Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Toyz

A GTA1-ben találkozhattunk olyan vicces mintázatú furgonokkal, amelyekbe beülve egy távirányítós kisautó segítségével kellett felrobbantanunk autókat, s így némi plusz pontszámra, esetleg extra élethez jutottunk. A fejlesztők a GTA3-ból sem felejtették ki ezt a mókát. Liberty city szerte négy ilyen furgon parkol, amelyekbe beülve indul el a mellékküldetés.

A játékszabályok annyiban módosultak, hogy ezúttal az egyes furgonoknál konkrétan a városban cirkáló különböző banbakocsikat kell a levegőbe repíteniNem nehéz kitalálni, hogy mikor melyik banda a célpont, mivel a Toyz feliratú kocsik a kiszemelt területén parkol. Összesen égyet találhatsz a metropolisz sikátoraiban, parkolóiban. Minden egyes felrobbantott bandakocsiért 1000$ a jutalom. Ha őrjöngeni akarsz, vagy  pénzszűkében vagy bármikor elvégezheted többször is ezt a feladatot, azonban pénz jutalmat csak azután kezdi számolni a játék, miután felülmúltad a korábbi reordodat (tehát ha elsőre 5000$-t nyersz, legközelebb a hatodik autó felrobbantása után kapod az első 1000$-t). Amire vigyáznod kell az asz, hogy ne menj neki a furgonnak, vagy ha az idő hamarosan lejár vidd minél messzebb a közeldből, mert neked is bajod eshet, és a küldetés sikertelen.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Maffia Massacre

GTA Az egyik Portland-i Toyz furgont Saint Marksban találod, a Toni éttermével szembeni sikátorban parkol. Hogy elindítsd a küldetést csak szállj be a kocsiba. Két perc alatt minél több Mafia Sentinellel kell végezned. A környéken rengeteg kóvályog, nem nehéz találni. De ha mégis előfordulna, hogy nem generál a játék, Salvatore villája előtt kettő, valamint nem messze, a két középső utca közti parkolóban egy példány pihen.

Diablo Destruction

GTA Portland szigetén még egy Toyz kocsi parkol. Ezt Hapburn Heightsben találod az egyik lakóház mögött, a magasvasúti megálló alatti udvar hátsó részén közvetlenülaz épület mellett. A célpont ezúttal a Diablo Stallion-ok. Beletellik néhány másodperbe, míg kiérsz a kisautóval az utcára, de a környéken általában rengeteg közlekedik a környéken. Ha mégsem futnál össze eggyel sem, robbantsd fe a fegyvert, és hajts ki újra. Valószínüleg már megjelennek az első prédák. Az időd itt is két perc.

Casino Calamity

GTA Stounton Island-en a küldetéshez szükséges autót Keji kaszinójától nem messze, a szemben lévő utca jobb oldalán álló épület parkolójában találod. Az áldozataid a Yakuz Stingerek lesznek. A kaszinó körül körözve, vagy sziget délkeleti utcáin haladva biztos összefutsz eggyel. Ha mégsem, a kaszinó parkolójában parkol egy egyed. Két perced van a feladatra. Mikor megkezdődik a mellékküldetés vigyázz, mert a kisautó orral feléd áll, vagyis ha csak simán gázt adol a saját csapdádba esel bele.

Rumpo Rampage

GTA Az utolsó Toyz furgont Shoreside Vale-en találod, Wichita Gardens-ben a mentőházad mögötti reklámtáblákkal eltakart parkólóban. Az aszfaltozott úton hajtva elég sokáig tart kijutni a parkolóból, ezért érdemesebb jobbra a rámpán át, vagy balra a dombon lefelé elindulni (Persze óvatosan). Célpontjaid a Hood Rumpo XL bandafurgonok. Bár nem parkol egy sem a környéken, elég nagy a területen közlekednek, így szinte biztos, hogy találsz egyet.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:21 ▪ Szerző: VISALI
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek