Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - A PC verzió beállításai

Módosítva: 2013. 07. 07. 02:33  |  Szerző: VISALI

A számítógépes verzióban lehetőséged van állítani néhány dolgot. A Settings menüpontra kattintva beállíthatod a képernyő- és hangelemeket, illetve átállíthatod a billentyűk funkcióit, ezzel kényelmesebbé téve a játék irányítását.

Irányítás beállítások

Egy billentyűnek több funkciója lehet, illetve két billentyű tartalmazhatja ugyanazt a funkciót. A controls settings menüpont alatt három fontos almenü van. Az elsőnél váltogathatunk a két alapértelmezett beállítás között. A másodikban a gyalogosként értelmezett billentyűfunkciókat változtathatjuk. Lehet többet is megadni. Csupán rá kell kattintanunk a módosítani kívánt funkcióra, és le kell ütnünk azt a billentyűt, amelyhez a funkciót hozzá szeretnénk rendelni. Ugyanezen módon történik a beállítás a harmadik menüpont alatt, ahol a járművek használatakor értelmezett funkcióhoz állíthatjuk be a billentyűket. Fontos megjegyezni, hogy úgy kell variálnod az átállításnál, hogy ne üssék egymást funkciók.

Képernyő beállítások

A gyengébb konfigurációjú számítógépekre, illetve a finnyás játékosokra is gondolva, lehetőség van néhány elemet beállítani a display settings menüpont alatt. A fényerő és a látótávolság mértékét szabályozhatjuk egy tízes skálán. Utóbbi minél alacsonyabb, annál kevesebbet kell dolgoznia a processzornak. Továbbá ki-/bekapcsolhatjuk az FPS számának szabályozását, kiválaszthatjuk milyen információk képezzék a hud-ot, átválthatunk szélesvásznú nézetre, illetve átállíthatjuk a felbontást és a bitsűrűséget. Utóbbiakat csak a mentés betöltése elején, a játék indítása után lehet átállítani!

Hang beállítások

Nem csupán a szemünkkel látható elemeken lehet állítgatni, de akár a hangokon is. A képernyő beállításoknál megjelenő táblázathoz hasonlóan az audio settings menüpontra kattintva, felül szintén két olyan beállítás van, melyek értékét egy tízes skálán adhatjuk meg. Nyilván nem kell sokat gondolkodni, mindjárt rájövünk, hogy ezekkel a hangerőt szabályozhatjuk. A felső, azaz az SFX Volume a párbeszédek és az egyéb játékban hallható hangeffektusok hangerejét állítja a kívánt értékre, az alsó pedig a Music Volume, ami a rádiócsatornákon hallható zenékét. Ezek alatt átállíthatjuk a hangot kibocsájtó eszközt – tehát a hangfalat, illetve a fejhallgatót -, és esetleg váltogathatunk a mono és sztereó hangadási lehetőségek közül. Alul a rádióállomásokat váltogathatjuk azok ikonjaira görgetve.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak