Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Tippek/Trükkök

A GTA3-ban van néhány trükk, melyek megkönnyítik a játékot, viszont a fejlesztők nem adnak utalást rá, csupán akkor élvezhetjük az extra lehetőségek és cselek nyújtotta előnyöket, ha kitapasztaljuk őket.

Robbanó hordók

GTA Néhány küldetés során piros hordókra figyelhetsz fel. Ezekkel vigyázni kell, mert veszélyesek. Ha beléjük lősz felrobbannak. Ezeket előnyösen is kihasználhatod a küldetések alatt.

 

125 egységnyi életerő

Nincs kép A fejlesztők nem csak dísznek kreáltak örömlányokat a város utcáira. Ha melléjük állsz egy jó kocsival beszállnak melléd, és ha egy elhagyatott helyre viszed őket némi készpénz ellenében felviszik az életerőd akár 125 egységre.

Gyorsabb tank

GTA A játékban tankot is szerezhetünk. Ez azonban elég lomha, de növelhetünk a sebességén úgy, hogy a tank csövét hátrafordítjuk és megnyomjuk a tűz gombot.

Repülés a Dodo-val

GTA A játékban levő repülőgép egy csonka változatát mi is vezethetjük. Persze nem olyan kezes, mint a teljes szárnyú, de ha megszelídíted röpképes. Ehhez nagy sebességre kell szert tenned vele, majd az egyensúly előretételével orrabukik a gép és a levegőbe emelkedik. Kanyarodni óvatosan kell vele, mert érzékeny a szélre, és az emelkedést, illetve az ereszkedést is lassan kell adagolni.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:23 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek