Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Deaktiválás - Revocation

Módosítva: 2010. 07. 13. 15:34  |  Szerző: Visali Cullen

Ha nem rendelkezel internetkapcsolattal a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t csak úgy mint az aktiválást egy másik számtógépről kell elvégened deaktiválást, amely csatlakozik a világhálóra. A folyamathoz egy adathordozó szükséges.

Az eltávolítás után a játék felajánlja, hogy deaktiváld a játékot. Ezt meg kell tenned, ha nem újratelepíteni akarod a játékot. Kattints a Revoka Activation Manually gombra. A játék generál egy Revocode-ot. Ezt másold be egy jegyzettömb dokumentumba, majd mentsd el egy adathordozóra. Jegyezd fel a Serial kódodat is, ami a dobozban levő kiskönyv hátlapján látható. Menj egy internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez majd kattints az alábbi linkre:

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_EFLC/index.php?c=revoke

Itt görgess a lap aljára. Itt két szövegmezőt láthatsz. A felsőbe másold a Serial kódot, az alsóba a Revocode-ot. Ezután kattints a Revoke Activation-re. Ezúttal nem kell letöltened semmit, cszpán online is kijelentetted a játékodat.

Online aktiválás esetén ugyanúgy megjelenik az eltávolítás végén az ablak, de kattints a Revocation Online gombra. A játék automatkiusan deaktiválja a játékot az interneten is.

A lap tetején azonban felfigyelhetsz egy Revocation Tool programra, melyet ide kattintva lehet letölteeni. Ez akkor hasznos, ha véletlenül Exit-et nyimtál az eltávolítás végén. Töltsd le számítógépedre vagy az adathordozódra. Futtasd a saját számítógépeden, amelyre a játék telepítve volt és akár online akár manuálisan - az előbbit terészetesen csak internetkapcsolattal tudod, - majd deaktiváld a játékot. Akkor is ezt a programot töltsd le, ha nem szeretnéd újratelepíteni a játékot, de szeretnéd deaktiválni a licenced. A letöltött fálj egy ZIP formátumú csomag, melyet csomagolj ki, majd futtasd a GTAEFLC_revoke.exe fájlt.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak