Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - MP3 rádióállomás

Módosítva: 2011. 12. 11. 23:37  |  Szerző: VISALI

A GTA San Andreas-ban ahogy már az előző két külsőnézetes Grand Theft Auto epizódban szintén hallgathatjuk saját zenéniket, ám ezúttal nem mint MP3 Lejátszó választhatjuk ki egy járműbe ülve, ugyanis User Track Player néven saját rádiócsaornaként működik attól függetlenül, hogy másoltunk-e számokat a szükséges mappába.

Ez annak tudható be, hogy a fejlesztők valóban megpróbáltak egy testreszabható rádióállomást készíteni, ugyanis néhány reklámot is hallhatunk az egyes számok között.

Az MP3 vagy WMA formátumú hangfájlokat a Dokumentumok > GTA San Andreas User Files > User Tracks útvonalon elérhető mappába kell másolnod, majd a játékot elindítva a szünet menü audóbeállításai alatt (Options > Audio Setup) a Scan menüpontra kattintva ismertetheted fel a programmal. Ha ezt játék közben teszed meg várnod kell, amíg a játék elérkezik a következő számig, vagyis nem azonnal a saját számaidat játsza, viszont ha mindjárt a játék indításakor teszed ezt meg, vagyis még mielőtt betöltenéd a játékállásodat elvileg azonnal a saját számaidat hallhatod.

Fontos, hogy játék közben ne nyiss meg más MP3 formátum lejátszására képes lejátszót, mert akkor nem képes a játék a zenéid lejátszására.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak