Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Irányítás

Egy játék irányításával érdemes előre megismerkedni főleg abban az esetben, ha az egy új játék, vagy olyan új epizód, ahol rengeteg az új lehetőség. A GTA3, mint az első külsőnézetes epizód rengeteg új dologgal bővült a GTA2 óta, ami persze az irányítás fejlődését is jelenti. Több gombot/billentyűt kell használni, ráadásul egynek akár több funkciója is lehet.
 
A játékot mivel eredetileg PlayStation 2 konzolokra fejlesztették a vezérlés a PS2 kontrollereken a legkönnyebb. A másik konzolos változat, az Xbox verzió irányítása sem sokkal nehezebb. A személyi számítógépre írt verzióé viszont már annál inkább, ami egyes elemeknél - autóból való kilövés, Dodo vezetése, stb. - nagyon megnehezíti a játékos dolgát.

A GTA3 irányítását két részre oszthatjuk. Az egyik csoport akkor érvényes, ha gyalog közlekedünk, a másik ha valamilyen járművel. Ennek alapján egy gombnak/billetnyűnek több feladata is lehet.

Az Irányítás cikket a platformok alapján három részre osztottuk tovább. Alantkis táblázatban kattints arra, amelyiket megszeretnéd tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:11 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek