Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Vigilante küldetések

Bizonyára sokatok szeretett volna már olyan játékkal játszani, mely magában hordozza a bűnüldözés és annak ellentétes elemeinek egy részletét… Nos, a Grand Theft Auto III teljesen átdolgozott küldetésrendszerének köszönhetően, itt már erre is adódott alkalmunk. A játék kimondottan új lehetőségei közé tartoznak az alkalmi küldetések, melyeknek több alfaja is van. Ezen cikkünkben elmagyarázzuk számotokra, hogy a Vigilante néven futó Rendfenntartó küldetéseket, hogyan és miért kell teljesítenünk.

Fontos leszögezni, hogy a rendfenntartó küldetések elindításához, csak és kizárólag egyetlen kritériumot kell figyelembe vennünk… mégpedig azt, hogy szükségünk lesz egy rendfenntartói járgányra, a küldetés elindításához.

A kezdéshez szükséges információk

Mindhárom szigeten 20 bűnözőt kell eltenni lábalól, de fontos megjegyezni, hogy nem muszáj egyhuzamban elkapni mind a 20 rosszfiút. Tehát, ha lejárna az idő, vagy valamilyen más okból kifolyólag, elbuknád a küldetést, nem kell előről kezdeni az egészet. 

A feladatot a következő járművekkel kezdhetjük el: 

  • Police
  • Enforcer
  • Rhino
  • FBI Car  

A küldetés teljesítésére a legalkalmasabb a Rhino vagy az FBI Car.  A tankal könnyű elkapni a gyanúsítotattakat és bírja a lövéseket, viszont nagyon lassú és ha nem megyünk vele óvatosan hamar üldözőbe vesznek a rendőrök. Az FBI Car gyors, kezes jószág viszont sérülékenyebb, mint a Rhino, és nehezebb beszerezni, de ez az egyetlen erre a feladatara alkalmas jármű, amit megjavítanak a Pay 'n' Spray-ben.

GTA GTA

A küldetéssorozat elindítása

Ha minden megvan, amit előző cikkrészletünkben leírtunk, akkor elegendő beszállni az általunk megfelelőnek vélt autóba, majd lenyomni a ’Caps Lock’ vagy ’+’ billentyűket – ez csak akkor érvényes, ha az ember az alapirányítást beállítva játszik a játékkal.

GTA GTA

Leírás

Amint elindítottuk a Vigilante feladatsorozatot, kapunk egy időzítőt, egy számlálót és egy helyszínt a radarunkon, melyek indikálják azt, hogy mennyi időnk van a célszemély kiiktatásáig, hány bűnözőt tettünk el láb alól, valamint hogy merre lelhetjük az adott rossztevőt. 

 

GTA GTA

Jutalmak

Minden tizedik elkapott bűnöző után megjelenik a mentőházunknál egy rendőrcsillag. Kis matekozással rá lehet jönni, hogy miután mindegyik szigeten teljesítettük a feladatokat hat csillag lesz a házunknál, amivel a maximális körözési szintet is letudjuk rázni!  

GTA GTA

Tippek

A Vigilante küldetéseket érdemes akkor elkezdeni, amikor Portland szigetén megvásárolhatóvá válik az Ammu-Nation boltokban az Uzi. Ez azért fontos, mert ekkor még sokkal kevesebb banda áll hozzánk negatívan, tehát kevesebb esélye van annak is, hogy véletlenül a Leone Mafia emberei felrobbantják rendőrautónkat. Illetve akár a játék legelején is elkezdheted, hogyha a rejtett csomagokkal megszerezted magadnak az Uzit. 

GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:22 ▪ Szerző: Shotgun és Rockstar69
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek