Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Fő küldetések

A GTA3 játékmenete, vagyis hogy a város nagyjainak teljesítünk feladatokat, és már nem csak egyszerűen utcai telefonokon keresztül kapunk megbízásokat a helyi bandák vezéreitől, lehetővé tette egy összetett történet kidolgozását.

Így jóval izgalmasabb a játék, pörögnek az események, érdekesebbnél érdekesebb véletlenek történnek.

Eleinte csak egyszerű küldetésekkel kezdünk, majd fokozatosan jönnek az egyre nehezebb munkák, míg végül elérkezik a bosszú pillanata.

A GTA3 küldetéseinek menetét három szakaszra oszthatjuk fel. Az első rész az, amikor Portland szigetére kerülünk, és az ottani nagykutyáknak teljesítünk feladatokat. A második, amikor befejezik a Callahan Bridge javítását, és elérhetővé válik Staunton Island.  A harmadik pedig amikor a missziók már Shoreside Vale-en (is) játszódnak. A játékban összesen 49 feladaton kell átverekedned magad. A kényelmetlen és hosszú görgetés elkerülésének érdekében a 3 részt külön cikkekben olvashatod az alábbi linkekre kattintva.

A történet szakaszai
1. Portland - Az olasz maffia
2. Staunton Island - A yakuzák oldalán
3. Shoreside Vale - Komoly melók és a bosszú
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:18 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek