Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Toyz

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:42  |  Szerző: VISALI

A GTA1-ben találkozhattunk olyan vicces mintázatú furgonokkal, amelyekbe beülve egy távirányítós kisautó segítségével kellett felrobbantanunk autókat, s így némi plusz pontszámra, esetleg extra élethez jutottunk. A fejlesztők a GTA3-ból sem felejtették ki ezt a mókát. Liberty city szerte négy ilyen furgon parkol, amelyekbe beülve indul el a mellékküldetés.

A játékszabályok annyiban módosultak, hogy ezúttal az egyes furgonoknál konkrétan a városban cirkáló különböző banbakocsikat kell a levegőbe repíteniNem nehéz kitalálni, hogy mikor melyik banda a célpont, mivel a Toyz feliratú kocsik a kiszemelt területén parkol. Összesen égyet találhatsz a metropolisz sikátoraiban, parkolóiban. Minden egyes felrobbantott bandakocsiért 1000$ a jutalom. Ha őrjöngeni akarsz, vagy  pénzszűkében vagy bármikor elvégezheted többször is ezt a feladatot, azonban pénz jutalmat csak azután kezdi számolni a játék, miután felülmúltad a korábbi reordodat (tehát ha elsőre 5000$-t nyersz, legközelebb a hatodik autó felrobbantása után kapod az első 1000$-t). Amire vigyáznod kell az asz, hogy ne menj neki a furgonnak, vagy ha az idő hamarosan lejár vidd minél messzebb a közeldből, mert neked is bajod eshet, és a küldetés sikertelen.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Maffia Massacre

GTA Az egyik Portland-i Toyz furgont Saint Marksban találod, a Toni éttermével szembeni sikátorban parkol. Hogy elindítsd a küldetést csak szállj be a kocsiba. Két perc alatt minél több Mafia Sentinellel kell végezned. A környéken rengeteg kóvályog, nem nehéz találni. De ha mégis előfordulna, hogy nem generál a játék, Salvatore villája előtt kettő, valamint nem messze, a két középső utca közti parkolóban egy példány pihen.

Diablo Destruction

GTA Portland szigetén még egy Toyz kocsi parkol. Ezt Hapburn Heightsben találod az egyik lakóház mögött, a magasvasúti megálló alatti udvar hátsó részén közvetlenülaz épület mellett. A célpont ezúttal a Diablo Stallion-ok. Beletellik néhány másodperbe, míg kiérsz a kisautóval az utcára, de a környéken általában rengeteg közlekedik a környéken. Ha mégsem futnál össze eggyel sem, robbantsd fe a fegyvert, és hajts ki újra. Valószínüleg már megjelennek az első prédák. Az időd itt is két perc.

Casino Calamity

GTA Stounton Island-en a küldetéshez szükséges autót Keji kaszinójától nem messze, a szemben lévő utca jobb oldalán álló épület parkolójában találod. Az áldozataid a Yakuz Stingerek lesznek. A kaszinó körül körözve, vagy sziget délkeleti utcáin haladva biztos összefutsz eggyel. Ha mégsem, a kaszinó parkolójában parkol egy egyed. Két perced van a feladatra. Mikor megkezdődik a mellékküldetés vigyázz, mert a kisautó orral feléd áll, vagyis ha csak simán gázt adol a saját csapdádba esel bele.

Rumpo Rampage

GTA Az utolsó Toyz furgont Shoreside Vale-en találod, Wichita Gardens-ben a mentőházad mögötti reklámtáblákkal eltakart parkólóban. Az aszfaltozott úton hajtva elég sokáig tart kijutni a parkolóból, ezért érdemesebb jobbra a rámpán át, vagy balra a dombon lefelé elindulni (Persze óvatosan). Célpontjaid a Hood Rumpo XL bandafurgonok. Bár nem parkol egy sem a környéken, elég nagy a területen közlekednek, így szinte biztos, hogy találsz egyet.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak