Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Offline deaktiválás

Módosítva: 2010. 06. 29. 13:37  |  Szerző: VISALI

Ha el szeretnék távolítani számítógépünkről a Grand theft Auto IV-et először is deaktiválnunk kell azt (Revocation). Ha van működő internet kapcsolatunk ez automatikusan megtörténik, ha viszont nincs egy másik gépről manuálisan kell ezt megtennünk. Fontos, hogy még azelőtt kell ezt megtenni, mielőtt még törölnénk a játékot a merevlemezről. Ha későn kaptál észbe, és már megtörtént az uninstall ne ijedj meg! Csak telepítsd újra a programot, de a végén ne aktiváld újra, menj ki az aktiváló ablakból. 

A manuális deaktiválást már eleve egy internet kapcsolattal rendelkező gépen kell elkezdenünk. A weboldal címét, amit ki kell nyitnunk a következő linken érhetjük el: https://support.securom.com/rockstarunlock/index.php?c=revoke . Az első lépésben le kell töltenünk a Revocation Tool nevű programot, amit a második sárgával szedett linkre, vagy egyszerűbben ide kattintva tehetünk meg. Ezt vigyük át a GTA IV-et tároló gépre, csomagoljuk ki, majd indítsuk el. Ekkor a következő ablak nyílik meg:

Ott a tájékoztató szöveg, és az Revoke actvation online rész most nem fontos, a lényeges ugyanis a harmadik rész. Ott kattintsunk a Revoke activation manually gombra. A button felette levő szövegmezőben egy kód jelenik meg. Ezt jegyezzük fel egy papírra, vagy másoljuk azt egy szövegszerkeztő programba, amiben elmentjük mint egy dokumentum, és valamilyen adathordozón átvisszük a világhálóra kapcsolt számítógéphez.

A gépen ezzel már deaktiváltuk a játékot, viszont a korábban meglátogatott weboldalon is meg kell ezt tennünk. Térjünk tehát vissza a fent linkelt oldalra, majd a második kép alatt lévő űrlapot a következő módon töltsük ki: a Please type in your Serial: melletti szövegmezőbe írjuk be a játék SERIAL kódját (lásd: Offline aktiválás cikk), a Please enter your Revokecode: után pedig másoljuk be a Revocation Tool által generált kódot. Az utolsó lépésben kattintsunk a Revoke Activation gombra. A GTA IV deaktiválása ezzel meg is történt.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak