Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - PC hibaelhárítás

Módosítva: 2015. 04. 14. 09:03  |  Szerző: wantoo és Visali

Ahogy semmi sem tökéletes, Grand Theft Auto V számítógépes verziójának telepítése és indítása után is előfordulhat probléma, kérdés, illetve van néhány hasznos trükk, amit jó ismerni. A hivatalos Rockstar Support cikkek alapján kérdések-válaszok formájában összegyűjtöttük és lefordítottuk nektek a legfontosabbakat.

 

K: "The Rockstar update service is unavailable (code 1)" hibaüzenetet kapok / a játék elakadt a frissítés töltése közben. Mit tegyek?

V: Az egyik lehetséges ok, hogy olyan karaktert tartalmaz a Windowst felhasználói neved, amit nem támogat a játék. Az engedélyezett karakterek a következők: az angol ábécé kis és nagybetűi, arab számok 0-tól 9-ig. A fiók átnevezése sajnos nem megoldás, helyette egy új felhasználói fiókot kell létrehozni, ami csak az engedélyezett karaktereket tartalmazza, és rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal, majd azzal futtatni a játékot. Fiókot a Vezérlőpult / Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítás ablakban tudsz. A típusánál az alapértelmezett Általános jogú felhasználó helyett válaszd a Rendszergazdát.K: "Unable to detect Windows Media Player on oyur system. Please install Windows Media Player, then retry the installation." hibaüzenetet kapok, mit tegyek?

V: Nyisd meg a Vezérlőpult / Programok / Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása ablakot. A Médiakezelési szolgáltatások alatt találod a Windows Media Playert, amit be kell pipálnod, majd az OK gombra kattintanod.

 

K: Nem játszottam GTA Online-ban PlayStation 3-on/Xbox 360-on 2013 decembere óta, de szeretném, ha minden járművem átkerülne PC-re. Hogyan tudom ezt biztosítani?

V: Lépj be újra a GTA Online-ba PlayStation 3-on/Xbox 360-on. Ehhez el kell fogadni a legújabb frissítés telepítését. Lépj be a szünet menübe, az ONLINE fülre kattintva pedig kattints a "Leave GTA Online" menüpontra, hogy mentésre kerüljön a játékállás.K: Milyen parancssorok (commandline) használhatóak a GTA V esetén?

V: A GTA V-nél használható parancssorok listája itt olvasható. A játék gyökérkönyvtárában létre kell hozni egy "commandline.txt" fájlt, és abba kell bemásolni a választott parancsokat.K: Nem tudom használni az iFruit okostelefonos alkalmazást a PC verzióhoz. Támogatja az applikáció a számítógépes verziót?

V: Az iFruit alkalmazás egyelőre még nem támogatja a PC verziót, az egy jövőbeni frissítés után lesz elérhető.


K: “ERR_GEN_ZLIB_2 Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game.” hibaüzenetet kapok a játék indításakor. Tényleg újra kell telepítenem a játékot?

V: Sajnos a számítógép újraindítása nem elég. Valószínűleg telepítéskor megsérültek a fájlok. Ha lemezes verzióval játszol, akkor próbáld meg javítani a játékot (Repair opció), Steames verzió esetén pedig a game cache hitelesítése segíthet. Ha továbbra is fennáll a probléma, vagy egyéb digitális kiadást vásároltál, a játék újratelepítése javasolt.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak