Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Versenyek

Vezetési képességeinket megcsillogtathatjuk a városban az off-road pontversenyek során is. Liberty City-ben négy olyan autó parkol, melybe beülve nagy koncentrációt igénylő, nem épp könnyű mellékküldetésbe csöppenünk. A feladatunk nem más, mint hogy bizonyos számú ellenőrzőpontot érintsünk adott idő alatt. A pályák általában lejtősek, borulás-veszélyesek. A versenyek teljesítése szükséges a 100%-os végigjátszához, és elég szép összeget kapunk értük.

Patriot Playground (Portland)


Jutalom: 20 000$

A feladatot elindító jármű egy Patriot, ami a trentoni kikötőben, a Supa Save nevű szupermarket előtt pihen. Az érintendő ellenőrzőpontok (föld felett lebegő kis kék nyolcszögek) száma 15. Minden egyes EP érintése után 20 másodperc plusz időt kapsz a következőig.

GTA GTA GTA GTA

Tipp: A legjobb, ha a kisfilmben először látottal, a part szélén levővel kezded. Utána szedd össze a terep déli részén levő további hármat, majd hajts le a partra, és szerezd meg ott is az összeset. Haladj észak felé, s ha eléred a füves részt, haladj felfelé a dombon. Ezután a Salvatore villája mellettieket (északi oldalán) vedd célba. Végül csak egy marad, az a sziklás lejtőn van. Hogy lentről, vagy fentről közelíted meg, az már a te dolgod. Időd elvileg lesz elég.

Ride In The Park (Stounton Island #1)


Jutalom: 30 000$

A küldetést a Belleville Parkban kell teljesítened, és a faház előtti Landstalkerrel kell végigszenvedned. Sajnos ez tény, mivel a Landstalker talán a legrosszabb jármű a játékban. Lassú, rossz a fékje, és nagyon könnyen felborul. A 12 ellenőrzőpontot, kettőt kivéve, a parkon belül találod, a kivételek a kőfal felett lebegnek a nyugati oldalon. Minden egyes kék nyolcszögön való áthaladás után 10 másodpercet kapsz.

GTA GTA GTA

Tipp: A feladat a Landstalker miatt meglehetősen nehéz. Bármennyire is csalogató, de ha a peronon és a kis szigeten lévő ellenőrzőponttal kezded, lehetetlen felszedned a többit. Érdemes a park közepén kezdeni. Az emlékműtől kicsit északabbra, a híd körül három is van. Ezekkel könnyen, sok időhöz juthatsz, csak vigyázz a meredek füves lejtőn, mert ha gyorsan hajtasz, szinte biztos felborulsz. A következő EP a műemlék melletti legyen. Fékezz időben, hogy túl ne szaladj a dombon, majd hajts vissza, és szerezd fel a lépcső tetejénél lévőt. Még a lépcső aljában fordulj meg 180 fokban, és gyors egymásutánban szerezd meg a WC ajtók közöttit és a lépcső után kicsit balra levő további kettőt. A kék jelek nagyrészét már érintetted, a megmaradtakra, ha ügyes voltál elég időd marad. Utolsónak mindenképp a szigeten lévőt hagyd, mert az odaút is kockázatos, hát még a visszafelé...

Multistorey Mayhem (Stounton Island #2)


Jutalom: 30 000$

A legkönnyebb off-road pontverseny talán a newporti parkolóházban játszódó. Gyakorlatilag elég nehéz rájönni, hogy egyáltalán van, de nem lehetetlen. A lényeg, hogy a Pay´n´ Spray-nél lévő parkolóház előtti utcán szállj be egy Stallion-ba. Ha arra jár egy, nyert ügyed van, ha nem, akkor a parkolóházban biztos akad egy. Utóbbi esetben hajts ki az utcára, szállj ki, majd vissza. A 20 ellenerző pontból minden egyes után 5 másodperc haladékok kapsz a következő begyűjtésére.

GTA GTA GTA
GTA

Tipp: A legjobb, ha a déli bejárattól indulsz. Egész az utcához közeli falnál van egy EP, az legyen az első. Után kicsit előrébb a fordulj meg, szedd össze a többi földszinten lévőt, majd a délebbi feljárón hajts fel a második szintre. Mindig haladj előrefelé, szedd fel sorban a jeleket, és csiga alakban haladj fokozatosan felfelé. A legfelső emeleten már elvileg rengeteg időd lesz, szerezd meg ott az összeset, majd a beton emelkedőn felugratva haladj át az utolsó ellenőrzőponton. Vigyázz, nehogy mellé ugrass! Érdemes kicsit balról nekilendülni.

Fontos megjegyezni, hogy minél határozottabban kell érintened a kék nyolcszögeket.

Gripped! (Shoreside Vale)


Jutalom: 40 000$

Az utolsó pontfelszedős verseny Shoreside Vale-en van. Éppúgy, mint Portland-en itt is egy Patriot-ba ülve indul el a mellékküldetés. Az autó a piknikezőhelyen parkol. A 20 ellenőrzőpont többnyire a hegyoldalon van. 15 másodperc jár minden felszedett EP-ért.

GTA GTA GTA

Tipp: Már a gondolat is félelmetes, hogy a kék szimbólumok a meredek hegyoldalon vannak. Javasoljuk, melegíts be a lentiekkel, majd találd meg a számodra legbiztonságosabbnak tűnő utat felfelé. Ha leesel, ne pánikolj. Ha sikerül kerékre állítanod a verdát, talán lesz elég időd újra nekifutni. Bár ilyenkor próbálj meg a lehető lgekönnyebben elérhető kék sugarat érinteni. Ha sok időt felhalmozol, talán másodszorra a hegy tetejéről is próbálkozhatsz, csak nehogy elengedd a féket!

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:21 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek