Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Felvehető tárgyak

A GTA I és a GTA II bevezetett egy igen egyszerű rendszert a játékosok számára, melynek használatával könnyedén tehettek szert olyan dolgokra, amik igazán nagy haszonnal lehettek számukra a játék folyamán. Ezek közé tartoznak a fegyverek, speed-upok és egyéb érdekes felvehető cuccok. Ezen cikkünkben, a Grand Theft Auto III-ban fellelhető összes Pick-up hatását ismertetni próbáljuk veletek. A későbbiekben egy térképet is kapni fogtok, melyen megtalálható az összes felvehető tárgy fellelhetőségi helye...

Ikon Név Leírás
Golyóálló mellény
[Armor]

Mint ahogy azt nevéből is kivehetitek, ez a kis felvehető tárgy megkönnyíti az életben maradásunkat, a játék folyamán. Az életpontjainkkal összefüggően, itt is 100 a maximum, mely ha eléri a nullát, automatikusan elveszti minden előnyét.

Megjegyzés: A golyóálló mellényt akár a legközelebbi Ammu-Nation boltból is megvásárolhatjuk.

Élet
[Health]
Nem szorul túlságosan sok magyarázatra… A GTA III-ban már 100 a maximum életpont, mely ha eléri a kritikus szintet, a játékos azon nyomban elájul. Ezután a hozzánk legközelebb megtalálható kórház előtt ébredünk, 1000$-ral és az összes fegyverünkkel megkönnyítve. Egy ilyen pickup felvétele után, életerőnk a maximális értéket éri el.
Csillag
[Cop Bribe]
Ha üldöznek a rendőrök, ezzel a csillag jelzéssel vesztegethetjük meg őket. Amint felvettük, egyel csökken a körözési szintünk.
Halálfej
[Rampage]
Ezeket a halálfejeket felszedve egy-egy különleges küldetést kapunk, melynek során megadott idő alatt kell kiiktatnunk egy-egy banda tagjait, vagy adott számú járművet kell felrobbantanunk. Habár egyértelmű, hogy a fejlesztőcsapat ezt egyfajta levezető feladatként csempészte a játékba, szükséges teljesítésük a 100%-os végigjátszás eléréséhez. Összesen 20 darab található belőlük elszórva Liberty City-ben.
Rejtett csomag
[Hidden Package]
Ezen kis csomagok összegyűjtése, ismételten beletartozik a játék történetszálának 100%-os kijátszásába. Értelemszerűen mivel ezek a csomagok el vannak rejtve Liberty City legeldugottabb zugaiban, minden tizedik után különleges meglepetéseket tartogat számunkra a játék… összesen 100 felvehető csomag van.
Adrenailn
[Adrenaline]
Gondolom nem kell sokaknak bemutatnom, a mátrix által behozott időlassítási funkciót… nos, ez a kis tabletta elérhetővé teszi ezt a játékban, valamint felülmúlhatatlan erővel és precízióval ruházza fel karakterünket. Adrenalin módban akár egy ütéssel is leteríthetjük ellenfeleinket, és célzási precizitásunk is nő.
a Információ
[Information]
Az egyetlen olyan felvehető tárgy, mely semmi előnnyel nem jár a játékos számára, az információs ikon. Ennek felvételével ugyanis nem kapunk semmilyen extra/speciális lehetőséget, csupán információkat egy adott területről/játékmeneti elemről.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:15 ▪ Szerző: Shotgun
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek