Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Bitch ´N´ Dog Food

A Bitch N' Dog Food, kutyaeledel előállításával foglalkozó cég tulajdonosa, Marty Chonks is ad hébe-hóba feladatokat, melyeket - mint a legtöbb telefonos küldetést - a radaron a játék nem jelöl, de teljesítésük megkerülhetetlen ahhoz, hogy elérhesd a 100%-os végigjátszást. A küldetések egyáltalán nem nehezek, díjazásuk pedig változó. Érdemes arra az időszakra időzíteni a teljesítésüket, amikor még nem jutottunk át Staunton Island szigetére, mert így még nem kerülünk folyamatos összetűzésbe a Leone Mafia Family tagjaival. A feladatokat Joey garázsának közelében, egy csörgő telefonon keresztül vehetjük fel. A munkaidő 9:00-tól 19:00-ig tart.

GTA GTA GTA

The Crook

Jutalom: 1 000$

Az első küldetésben Mr. Chonks hitelezőjét kell elfuvaroznunk hozzá. A kapott kocsi egy Perennial. Miután elvittük hozzá az áldozatot Marty az üzem nyújtotta lehetőségekkel elintézi a pasast. A bizonyítékok eltüntetéséhez az utolsó felvonásban vidd a Perennialt Harwood-ba, és zúzasd be a verdát.

GTAGTA GTA

GTA GTA

The Thieves

Jutalom: 3 000$

Marty úgy dönt, hogy megszabadul két "jóbaráttól". A járművünk ezúttal egy Sentinel lesz. A két pasas leszállítása után ismét gondoskodnunk kell a nyomok eltüntetéséről. A Sentinel túl szép és jó kocsi ahhoz, hogy bezúzzuk, ezért inkább fújassuk át a  közeli Pay ´n´ Spray üzletben.

GTA GTA GTA GTA GTA

The Wife

Jutalom: 2 000$

A feleség sem maradhat ki. Epp végzett a műkörmösnél, amikor Mr. Chonks érte küld minket egy Esperanto-val. A küldetés végén ezúttal a kocsit a tenger fenekére kell süllyesztenünk, hogy ne találja meg senki. Persze ne próbálj meg ész nélkül a vízbe hajtani. Parkolj le a part mentén, és egy másik járgánnyal told bele az óceánba.

GTA GTA GTA

GTA

Her Lover

Jutalom: 4 000$

Az utolsó menetben a szeretőt kell házhoz szállítanunk. Persze Marty eszén is túl lehet járni. Az ürge felkészült, és egy shotgunt rejteget. A legjobb tulajdonos mindent belead a termékébe, egyesek saját magukat is ;). Mivel a férfi lelövi Chonks-ot a Stallion nálad marad. Persze egy kis plusz munkát is végezhetsz, ha a kinyírod a szeretőt a gyilkos fegyvert is megszerezheted.

GTA GTA GTA

GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:19 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek