Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Bitch ´N´ Dog Food

Módosítva: 2012. 08. 12. 04:51  |  Szerző: VISALI

Grand Theft Auto IV - Történet

A Bitch N' Dog Food, kutyaeledel előállításával foglalkozó cég tulajdonosa, Marty Chonks is ad hébe-hóba feladatokat, melyeket - mint a legtöbb telefonos küldetést - a radaron a játék nem jelöl, de teljesítésük megkerülhetetlen ahhoz, hogy elérhesd a 100%-os végigjátszást. A küldetések egyáltalán nem nehezek, díjazásuk pedig változó. Érdemes arra az időszakra időzíteni a teljesítésüket, amikor még nem jutottunk át Staunton Island szigetére, mert így még nem kerülünk folyamatos összetűzésbe a Leone Mafia Family tagjaival. A feladatokat Joey garázsának közelében, egy csörgő telefonon keresztül vehetjük fel. A munkaidő 9:00-tól 19:00-ig tart.

GTA GTA GTA

The Crook

Jutalom: 1 000$

Az első küldetésben Mr. Chonks hitelezőjét kell elfuvaroznunk hozzá. A kapott kocsi egy Perennial. Miután elvittük hozzá az áldozatot Marty az üzem nyújtotta lehetőségekkel elintézi a pasast. A bizonyítékok eltüntetéséhez az utolsó felvonásban vidd a Perennialt Harwood-ba, és zúzasd be a verdát.

GTAGTA GTA

GTA GTA

The Thieves

Jutalom: 3 000$

Marty úgy dönt, hogy megszabadul két "jóbaráttól". A járművünk ezúttal egy Sentinel lesz. A két pasas leszállítása után ismét gondoskodnunk kell a nyomok eltüntetéséről. A Sentinel túl szép és jó kocsi ahhoz, hogy bezúzzuk, ezért inkább fújassuk át a  közeli Pay ´n´ Spray üzletben.

GTA GTA GTA GTA GTA

The Wife

Jutalom: 2 000$

A feleség sem maradhat ki. Epp végzett a műkörmösnél, amikor Mr. Chonks érte küld minket egy Esperanto-val. A küldetés végén ezúttal a kocsit a tenger fenekére kell süllyesztenünk, hogy ne találja meg senki. Persze ne próbálj meg ész nélkül a vízbe hajtani. Parkolj le a part mentén, és egy másik járgánnyal told bele az óceánba.

GTA GTA GTA

GTA

Her Lover

Jutalom: 4 000$

Az utolsó menetben a szeretőt kell házhoz szállítanunk. Persze Marty eszén is túl lehet járni. Az ürge felkészült, és egy shotgunt rejteget. A legjobb tulajdonos mindent belead a termékébe, egyesek saját magukat is ;). Mivel a férfi lelövi Chonks-ot a Stallion nálad marad. Persze egy kis plusz munkát is végezhetsz, ha a kinyírod a szeretőt a gyilkos fegyvert is megszerezheted.

GTA GTA GTA

GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak