Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Vigilante küldetések

Módosítva: 2018. 01. 20. 19:41  |  Szerző: Shotgun és Rockstar69

Bizonyára sokatok szeretett volna már olyan játékkal játszani, mely magában hordozza a bűnüldözés és annak ellentétes elemeinek egy részletét… Nos, a Grand Theft Auto III teljesen átdolgozott küldetésrendszerének köszönhetően, itt már erre is adódott alkalmunk. A játék kimondottan új lehetőségei közé tartoznak az alkalmi küldetések, melyeknek több alfaja is van. Ezen cikkünkben elmagyarázzuk számotokra, hogy a Vigilante néven futó Rendfenntartó küldetéseket, hogyan és miért kell teljesítenünk.

Fontos leszögezni, hogy a rendfenntartó küldetések elindításához, csak és kizárólag egyetlen kritériumot kell figyelembe vennünk… mégpedig azt, hogy szükségünk lesz egy rendfenntartói járgányra, a küldetés elindításához.

A kezdéshez szükséges információk

Mindhárom szigeten 20 bűnözőt kell eltenni lábalól, de fontos megjegyezni, hogy nem muszáj egyhuzamban elkapni mind a 20 rosszfiút. Tehát, ha lejárna az idő, vagy valamilyen más okból kifolyólag, elbuknád a küldetést, nem kell előről kezdeni az egészet. 

A feladatot a következő járművekkel kezdhetjük el: 

  • Police
  • Enforcer
  • Rhino
  • FBI Car  

A küldetés teljesítésére a legalkalmasabb a Rhino vagy az FBI Car.  A tankal könnyű elkapni a gyanúsítotattakat és bírja a lövéseket, viszont nagyon lassú és ha nem megyünk vele óvatosan hamar üldözőbe vesznek a rendőrök. Az FBI Car gyors, kezes jószág viszont sérülékenyebb, mint a Rhino, és nehezebb beszerezni, de ez az egyetlen erre a feladatara alkalmas jármű, amit megjavítanak a Pay 'n' Spray-ben.

GTA GTA

A küldetéssorozat elindítása

Ha minden megvan, amit előző cikkrészletünkben leírtunk, akkor elegendő beszállni az általunk megfelelőnek vélt autóba, majd lenyomni a ’Caps Lock’ vagy ’+’ billentyűket – ez csak akkor érvényes, ha az ember az alapirányítást beállítva játszik a játékkal.

GTA GTA

Leírás

Amint elindítottuk a Vigilante feladatsorozatot, kapunk egy időzítőt, egy számlálót és egy helyszínt a radarunkon, melyek indikálják azt, hogy mennyi időnk van a célszemély kiiktatásáig, hány bűnözőt tettünk el láb alól, valamint hogy merre lelhetjük az adott rossztevőt. 

 

GTA GTA

Jutalmak

Minden tizedik elkapott bűnöző után megjelenik a mentőházunknál egy rendőrcsillag. Kis matekozással rá lehet jönni, hogy miután mindegyik szigeten teljesítettük a feladatokat hat csillag lesz a házunknál, amivel a maximális körözési szintet is letudjuk rázni!  

GTA GTA

Tippek

A Vigilante küldetéseket érdemes akkor elkezdeni, amikor Portland szigetén megvásárolhatóvá válik az Ammu-Nation boltokban az Uzi. Ez azért fontos, mert ekkor még sokkal kevesebb banda áll hozzánk negatívan, tehát kevesebb esélye van annak is, hogy véletlenül a Leone Mafia emberei felrobbantják rendőrautónkat. Illetve akár a játék legelején is elkezdheted, hogyha a rejtett csomagokkal megszerezted magadnak az Uzit. 

GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak