Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Segédlet - Social Club regisztráció

A Rockstar Games létrehozta Social Club néven futó rendszerét, mely az általuk fejlesztett játékokkal játszó rajongókat hivatott mégjobban összehozni, illetve számos extra szolgáltatással fűszerezi meg az egyébként is tartalmas játékokat. Ebben a cikkben az oldalra való regisztrációt fogjuk bemutatni.

GTA

Először is ugorjunk a Social Club regisztrációs oldalára: https://socialclub.rockstargames.com/profile/signup.html

  1. A regisztrációs mező első pontja a "Nickname" beírása, tehát írjunk be egy kívánt felhasználónevet. A név beírása után a rendszer egyből ellenőrizni fogja, hogy foglalt-e már a név.
  2. A második, az E-mail rész egyértelmű, üsd be az e-mail címedet, amit a bejelentkezésnél is használnod kell.
  3. A következő két mezőben a jelszavadat kell begépelned.
  4. A "Birthday" résznél a születési dátumodat kell megadnod, amit később nem változtathatsz meg, szóval próbáld meg helyesen kitölteni. A regisztrációhoz legalább 13 évesnek kell lenned.
  5. A "Country" mezőnél add meg azt az országot, ahol laksz, Magyarország esetében Hungary.
  6. És végül van az utolsó mező alatt egy szöveg: "By signing up you are agreeing to our Privacy Policy", tehát a regisztrációval elfogadod a Social Club szabályait.

GTA

Ezután nincs más teendő, mint a Sign Up gombra kattintani, és ellenőrizni az e-mail fiókodat, ahol aktiválnod kell az e-mail címedet a "verify your e-mail address" szövegrészre kattintva , és máris teljeskörű felhasználó lettél. A Profil menü alatt sok érdekes dolgot állíthatsz a profilodon, avatart választhatsz és személyes adatokat oszthatsz meg. Mostmár csak egy feladatod van hátra: Légy a közösség tagja és szerezz barátokat!

Módosítva: 2017. 01. 19. 19:31 ▪ Szerző: Kovics
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3