Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Social Club regisztráció

Módosítva: 2017. 01. 19. 19:31  |  Szerző: Kovics

A Rockstar Games létrehozta Social Club néven futó rendszerét, mely az általuk fejlesztett játékokkal játszó rajongókat hivatott mégjobban összehozni, illetve számos extra szolgáltatással fűszerezi meg az egyébként is tartalmas játékokat. Ebben a cikkben az oldalra való regisztrációt fogjuk bemutatni.

GTA

Először is ugorjunk a Social Club regisztrációs oldalára: https://socialclub.rockstargames.com/profile/signup.html

  1. A regisztrációs mező első pontja a "Nickname" beírása, tehát írjunk be egy kívánt felhasználónevet. A név beírása után a rendszer egyből ellenőrizni fogja, hogy foglalt-e már a név.
  2. A második, az E-mail rész egyértelmű, üsd be az e-mail címedet, amit a bejelentkezésnél is használnod kell.
  3. A következő két mezőben a jelszavadat kell begépelned.
  4. A "Birthday" résznél a születési dátumodat kell megadnod, amit később nem változtathatsz meg, szóval próbáld meg helyesen kitölteni. A regisztrációhoz legalább 13 évesnek kell lenned.
  5. A "Country" mezőnél add meg azt az országot, ahol laksz, Magyarország esetében Hungary.
  6. És végül van az utolsó mező alatt egy szöveg: "By signing up you are agreeing to our Privacy Policy", tehát a regisztrációval elfogadod a Social Club szabályait.

GTA

Ezután nincs más teendő, mint a Sign Up gombra kattintani, és ellenőrizni az e-mail fiókodat, ahol aktiválnod kell az e-mail címedet a "verify your e-mail address" szövegrészre kattintva , és máris teljeskörű felhasználó lettél. A Profil menü alatt sok érdekes dolgot állíthatsz a profilodon, avatart választhatsz és személyes adatokat oszthatsz meg. Mostmár csak egy feladatod van hátra: Légy a közösség tagja és szerezz barátokat!

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak