Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Búvóhelyek

A GTA3-ban már teljes mértékben lehetőségünk van menteni. A történet során ugyanis három rejtekhelyet kapunk, melyekbe besétálva elmenthetjüka  ajátékállást, amennyiben nem egy küldetés közepén vagyunk. Természetesen ezek az egyes szigeteken oszlanak el.

 

Az érdekesség kedvéért a fejlesztők egy kis jutalmat is csempésztek ebbe a rendszerbe. Minden búvóhelyhez tartozik egy garázs, ahová ha beparkolunk járműveket azok a mentéskor megmaradnak, s majd mikor ismét betöltjük a játékot azok a rendelkezésünkre állnak majd. Ahogy megnyílnak az egyes szigetek az új és új házakhoz tartozó garázsok kapacitása növekszik, így a Portland-i elhagyatott lakáshoz tartozóba egy, a Staunton Island-ibe kettő, míg a Shoreside Vale-i tárolónkba három autó fér be. Alant megtekinthettek egy-egy képet a búvóhelyekről.

GTA GTA GTA

Kapcsolódó térkép

Búvóhelyek térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:15 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek