Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - 8-Ball's Bomb Shop

Sokan elégedetlenkednek azon, hogy a GTA III-ban sok pénzt keresnek, de azt semmire sem tudják elkölteni. Nos, én soha nem értettem ezt a dolgot, mert aki jól ismeri a játékot, az minden bizonnyal el is tudja herdálni a beszerzett pénzmagot, méghozzá elég könnyen. Erre az egyik legjobb módszer, a játékban megtalálható – 8-Ball által működtetett – Bomb Shop.

 

Bevezetés

A városban három különböző garázst találhatunk, ahol autóinkat egy 1000$-os díjért cserébe, felruházzák az önmegsemmisítés legjobb formájával. Ezen kis cikkemben leírom számotokra a főbb érdekességeket ezzel kapcsolatban, fellelhetőségi helyekkel és használattal fűszerezve.


Portland Island

Fellelhetőségi hely: Nyomban az első szigeten, Harwood környékén található, a „Capital Autos” névre keresztelt autókereskedés mögött. Aki még innen sem tudná felismerni a helyszínt, legyen segítségére az is, hogy 8-Ball lakókocsija ugyan itt parkol – talán egy pár lépéssel messzebb.

Kínált szolgáltatás és használat: Nos, a dolog felépítése igen egyszerű. Autónkkal hajtsunk be, a bomba jelzéssel ellátott kék színű garázsba, majd rá egy-két másodperccel értesít minket arról a játék, hogy sikeres volt-e a szükséges „plasztik” műtét járgányunkon. Ez legtöbbször – feltéve ha van pénzünk – sikeres szokott lenni, tehát ilyen szempontból nem kell szoronganunk.

A bomba aktiválása és használata a következő. Amint megnyomjuk autónkban a lövésre beállított billentyűt, egy „Bomb Armed” felirattal igazol minket a játék arról, hogy bizony a robbanószerkezet be van izzítva járművünkben… de semmi pánik, ugyanis ez csak akkor robban, ha valaki leállítja, majd újraindítja autónk motorját.

Szerkesztői tanács: A feledékenyebb felhasználók ne igen próbálják ki ezt a kis eszközt, mert gyakran okozhat kellemetlen pillanatokat. Legtöbb alkalommal olyan szempontból hasznos, ha például egy bűnözőtársunk úgy dönt, hogy pont minket szemel ki célpontnak, autólopásból kifolyólag.

GTA GTA GTA

Staunton Island

Fellelhetőségi hely: Newport egy eldugott sikátorában, az óriási fehér parkolóház mögött. Két irányból is találhatunk bejáratot, majd egy kisebb felhajtón juthatunk el 8-Ball műhelyéhez.

Kínált szolgáltatás és használat: Itt sem lesz nehezebb dolgunk, mint Portlanden. Egyszerűen hajtsunk be járgányunkkal a Bomb Shop-ba, majd amikor az jelzett nekünk, hogy a bomba sikeresen felszerelésre került, már ránk van bízva az egész.

Ez a bombatípus egy időzítőn alapul, melyet még az autóban ülve, ismételten a lövésre beizzított gombbal tudunk elindítani. Nem kell túlságosan sietnünk, mert a detonáció cirka nyolc másodperc leforgása után következik csak be, de azért érdemes vigyáznunk, nehogy túl közel járjon le az úm. „önmegsemmisítés”.

Szerkesztői tanács: Az olyan helyeken célszerű használni, ahol nagyon sok járókelő vagy autó zsúfolódott össze. Amolyan tömegoszlatásra tökéletesen hatásos eszközként tekinthetünk rá…

GTA GTA GTA

Shoreside Vale

Fellelhetőségi hely: Pike Creek környékén, valahol a sziget szívében… néhány raktárépület veszi körül, és három bejárata is van. Nem sokkal mellette található a Pay ’n Spray autójavító garázs is.

Kínált szolgáltatás és használat: A jól megszokott módon hajtsunk be autónkkal a garázsba, majd várjunk, míg meg nem kapja a kiegészítőt. Amint kész vagyunk, nincs más dolgunk, mint kijönni a garázsból.

Ha kiszállunk a bombával felszerelt járműből, automatikusan egy detonátort kapunk, mely a lövés gomb lenyomásával aktiválja, az autóba beszerelt robbanószerkezetet, ezáltal elérve hogy az felrobbanjon.

Szerkesztői tanács:
A legjobb módszer az autóbombák közül… sokféleképpen fel lehet használni, de legjobban még így is az ellenséges autók elpusztítására használható.

GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:16 ▪ Szerző: Shotgun
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek