Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Telepítési útmutató

Módosítva: 2010. 07. 02. 17:43  |  Szerző: Kovics

A GTA Vice City sokak szerint a legjobb epizód a Grand Theft Auto sorozatból, ugyanis az 1980-ban játszódó rész az egyik legszínesebb epizód a sorozat történetében. Miami, napfény, nosztalgia...mi kell még ide?

A játék telepítése:

  1. Helyezzük be a ´Grand Theft Auto: Vice City DVD (Disc 1)´ névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!
  2. Válaszd ki az 5 kiválasztható nyelv közül azt az egyet, amelyiket a legjobban érted, ha egyiket sem, akkor válaszd az angolt, mert ahhoz a nyelvhez írtuk a leírást.
  3. A következő lépésben elindul a Grand Theft Auto: Vice City telepítése, kattints a Next gombra.
  4. Megjelenik a játék licencszerződése, amit az "I accept the terms of the licence agreement"-re kattintva fogadhatunk el.
  5. Ezután a telepítő megkérdezi a felhasználónevünket és a vállalatunk nevét. Nyugodj meg, nem fogják semmire sem használni ezt az adatot, ezért bármit beírhatsz ide. Alul pedig kiválaszthatjuk, hogy mindenki számára telepítse a játékot, aki használja a számítógépet, vagy csak saját magunknak.
  6. A telepítés helyére kérdez rá az installer. Alapnak a C:Program FilesRockstar Games helyet adja meg, amit a change opcióval egyénien változtathatunk. Next gombra kattintva léphetünk tovább.
  7. Megkérdezi a telepítő, hogy szeretnénk-e a játékhoz telepíteni a Vice City Radio Station-t is, ami a 2. DVD-n van. Mi a rádióállomásokkal folytatjuk tovább a telepítést.
  8. Elkezdődik ténylegesen a telepítés az Install gombra kattintva. A folyamatot a cancel gombbal szakíthatjuk meg.
  9. A telepítés közben az installer kéri a ´Grand Theft Auto: Vice City DVD (Disc 2)´-t, amin a rádióállomások és az audio fájlok vannak. Helyezzük be a lemezt a meghajtóba és mutassuk meg a DVD helyét a telepítőnek. Az OK gombbal folytassuk a játék telepítését.
  10. A telepítés végén a finish gombra kattintva fejezhetjük be az installálást.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak