Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Offline aktiválás

Módosítva: 2016. 01. 17. 18:19  |  Szerző: VISALI

Ha nem rendelkezel internetkapcsolattal a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t egy másik számtógépről kell aktiválnod, amely csatlakozik a világhálóra. A folyamathoz egy adathordozó szükséges.

Három lépésből megoldható az aktiválás. A telepítés után, mikor a játék ellenőrizni szeretené, hogy eltelt-e már a mejelenési dátum a felgbró ablak bal alsó sarkában kattints a Manual Activation gombra. Itt kapsz egy Unlock Request Code-ot, melyet írj le egy papírra, vagy másold be egy jegyzettömb dokumentumba és mentsd el azt az adathordozódra.

Ezután menj át a másik géphez, ahol aktiválni tudod a játékot. Menj az alábbi linkre:

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_EFLC/index.php?c=offline

Itt görgess a STEP TWO-hoz. Itt lesz két szövegmező. Az elsőbe másold be az Unlock Request Code-ot, amit kaptál, a másikba pedig a játékhoz kapott füzet hátoldalán lévő Serial kódot. Ezután kattints a Generate Unlock Code.

Ha mindent helyesen írtál be megjelenik az Unlock Code, amit másolj be egy jegyzettömb dokumentumba és mentsd el az adathordozódra. Ezután a sárga linke kattintva töltsd le az Offline Installer-t. Ezt ide kattintva is megteheted. Mentsd el az adathordozódra, és térj vissza az epizodikus tartalmak telepítéséhez. Másold be az Unlock Code-ot a mezőbe, a Product Code után a Serial kódot, és kattints az Activate-re. Ezután csomagold ki az Offline Installer-t, majd telepítsd.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak