Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Mentős küldetések

A Grand Theft Auto III nem csak a fő küldetések terén mutat újat, de az alkalmi tevékenységekkel olyan színessé teszi a játékmenetet, hogy a játékról egyértelműen elmondható: a fejlesztők maradandót alkottak. A négy elvégezhető alkalmi munkák egyike a mentős küldetések (Paramedic), melynek lényege, hogy a város sebesültjeit elszállítsuk a legközelebbi kórházba.

A kezdéshez szükséges információk

A mentős küldetéseket egyfajta járművel lehet elindítani, egyértelműen egy Ambulance mentőautóba ülve. Ilyet a kórházak parkolójából lophatsz el, de általában a balesetek helyszínén is megjelennek. A kocsi elég szeszélyes, könnyen felborul egy-egy éles kanyarban, ami azért negatívum, mert a feladat közben nem válthatjuk le. Próbálj meg minél egyszerűbb és biztonságosabb útvonalon eljutni a sérültekhez. 

A küldetéssorozat elindítása

Ha megszerezted a feladathoz szükséges járművet, nincs más dolgod, minthogy megnyomd a ’Caps Lock’ vagy a ’+’ billentyűt, PlayStation-ön az R3 gombot. Így azonnal elindul az első szint.

GTA GTA

Leírás

Egy számláló jelzi, hogy mennyi időnk van még a betegek leszállítására, a radaron zöld négyzetek jelzik azok tartózkodási helyét, és 12 szintet kell teljesíteni a 100%-os végigjátszáshoz. Sajnos a többi hasonló küldetéssel ellentétben, itt egyhuzamba kell teljesíteni a 12 szintet. A sérültek száma minden egyes szintnél eggyel nő. A mentőautó kapacitása három sérült, vagyis egy idő után többször kell fordulnod. Az egyes sérültek felvételekor kapsz némi bónusz időt, de ez persze nem jelenti azt, hogy ezután elég ráérősen elkocsikázni a többi sérülthöz. A betegek pontos helyét eleinte nem tudhatod, mivel a GTA3 menüjében még nem kapott helyet várostérkép, így csak nagyjából tudhatod, merre indulj.

GTA GTA

Jutalmak

A Viligante küldetésekkel ellentétben, ezt a melléktevékenységet elég csak egy szigeten elvégezni. Ha eléred a 12. szintet, a jutalom végtelen sprintelés, vagyis futáskor sohasem fáradsz ki. A 8. szint után egy életerő ikon, a 12. szint után pedig egy Adrenalin kapszula jelenik meg a mentőházaidnál, ami hamar újra termelődik az utcán felvehetőekkel ellentéteben! 

GTA GTA

Tippek

A küldetéseket Portland-en vagy Staunton Island-en érdemes megcsinálni. Mindkettőnek van előnye és hátránya is! Portland-en gyorsabban lehet teljesíteni a 12 szintet, viszont kevesebb időt kapsz, mint a második szigeten és egy idő után a bandák is megnehezítik a dolgunkat. Staunton Island-en sok időt ad a játék a sérültek célba jutattására, de nagyobb távolságokat kell meg tenni és néha a játék rossz helyre spawn-olja a betegeket. Például az építkezsénél az elkerített járdára, ahova még betolatni sem lehet. Ilyenkor meg lehet oldani, hogy "kifutattjuk" a beteget az elkeírtett rész mögül, de mivel ezen a területen tevékenykednek a kolumbiaiak könnyen ráfázhatunk.  Shorside Vale teljesen alkalmatlan erre a feladatra a bonyolult úthálozat miatt.   

GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:23 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek