Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - King Courtney

A GTA3-ban megváltozott a játékmenet, és a város különböző gegsztereinek kell küldetéseket teljesítenünk, akikhez személyesen megyünk el. Természetesen a fejlesztők nem feledkeztek meg a korábbi rendszerről sem.

Mind a három szigeten lehetőségünk van feladatokat vállalni egy-egy utcai telefonon keresztül. A küldetésadóink csakúgy, mint az előző epizódban a helyi bandavezérek. A munkaadóink 4-5 küldetést adnak, amelyikből egyet-egyet később újra megpróbálhatunk rekorddöntés céljából. Ezen feladatok teljesítése kötelező, ha 100%-ra szeretnéd végigjátszani a játékot!

King Courtney (Staunton Island)

A város kereskedelmi központjában tevékenykedő banda a jamaikai bevándorlókból összeállt Yardies. A vezetőjük – King Courtney megkér minket pár szívességre, bár elég veszélyes csávó, amit Kenji-től hallunk az egyik monológja során.

Később ki is derül, hogy valóban lepaktált a kolumbiai kartellel. Ez persze azt vonja maga után, hogy a megbízásai teljesítése után ellenünk fordul a banda – nem látnak majd szívesen a területeiken. Miután megjavítják a Portland-et és Staunton Island-et összekötő útvonalakat mindjárt vállalhatod is a küldetéseket az Aspatria-i utcai telefonon keresztül. Egy ikon vezet oda, mely a középső szigetre való átlépéskor jelenik meg – zöld négyzetben lila telefon.

Bling-Bling Scramble

A jamaikaiaknál szintén egy verseny megnyerésével kell bizonyítanod, hogy elég tökös vagy ahhoz, hogy rád bízzanak feladatokat. Ez azonban más jellegű, mint amit Portland-en kellett teljesítened. Ezúttal is három ellenfeled lesz, ám különböző járművekkel próbálnak bizonyítani. Egy Idaho, egy Cheetah és egy Patriot a konkurencia, akik majd megpróbálják előtted felszerezni a 15 ellenőrzőpontot (a továbbiakban EP), melyeket a radaron jelzett rózsaszín négyzetet követve találhatsz meg. A nyeréshez neked kell felszerezned a legtöbbet. Összesen két felállásban lehetnek eldobálva az EP-k, ezek közül véletlenszerűen választ majd egyet számodra a játék. A jutalom értéke változó. Minden felszerzett EP-ért 1000$-t kapsz.

GTA GTA GTA


Uzi Rider

A jamaikaiak nem szívlelik a Diablos-t. Két Yardies bandatag lesz majd a segítségedre, és egy Perennial – bár utóbbi talán inkább nehezítés, mint segítő jobb a fejlesztőktől. A teendőd csupán annyi, hogy átfurikázz Hapburn Heights-be, ahol a kocsi ablakán kilőve le kell lőnöd 10 Diablos bandatagot. Nem szállhatsz ki, ill. ha kirángatnak véget ér a küldetés. Valószínűleg a rendőrség is felfigyel majd a lövöldözésre. Ha körözni kezdenek mindenképp érdemes meglátogatni a helyi Pay’n’Spray szerelőműhelyt. Ha végeztél vissza is kell vinned a fiúkat. A küldetés sikeres teljesítéséért 10 000$ a jutalom.

GTA GTA GTA

 

Gangcar Round-Up

A Yardies-nak három rivális banda járművére van szüksége. A listán egy Diablo Stallion, egy Maffia Sentinel és egy Yakuza Stinger szerepel. A szemfülesek egyébként itt már felfedezhetik a furcsaságot, hogy a kolumbiaiak kedvence, a Cartel Cruiser nem szerepel felsoroltak között. Bizonyára már kiismerted annyira a várost, hogy tudd: az olasz maffia járműve Saint Marks-ban, a Diablos-é Hapburn Heights-ben, a yakuzáké pedig Torrington negyedben közlekedik. Persze egyszerűbben megoldhatod az autólopást, ha egy parkoló verdát csensz el - ide kattintva megnyithatod a városban parkoló járművek nevét és helyét tartalmazó térképet. A járgányokat egy Newport-i garázsba kell leszállítanod, mindhármat tökéletes állapotban – tehát sérülés nélkül. Ha ez sikerül 10 000$ jutalmat kapsz a jamaikaiak vezérétől.

GTA GTA GTA GTA GTA


Kingdom Come

Az utolsó feladatnál már nem élvezzük King Courtney baráti szeretetét. Lepaktál a kolumbiaiakkal – pontosabban Catalina-val. Persze főhősünk eleinte semmit sem sejt. Másfél perced van, hogy ellopj egy Esperanto-t, ami az egyik Bedford Point-i parkolóban parkol. Ez viszont csapda, és hirtelen a játék talán legnehezebb küldetésével találod szemben magad. A három kijáratot Pony furgonok állják el, melyekből öngyilkos terroristák szaladgálnak – téged akarnak eltakarítani láb alól. Hiába lövöd le őket, mindig újabb és újabb pasas száll ki a furgonból. A feladat megsemmisíteni a három furgont. Persze egy kis ügyességgel kijátszhatod őket. A főbejáratot nem tudja teljesen elállni a furgon, így azt megkerülve kijuthatsz, ám ezzel még nem úsztad meg a feladatot. Viszont már aránylag biztonságban vagy, csupán a furgonok megsemmisítésén kell törnöd a fejed. A legegyszerűbb, ha rakétavetővel, vagy gránáttal megtámadod a járműveket a bejárattól kicsit keletebbre levő lépcsőn felmenve. Ezután eliminálhatod a terroristákat is. Cseles megoldás, ha előbb lelövöd az egyik bombával felszerelt fószert, majd mikor kiszáll a Pony-ból egy másik azt azonnal lelövöd – így a furgon is felrobban. Ha sikerül a küldetés 10 000$-al dagad a pénztárcád.

GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:22 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek