Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - GTA2 telepítése

Módosítva: 2010. 07. 02. 16:37  |  Szerző: VISALI

Grand Theft Auto IV -  Történet

A Grand theft Auto II  telepítése a trilógia lemezen található változat alapján írtuk, tehát az új változathoz kapcsolódik, amely a Rockstar Classics-ról is letölthető, és kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel.

  1. Indítsd el a telepítést a setup.exe alkalmazásra kattintva, vagy a trilógia lemezen a menüben válaszd ki a GTA London 1969-et.
  2. A játék megkérdezi, hogy elfogadod e a licenc szerződést. Jelöld be az "I accept the terms of license agreement" melletti kört, majd kattints a Next gombra.
  3. Itt kiválaszthatod, hogy a játék hová telepítse a játékot. Az alap beállítás szerint a Program Files-ban kreál egy ockstar games mappát, és azon belül egy GTA2 mappába másolja a fájlokat. Kattints a Next gombra a folytatáshoz. 
  4. A játék felajánlja, hogy a Back gombra kattintva még visszamehetsz és módosíthatod a beállításaidat. Kattints az Install gombra a folytatáshoz.
  5. A játék elindítja a tepeítőt. Kattints a next gombra a folytatáshoz..
  6. Itt figyelmeztet a játék, hogy ha valamt meg akarsz változtatni a Back gombra kattintva visszamehetsz. A folytatáshoz kattints az Install-ra.
  7. Települ a játék. Ha felfut a sáv egy újabb ablak jelenik meg, ahol a ReadMe fájlt olvashatod el. Kattints a Next gombra a folytatáshoz.
  8. A telepítő megkérdezi, hogy el akarod-e indítani a játékot. Jelöld be a szöveg melletti négyzetet. Kattints a Finish gombra a befejezéshez.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak