot is ebben a cikkben említettük meg.

Hajók listája

GTA

Predator

A rendőrségi hajó nagyon gyors, hamar meg tud állni, ráadásul fegyver is van rajta. Sok küldetésben találkozol majd vele. Az alja kék, a felszín feletti része fehér, azon pedig fekete a POLICE felirat.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Asuka háza mellett a hátsó peronnál
Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér hátsó részén  kifutópálya alatt

GTA

Reefer
A halászhajó nagyon lassan gyorsul fel, ráadásul a végsebessége nem a legnagyobb. Használata nem előnyös, csak abban az esetben érdemes használni, amikor nincs más hajó a közelben.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Az Asuka háza melletti peronoknál kettő is

GTA

Speeder
Nagyon gyors hajó, remek gyorsulással, bár picit sokáig tart, amíg megáll. Érdemes használni, mivel jobb, mint a Reefer. Alap színe fehér, mintázata kék, zöld, vagy piros.

Mindig parkol egy:

Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér hátsó részén  kifutópálya alatt
A repülő

GTA

Dodo
A játékban egyetlen repülő van, ez a Dodo. Rövid szárnyai miatt speciális irányítást igényel. A neve is érdekes jelentést takar. A kisrepülőről itt további információkat találsz. A színe fehér és piros.

Mindig parkol egy:

Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér déli és északi részén levő hangárokban, ill. a helikopter-leszállóhely mellett
A vonat

GTA

Vonat
Vonat két útvonalon is közlekedik Liberty city-ben. Az egyik a magasvasúton Portland-on, a másik az egész város alatt, mint metró. Vezetni nem lehet, de ha beszállsz, az elvisz téged a következő megállóhelyre. Elég szűk időközökkel járnak a járatok, így nem kell sokat várni rá. Az állomásokon levő információ tárgyat felvéve angolul olvashatsz róla pár mondatot.

Ez a jármű sehol sem parkol.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:14 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek